Jele bunike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ali sećam se:
Na slavi kod mog prijatelja sretnem dve neudate žene od 42 godine, lepe, pmetne, za naše pojmove veoma uspešne i veoma dobro situirane. U jednu od nih se odmah zagledam, kao i svi za stolom, razume se, jer lepa je, lep se smeje, ume da komunicira, nije prepotetna, inteligentna je...Naravno, Alfe za stolom su mene istisnule iz komunikacije, a meni smešno da se sa njima nadvikujem i otimam za njenu pažnju i razgovor, pa ćutim i pažljivo posmatram.
U jednom trenutku ona pomenu praznike, slave, Nove godine, porodična okupljanja...zastade, zagleda se negde u daljinu, prelete neka senka preko njenog lica...
"I onda se osećaš kao..." izusti, pa opet zastade "Ali, zato su tu prijatelji..." pokretom ruke pokaza neodređeno na prisutne "... i sve je super"
Onda je brzo povratila kontrolu, namestila učtiv smešak na usne, opet je krenuo žamor, a Alfe su opet rečima i očima otimale njenu pažnju.
A kao samoća teže pada određenom polu, ženama?

У суштини хоћеш рећи курварлук у'ватио маха...Ovo je jedna ozbiljna tema.
kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!
Zasto da bude u barku?
Da uvek mora neko da joj namece stav ili da se ona bori za svoj stav?
Da je neko izdrzava?
Da nekome mora da pere prljave gace i carape?
Da radja i gaji decu, radi na poslu u zadovoljava muza ISTOVREMENO?
Osta joj je sve to?
Zar nije lepse da bude sama i slobodna ko ptica?
Da radi sta zeli i ide kuda joj volja?
Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?
Da li zene imaju CRTU MAZOHIZMA u sebi kada danas ulaze u brak???![]()
Ne znam, ali sećam se:
Na slavi kod mog prijatelja sretnem dve neudate žene od 42 godine, lepe, pmetne, za naše pojmove veoma uspešne i veoma dobro situirane. U jednu od nih se odmah zagledam, kao i svi za stolom, razume se, jer lepa je, lep se smeje, ume da komunicira, nije prepotetna, inteligentna je...Naravno, Alfe za stolom su mene istisnule iz komunikacije, a meni smešno da se sa njima nadvikujem i otimam za njenu pažnju i razgovor, pa ćutim i pažljivo posmatram.
U jednom trenutku ona pomenu praznike, slave, Nove godine, porodična okupljanja...zastade, zagleda se negde u daljinu, prelete neka senka preko njenog lica...
"I onda se osećaš kao..." izusti, pa opet zastade "Ali, zato su tu prijatelji..." pokretom ruke pokaza neodređeno na prisutne "... i sve je super"
Onda je brzo povratila kontrolu, namestila učtiv smešak na usne, opet je krenuo žamor, a Alfe su opet rečima i očima otimale njenu pažnju.
postoje i brakovi u kojima nije sve u pranju gaca.Ovo je jedna ozbiljna tema.
kada se dobro razmisli, na danasnjem nivou razvoja drustva zena UOPSTE NEMA RAZLOGA DA ZIVI U BRAKU!
Zasto da bude u barku?
Da je neko izdrzava?
Osta joj je sve to?
Da joj niko ne zaviruje u mail, mobilni i pravi ljubomorne scene, kada zbog saobracajne guzve zakasni da spremi muzu veceru?
Ovo je jedna ozbiljna tema.
Zasto da bude u barku?
Da je neko izdrzava?
Osta joj je sve to?
postoje i brakovi u kojima nije sve u pranju gaca.
Neki od nas se zaista vole, i tu smo i u dobru i u zlu. Delimo lepe i ruzne trenutke, uspomene, uspone, padove... radjamo decu zbog ljubavi... i radujemo se svakom zajednickom momentu... i posle noza godina i dalje se volimo...
To postoji, samo sto oni koji to ne iskuse, ne veruju u to.![]()
A kako ste se nasli? Je li na ovaj moderan nacin kako to vecina pokusava?
Upoznali smo se kao i vecina mladih, u gradu. A 'nasli' smo se par meseci kasnije i ostali zajedno vec 8 godina, svaki dan, ceo dan.
I da se sutra rastanemo, ovih 8 godina smo funkcionisali sjajno, zajedno, timski.![]()
A je li bilo ono iz veze u vezu, iz kreveta u krevet dok se niste nasli? Disko, kafici, sminka, stikle, auta i sl...
Ne.
Oboje smo bili slobodni kad smo se upoznali.
Krevet delili zajedno, samo nas dvoje.
Jel ti toliko nenormalno?
Да ми тебе удамо, срећно и подразумева се богато, и да више не мислимо о томе?i ja se to pitam...počele drugarice da mi se udaju i mene sad svi spopadaju šta ja čekam?
a meni se ne udaje i gotovo
koj će mi moj sve to, imaš nekog sa kim se slažeš i živiš i kraj priče...
Zasto je bitno ko je kome prvi ili deseti u krevetu? Ko se kako upoznaje?
Bitno je da se dvoje ljudi 'nadju'.