za zajednički život treba imati potencijal.
woooooow.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za zajednički život treba imati potencijal.
Ovo je jedna ozbiljna tema.
kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!
Zasto da bude u barku?
Da uvek mora neko da joj namece stav ili da se ona bori za svoj stav?
Da je neko izdrzava?
Da nekome mora da pere prljave gace i carape?
Da radja i gaji decu, radi na poslu u zadovoljava muza ISTOVREMENO?
Osta joj je sve to?
Zar nije lepse da bude sama i slobodna ko ptica?
Da radi sta zeli i ide kuda joj volja?
Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?
Da li zene imaju CRTU MAZOHIZMA u sebi kada danas ulaze u brak???![]()

Па дабоме да ће да пере прљаве, неће ваљда чисте?Da nekome mora da pere prljave gace i carape?

nemoj da ljubis u prazno no priznaj sto si pobegla od muza ovde ako je brak sjajan?![]()
Zaspao je zajedno sa decom, a meni se jednostavno ne spava pa trazim razonodu!
nema lepse razonode za muza kad ga zena probudi neznostima
!Nema prijatelju, ali svaka zena moze samo 25 dana u mesecu da iznenadi muza na taj nacin...nazalost ima i onih 5 dana!
Ali ovde smo da pricamo o tome zasto se zene udaju, a ne zasto ne lezu sa muzem u krevet!

e moja prijo kud bas sad da dodju ti dani
zene se udaju da bi imale muskarca u krevetu a posle nekoliko godina braka oma ga seku na pola... mis' krevet, ne muza![]()
Iskrena da budem ja sam tek 8 godina u braku, neznam koliko treba da prodje do tog cina, ali mi jos uvek ni na trenutak nije palo napamet da je moj brak los, a kamo li toliko los da moram upropascavati namestaj!
Pa ja iskreno neznam ko je u pravu, ja koja gledam svoj brak kao najlepsu stvar koja mi se dogodila u zivotu ili ti koji od 4 nisi zadrzao nijedan...
stvarno neznam... nesto mi tu ne stima...
Posto stalno bezis od teme ja cu razgovor na ovu temu prekinuti ovde...
Nisam dosla ove da bih svet prozivala nesrecnim, bludnim i nemoralnim, niti govorila ljudima kako da trose svoje slobodno vreme, zato te pozdravljam, a ti pokusaj peti put mozda ti brak i uspe...![]()

ma nemo da slusas mene ja sam neizleciv
drz se ti svoje srece i svog braka i zacini ga uvek necim novim ne dozvoljavajuci da se ubajati... trajacete onda 100 godina.![]()

Па дабоме да ће да пере прљаве, неће ваљда чисте?
У ствари, пре би рекао да их стави у веш машину и одабере програм, јер ко данас још у деловима света које зову "цивилизованим" и "технолошки напредним" пере веш на руке.

Da dodam još ovo, za zajednički život treba imati potencijal. Treba znati voleti, ali istinski, ne površno, treba imati strpljenja i tolerancije i treba umeti komunicirati i znati kada je pravi čas da se započne neka tema i na koji način.
woooooow.....
Ovo je jedna ozbiljna tema.
kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!
Zasto da bude u barku?
Da je neko izdrzava?
Osta joj je sve to?
Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?

Ne znam, ali sećam se:Ovo je jedna ozbiljna tema.
Zasto da bude u barku?
Da je neko izdrzava?
Osta joj je sve to?

Zasto se danas zene ududaju?