Zasto se zene toliko pale na putovanja?

kakva tema

autor me podseca na dete kojem su roditelji zabranili da ide na ekskurziju i onda se duri u cosku "pa sta pa sta ionako je to glupo G L U P O ja cu ovde da radim sta hocu a vi cete morati u krevet kad vam uciteljica kaze i jescete budjavu pljeskavicu i pire u hotelu a meni ce mama da napravi sarme la la la "
:lol: :lol: :lol:
ne mogu da shvatim da neko moze da bude tako uskih shvatanja da sa 30god jos nije shvatio da nemaju svi isti plezir u zivotu
ali s druge strani mislim da su svi na temi osetili da prica nije samo o putovanjima nego se u postavi i podsuknji ove teme krije poruka kako su zene od 20 do 35 (to da ne bi mama upala u grupu?) povrsne,samo cekaju da pobegnu iz srbije,u inostranstvo idu da bi sopingovale a autor bas te zene zeli a ne moze da ih ima (ko je roditelj koji mu je zabranio ekskurziju?srbija nije,vize vise nisu potrebne.ali mozda ima malu platu...ili ne zna gde bi isao ni sta bi radio..ili je stidljiv i samo u sekovicima se oseca siguran u sebe,zasto rizikovati)
jao dala sam analizu coveka a to mrzim
ali drugacije nisam umela da odgovorim na temu :lol:

e,svaka ti cast...

mene je dugo kopkao taj fenomen sto se ribe toliiiiiiiiiiiiko loze na strance i imala sam zesce predrasude da su to banalne persone kojima je bitno SAMO sto nije odavde tip. onda sam pricala sa par drugarica koje ne spadaju u kategoriju povrsnih glupacica i objasnile su mi zasto im je bilo bolje sa tipovima iz inostranstva. jednostavno osetile su vise podrske i postovanja od strane tipova iz inostranstva nego odavde. nisu ih cuskali po strani ko robinje nego su im imponovale lepe i obrazovane devojke. ovde su ih tipovi ili tretirali ko sluzavke i spremacice ili bezali od njih. nisu u pitanju nikakve feministkinje - jednostavne, obrazovane devojke korektno vaspitane. :confused:

Ovo je zanimljivo. A gde nalaze te strance (ili oni njih)? Na putu, ili kod kuće?

ja bih ih prije svrstala u žanr tragedije,nego naučne fantastike...:) teško je biti lijep i pametan...:)

Pa ne nego kad zena kaze lepa i pametna..odma ti je jasno da je to fejk izjava koja ima za predstaviti nepredak bez pokrica..ona ne kapira da nisu lepe ne bi mogle da se pohvale ovim primerom da ih cene zbog pameti..mislim ono ziveo po grckoj pa znam sta prolazi kod stranaca..blage veze nema pamet s tim

Pa ne nego kad zena kaze lepa i pametna..odma ti je jasno da je to fejk izjava koja ima za predstaviti nepredak bez pokrica..ona ne kapira da nisu lepe ne bi mogle da se pohvale ovim primerom da ih cene zbog pameti..mislim ono ziveo po grckoj pa znam sta prolazi kod stranaca..blage veze nema pamet s tim

ali zašto smatraš nemogućim biti lijep i pametan istovremeno?ja poznajem dosta takvih žena...muškaraca baš i ne...:)))...ali zamisli kako se osjeća ta žena lijepa i pametna,objektivno sad gledamo,kad joj jedan muškarac kaže...sve je to u redu,lijepa si ti,i pametna i sve naj,naj...ali mene privlači stoja...(pjevačica,ako neko nije cuo za nju)... i to sve kaze covjek koji nije glup i neka sirovina...a ta ista stoja bi ga zajebala u životu samo tako...ali,tražili ste...gledajte...

stoja je ovdje uzeta samo kao primjer izgleda...

Koj cu moj tamo..vidim ih na ulici po ponasanju se vidi da nisu bas namontirano pametne..mislim ako to obrazovanje pije vodu sto izgledaju ko sa pinka..mislim te dobre ribe ako mislis reci da takve nisu obrazovane..one su lepe

Gde živiš? Ako živiš u Beogradu, prošetaj se po Filološkom faksu u vreme nekog ispitnog roka : ) Ovaj fakultet sam ti predložila zato što tamo ima jako mnogo žena.

ali zašto smatraš nemogućim biti lijep i pametan istovremeno?ja poznajem dosta takvih žena...muškaraca baš i ne...:)))...ali zamisli kako se osjeća ta žena lijepa i pametna,objektivno sad gledamo,kad joj jedan muškarac kaže...sve je to u redu,lijepa si ti,i pametna i sve naj,naj...ali mene privlači stoja...(pjevačica,ako neko nije cuo za nju)... i to sve kaze covjek koji nije glup i neka sirovina...a ta ista stoja bi ga zajebala u životu samo tako...ali,tražili ste...gledajte...

stoja je ovdje uzeta samo kao primjer izgleda...
Pa ono i ne ostavlja utisak skolovane vec kafanski namazane..to se ceni vise i bolje ce po meni proci kroz zivot..ove tzv fakultetski obrazovne imaju samo problem sto misle da im diploma znaci kroz svakodnevne zivotne situacije van radnog mesta..e zbog toga su ko ribe na suvom
Gde živiš? Ako živiš u Beogradu, prošetaj se po Filološkom faksu u vreme nekog ispitnog roka : ) Ovaj fakultet sam ti predložila zato što tamo ima jako mnogo žena.

Prolazim pored pravnog cesto..na etf cesto svratim..mislim svuda po malo nego je poenta sto nije po difoltu svaka pametna ako izlazi na te fakultete

A možda se može reći da lijepe i pametne žene vide samo pametni muškarci...A možda i ovo da muškarcu,ako je pametan, ne treba pametna žena...:)) George...gdje se ti svrstavaš...?:)

Nema tu pravila..bio sam i sa klinkama u usponu i ne znaci mi nesto preterano sto drzi klincima casove..mora sa druge strane da nesto manjka..a to je mozda sexualno iskustvo i m-z odnosi koji su po meni najbitniji

Prolazim pored pravnog cesto..na etf cesto svratim..mislim svuda po malo nego je poenta sto nije po difoltu svaka pametna ako izlazi na te fakultete

To je tačno, ali ti si nas izazvao izjavom da je lepa i pametna žena - naučna fantastika. Ja, recimo, poznajem mnogo takvih žena, a ako ti nisi upoznao ni jednu, zapitaj se zašto. Nisu drugi ljudi krivi za tvoje neuspehe.

To je tačno, ali ti si nas izazvao izjavom da je lepa i pametna žena - naučna fantastika. Ja, recimo, poznajem mnogo takvih žena, a ako ti nisi upoznao ni jednu, zapitaj se zašto. Nisu drugi ljudi krivi za tvoje neuspehe.

E aj ne lupaj i ne obracaj se licno da bi ispala pametna..to i jeste poenta sto one kao i ti jeste pametne u jednom jedinom segmentu obrazovanja..ali mislite da vam to daje pamet u svakom..a naprotiv bas te kao i sad ogranicio

E aj ne lupaj i ne obracaj se licno da bi ispala pametna..to i jeste poenta sto one kao i ti jeste pametne u jednom jedinom segmentu obrazovanja..ali mislite da vam to daje pamet u svakom..a naprotiv bas te kao i sad ogranicio

Ja i ne mislim da sam pametna za sve - niko nije. Nisi ni ti. Nije u tome poenta. Poenta je u tome da ti vređaš žene, zato što nisi pošten prema samom sebi. Priznaj sebi da voliš glupe žene, ili proste žene, i sve je ok, niko ti neće zameriti. Ali nije u redu da svoj ukus (lepa a glupa) preslikavaš na ceo ženski rod...

Šta u muško ženskim odnosima može,po tebi da da neka "kafanski namazana",a što jedna pristojna,pametna i lijepa djevojka ne može?

Pa ta je nonstop okruzena raznim profilima muskaraca i zna kako treba s njima..dal je sa nize ili vise lestvice..trezan ili pijan..nevidjen psiholog..sto bi rekli ona zivotna skola..dok ta zavrsava fakultet nema vremena za praksu koja je najbitnija

Ja i ne mislim da sam pametna za sve - niko nije. Nisi ni ti. Nije u tome poenta. Poenta je u tome da ti vređaš žene, zato što nisi pošten prema samom sebi. Priznaj sebi da voliš glupe žene, ili proste žene, i sve je ok, niko ti neće zameriti. Ali nije u redu da svoj ukus (lepa a glupa) preslikavaš na ceo ženski rod...

Opet lupas i samo si se ti uvredila jer nemas iskustva za obicnu komunikaciju na nivou velikog % ljudi oko sebe..dakle poenta je da ako si pametna u svom segmentu obrazovanja..da se ne pravis pametna u drugim sferama jer ti to obrazovanje ne daje tu svestranu mogucnost

Opet lupas i samo si se ti uvredila jer nemas iskustva za obicnu komunikaciju na nivou velikog % ljudi oko sebe..dakle poenta je da ako si pametna u svom segmentu obrazovanja..da se ne pravis pametna u drugim sferama jer ti to obrazovanje ne daje tu svestranu mogucnost

Nisam se uvredila : ) Samo sam ti skrenula pažnju da koristiš uvredljiv jezik. A vidi šta ti govoriš: da neobrazovane žene znaju više o životu od obrazovanih. To može da bude tačno, ali ne mora. To je sasvim individualno, za svakog čoveka, i ženu i muškarca. I: o životu se uči kroz život, ljudi koji studiraju žive i za vreme i posle faksa, i stiču životna iskustva... ne vidim u čemu je problem.

Pa ta je nonstop okruzena raznim profilima muskaraca i zna kako treba s njima..dal je sa nize ili vise lestvice..trezan ili pijan..nevidjen psiholog..sto bi rekli ona zivotna skola..dok ta zavrsava fakultet nema vremena za praksu koja je najbitnija

u kafani ne može imati posla sa raznim profilima muškaraca,osim "kafanskim"...isto tako i policajci,ljekari i slično,koji rade sa ljudima imaju posla sa raznim profilima...ali ovi prvi sa kriminalcima uglavnom,a ovi drugi sa bolesnicima,uglavnom...poznavanje psihologije ljudi nije samo rezervisano za kafanske pjevačice....psiholog(amater naravno:)) može biti svako ko se imalo unese u posmatranje ljudi oko sebe i koji nije površan da misli da je zlato sve što sija...
Ali ipak mi nisi odgovorio konkretno na pitanje...šta bi više dobio od te kafanske iz primjera...pažnje,ljubavi,razumijevanja,seksa? Šta?

Nisam se uvredila : ) Samo sam ti skrenula pažnju da koristiš uvredljiv jezik. A vidi šta ti govoriš: da neobrazovane žene znaju više o životu od obrazovanih. To može da bude tačno, ali ne mora. To je sasvim individualno, za svakog čoveka, i ženu i muškarca. I: o životu se uči kroz život, ljudi koji studiraju žive i posle faksa, i stiču životna iskustva... ne vidim u čemu je problem.

Nemoj mi skretati paznju posto si mi se prva obratila licno..dakle ti si prva pocela..ako kazes nesto sto nije istina..samo si zakljucila povrsno neiskusno i moj je izbor kako cu ti odgovoriti..kao sto je svaciji izbor koju ce skolu vise ceniti zivotnu ili neku drugu

Back