Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 58.380
Prekini da spinujes.Нема "зависи од новчаних прилика", нема избора. Ако су жене неспособне, мора закон да их препозна као децу. Деца немају избор него раде како им се каже.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prekini da spinujes.Нема "зависи од новчаних прилика", нема избора. Ако су жене неспособне, мора закон да их препозна као децу. Деца немају избор него раде како им се каже.
ај наведи ми један пример де су неког војника силовали и ударали у ЈНА/ЈА/ВСIh kad budu krenula izivljavanja po kasarnama....nesto mi se dete drugacije vratilo iz vojske, cutljiv natmuren...a on bio redovno silovan i udaran dok je bio u vojsci...
Ништа ја не спинујем, ти си рекла да жена не може да носи 5кг.Prekini da spinujes.
Pa ja napisah primere sto iz svog iskustva sto iz iskustva rodjene brace poznanika, jos potvrdjeno bezanjem madjara i iskazima i vojna komisija je to takodje razmatrala i znaju sve i znali su sve ali sve to mutavo...ај наведи ми један пример де су неког војника силовали и ударали у ЈНА/ЈА/ВС
де и када си служио војску по причама о уговорцима рекао бих од 1993 на овамоPa nesto je iz neposrednog iskustva, nesto je iz iskustva poznanika...
Iz neposrednog prvo..
U mojoj jedinici gde nisam hteo da ostanem, kao stari vojnik, nego sam trazio premestaj u radnu kasarnu , su se za vreme mog dzombisanja , tj rada i specijalizacije u mojoj kasarni i tacnije kasarnama, desila 7 samoubistava, jer novi vojnici nisu mogli da izdrze teror koji su zavodili desetari iz moje klase, a oni su ucili od onih koji su terorisali mene,samo sto sam ja psiholoski i fizicki jak pa sam se samo okrenuo ka rambo principu, tj odmetnik..
Ali sam zato i dok sam bio guster spasavao druge od psihickih pucanja, nisam mogao sve...Neki nisu slusali , kad ih dodele meni da prenosimo desetak lesina pasa rukama a vec su dvanaest dana na vrucini i crvljivi i raspadaju se i smrde...
Meni je bilo zao da njih teram da mi pomazu , pa sam sam to uradio, a njih sakrio negde, ali ne slusaju pa izasli i onda ih nagrdili jos gorim mucenjem..
Tako da su se skinuli ranije zbog psihickih smetnji , neki su dobili osipe po kozi od nervoze, cak i ranice..
Od ovih koji su nasledili moju klasu , a bili pod mucenjem njih 7 se samoubilo od 100 vojnika...nije bas malo..
Jos oko deset se skinulo jer su poludeli , tj otisli u depresivno bipolarno stanje..nesto kao neka vrsta adhd samo depresivna..
A na VMA je bila cuvena jedinica i neki blentavi ugovorac desetar koji se izivljavao nad mladom vojskom, izbila afera jer je neki madjar pobegao i javno rekao sta se desava ali ostali zelembaci nisu smeli da potvrde i kazu , toliko je imao svoje mucitelje kojima je zastrasivao tu cetu pri VMA..
I to dodje do mene i nekih mojih , jer je brat jednog bio u toj ceti...
I malo je falilo da im napravimo BG sacekusu i sve ih polomimo...pojma nemaju koliko se ljudi ukljucilo da sprece to sto im se spremalo...
Ja sam pitao moje drugare hoce li , svi su rekli samo kazi dolazimo..
Iako mi nisu trebali , ali sto vise to bolje da VP sutra ne ganja pojedince nego da se razveze to nasilje pri VMA pratecoj ceti...
Nekako je to doslo do usiju drugih iz BG , pa se i Julino brdo spremalo da im ebe majku...jer se taman neki vratili iz vojske gde su ih mrcvarili i mucili i kazem tu se diglo mnogo prasine samo VB nije imala pojma sta se sprema...
Da ne bi bilo greske da ne razbijes neke iz chete koji nisu sa tim govnarom, moralo je da se napravi spisak i onda su se digli duhovi , doslo je par nasih poznanika iz DB koji su kao to poceli da smiruju na VMA..
To bi tek bio urnebes, mnogo se ljudi nalozilo da prebije tih 20 huligana iz pratece cete VMA...tako su ih zvali...te ugovorce i vodnike ili sta su bili...zastavnici...
Iskreno , meni je zao sta se sve desavalo u toj ceti i malo mi je krivo sto ih nismo razvalili , po mesec dana kucne nege svako, pa nek posle sabiraju nas 100, toliko se bilo skupilo ljudi zeljnih da polome pi... tim muciteljima...
Ti si decko jedan obican stranacki indijanac; idi lepi postere po banderama, to je tvoj limit.Твој Филип је права принцеза!
Настављаш да се ругаш Србији и њеној војсци?
Није ни чудо шта смо све доживели поред таквих Срба...
Cekaj koja je tvoja logika?де и када си служио војску по причама о уговорцима рекао бих од 1993 на овамо
ја сам био уговорац 6 година (до 2000)у касарни са око 1000 војника нисам чуо да је неки уговорац неког малтретирао туко силовао а касарна је била седиште бригаде па је било свих родова и служби у њој
Vojni rok je sve izvesniji.
Zasto se uvodi?
Zasto je uopste i ukinut?
Љут си што сам ти дирно у принцезу..Ti si decko jedan obican stranacki indijanac; idi lepi postere po banderama, to je tvoj limit.
Божидар, нека му је Вечна Слава и Хвала, један је од првих чланова и практично, оснивача Србске Напредне Странке!Pogledajte prilog 1615118
Божидар о твом Драмосеру
Pa od koga je ugrozena zemlja direktno? Mislim, ugrozena je kao i uvek, ali ne nesto posebno. Ono sto se u svetu dogadja pre tera na tu odluku nego neka neposredna opasnost, ali i da nije tako u svetu,nije vojsku trebalo ukidati,samo preinaciti da bude jeftinija i efikasnija.
И то мало вам смета??Jak im rok, ubilo se...dva meseca, ma idi begaj...zahebancija cista...
To moze da se nazove kratka obuka civila za rukovanje vatrenim oruzjem a ne vojni rok...
Meni?И то мало вам смета??
Гарант пуца од срећеБожидар, нека му је Вечна Слава и Хвала, један је од првих чланова и практично, оснивача Србске Напредне Странке!
Па он ју је основао.Гарант пуца од среће
sve ratove i zlocine na prostorima bivse jugoslavije su vodili i ucinili deca koja su gledala branka kockicu, nisu imali mobilne i kompjutere nisu se drogirli i opijali, govorili dobar dan komsijama i odsluzili vojni rokMeni?
Ne!
Da se ja pitam, a sreca vasa da se ne pitam, ja bih vratila vojni rok od 3 godine...da se muski svet
malo utera u disciplinu a ne da landaraju po ulicama do tridesete, puse dzointe i zicaju za alkohol od roditelja...
Што срећа моја? Ја сам ишао добровољно, не бојим се тога!Meni?
Ne!
Da se ja pitam, a sreca vasa da se ne pitam, ja bih vratila vojni rok od 3 godine...da se muski svet
malo utera u disciplinu a ne da landaraju po ulicama do tridesete, puse dzointe i zicaju za alkohol od roditelja...
Ljut, ne; zabrinut za tvoje mentalno zdravlje i sto je najzalosnije nisi jedini.Љут си што сам ти дирно у принцезу..
Бесниш кад ти се дира принцеза...Ljut, ne; zabrinut za tvoje mentalno zdravlje i sto je najzalosnije nisi jedini.
...ako su to oni radili sta li ce tek raditi u buducnosti ovi sto se drogiraju i opijaju i koji bi pobili sve redom zasve ratove i zlocine na prostorima bivse jugoslavije su vodili i ucinili deca koja su gledala branka kockicu, nisu imali mobilne i kompjutere nisu se drogirli i opijali, govorili dobar dan komsijama i odsluzili vojni rok
Сигурно жали. Од њега људске величине до Двајајета, Палачинка.. бро који суноврат странкеПа он ју је основао.
Сад имаш и жене у војци том логиком би жене ставила на годину дана а мушкарце на 3 године или као у Израелу жена годину мушкарац 2?Meni?
Ne!
malo utera u disciplinu a ne da landaraju po ulicama do tridesete, puse dzointe i zicaju za alkohol od roditelja
a kad napune 40 i prodju svi vozovi onda im kriva drzava...