Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.759
u kafani ne može imati posla sa raznim profilima muškaraca,osim "kafanskim"...isto tako i policajci,ljekari i slično,koji rade sa ljudima imaju posla sa raznim profilima...ali ovi prvi sa kriminalcima uglavnom,a ovi drugi sa bolesnicima,uglavnom...poznavanje psihologije ljudi nije samo rezervisano za kafanske pjevačice....psiholog(amater naravno) može biti svako ko se imalo unese u posmatranje ljudi oko sebe i koji nije površan da misli da je zlato sve što sija...
Ali ipak mi nisi odgovorio konkretno na pitanje...šta bi više dobio od te kafanske iz primjera...pažnje,ljubavi,razumijevanja,seksa? Šta?
Nije tacno svi nabrojani idu u kafane..od politicara do biznismena..a takve neke nece kroz obrazovanje nikad sresti..licno nemam dodirnih tacaka s pevaljkama ali sa devojkama koje se krecu kroz klubove..i dobicu od njih zivotno iskustvo koje mi je potrebno kroz ova vremena..taj vid razumevanja..dok sam od nacitanih dobijao neku drugu sf tesku pricu koja ne pije vodu u danasnjem svetu..trazenje posla u prazno bez prakse i neiskusno suocavanje sa realnoscu..to je poenta