Zasto se uvodi vojni rok?

1727163050372.png

Svaka čast Vlasima, ali oni nisu Srbi.
Али ја сам Србин, моји су сви Срби у фамилији.
Једино је прабаба (мајчина баба) била чиста Влајна, а прадеда (мајчин деда) је био Србин. И мајчин отац је Србин.
Тако да се то ,,влашко" у мени мери промилима. Што не значи да се не поносим свим својим прецима, али ја сам Србин и моји су то.
Na ovim prostorima Cigankama se žene samo oni malobrojni bjelci koji iz nekog razloga nisu sposobni da imaju bjele žene. Bjelci na zapadu koji ne mogu imati bjele žene se žene Tajkanđanjama i Filipinkama.
Веруј да са колико сам белкиња био, неки немају толико косе на глави. :D
Али, шта ћу, кад ме привлачи таман тен. Као у песми:

;)

Нисам био, било је немогуће да будем док је постојала. Али услов за познавање неких ствари не мора обавезно да буде и да си био на месту о којем се говори.
Delimično tačno, ali ako si tamo bio ili živeo ili imao neki drugi dorektan kontakt je ipak bolje iskustvo. ;)

Ок, само више и не знам какве то везе има са оним што смо писали овде? :)
И шта је ту негативно? Власи су боље бранили овде ову земљу него многи Срби?!
Одавде су ишли да бране и Крајину док је добар део вас седео по кафићима у Београду и испијали кафе!
Ma od ovoga je krenulo. Realno, nije bilo previše dobrovoljaca. Bilo ih je, taman koliko je bilo dovoljno da se drže linije fronta. Da nije bilo Miloševićeve kupoprodaje RSK za RS, to bi sve izgledalo drugačije.

Meni?
Ne!
Da se ja pitam, a sreca vasa da se ne pitam, ja bih vratila vojni rok od 3 godine...da se muski svet
malo utera u disciplinu a ne da landaraju po ulicama do tridesete, puse dzointe i zicaju za alkohol od roditelja
a kad napune 40 i prodju svi vozovi onda im kriva drzava...
Нико нормалан није против војног рока.;)
мама.jpg

Ma od ovoga je krenulo. Realno, nije bilo previše dobrovoljaca. Bilo ih je, taman koliko je bilo dovoljno da se drže linije fronta. Da nije bilo Miloševićeve kupoprodaje RSK za RS, to bi sve izgledalo drugačije.
nije milosevic izdjaom krjaine dobio RS to su gluposti.
izdjaom milosevica 1994 uvodjenejm sankcija RS je bilo jasn oda je to odricanej od krajine jer je karadzic bio primoran na dil oko nafte sa zagrebom i tudjmanu je dao rec da vrs se nece mesati oko sukoba u krajini

1994 je slobo zarad ocuvanaj vlasti u srbiji i obecanja da ce mu pasti deo spoljnjih sankcija to ucinio

ptoom je napravljen kljucnim faktorom mira

to je trajalo dok im je trebalo da potpise dejton , gde je RS sa 70 % teritorije spala na 49 %

nije milosevic izdjaom krjaine dobio RS to su gluposti.
izdjaom milosevica 1994 uvodjenejm sankcija RS je bilo jasn oda je to odricanej od krajine jer je karadzic bio primoran na dil oko nafte sa zagrebom i tudjmanu je dao rec da vrs se nece mesati oko sukoba u krajini

1994 je slobo zarad ocuvanaj vlasti u srbiji i obecanja da ce mu pasti deo spoljnjih sankcija to ucinio

ptoom je napravljen kljucnim faktorom mira

to je trajalo dok im je trebalo da potpise dejton , gde je RS sa 70 % teritorije spala na 49 %
Naravno da jeste, ali je ljudima teško da to prihvate. Meni je pola familije, sa mamime strane iz RSK. Oni su to prihvatili jer je logično, dao je zemlju nižeg kvaliteta i odvojenu od matice, za bolju i kompaktniju zemlju.
Meni nije drago, ali šta je urađeno, urađeno je.
Najgore od svega je što su isti ti i danas na vlasti.

dao je zemlju nižeg kvaliteta i odvojenu od matice, za bolju i kompaktniju zemlju.
da ne spamujem temu previse
nije to ucinio za RS

sa RS ne moyes tako drugaciji je to narod. Narod u rs bi isao do nestankas vog ako je neophodno ali se ne bi povukao.

To sa krajinom je izdaja 94 radi svog interesa i ocuvanaj vlasti u srbiji jer je osptanak bio debelo poljuljan te 1994

oni su mu tu uslugu uterali posle godinu dana od dejtona, kada su ga od kljucnog faktora mira opet proglasili zlikovcem i uvalili mu uck na kosovu...

nemoj da se zavaravas da je RS opstala izdajom krajine

Back