Zašto se Srbi iz Srbije toliko nerviraju sto su Srbi iz Bosne dosli na glasanje?

Какав то народни посланик признаје да му је народ геноцидан

samo što narod zaboravlja to šta su pričali izdajnici ovog naroda koji su sad tobož patriote , on i vučić... kad je trebalo dodi da dođe na vlast u rs došo je sa tenkovima nato i sa madlen olbrajt...

a sad je tobož njihov protivnik... zajedno sa vučićem i svom opozicijom u srbiji (sa kojom je nekad bio u odličnim odnosima recimo sa tadićem pa i djilasom dvehiljaditih) predstavlja tčeda titoisticke udbe koja vode državu i srbe u propast...

Možeš u ambasadi da glasaš sa pasošem ne moraš da se imaginarno cimaš do niša. Možeš na republičkim ali na lokalnim jok jer očigledno da nisi tamo. Ili jesi pa ako jesi nemoj na lokalnim u bih. Ili imaš neki bipolarni poremećaj pa moraš.
Možeš ali možeš i da odeš do svog mesta prebivališta u Srbiji? I pored toga, ni9je problem u očigledno dogovrenim glasačima, već u drugoj opciji, koji je to izbor Srbija Za Nasilje? Ko normalan to želi? Većina Srba ne želi, što su i pokazali na ovim izborima.

Možeš ali možeš i da odeš do svog mesta prebivališta u Srbiji? I pored toga, ni9je problem u očigledno dogovrenim glasačima, već u drugoj opciji, koji je to izbor Srbija Za Nasilje? Ko normalan to želi? Većina Srba ne želi, što su i pokazali na ovim izborima.
Vučić i policija su definitivno za nasilje inače nebi kroz kanalizacionu cev prskali bojnim otrovima građane na ulici.

Screenshot_2023-12-25-22-57-00-246_com.miui.gallery.jpg

И МИ смо остајали без руку и ногу док су они имали камионе АЛОООООООООООООООООООООО

Или си и ти имао камијон ?

Fantastična stvar balkana, uhvatiš ih sa rukom u medu i kao "PA NISMO SAMO MI ALO" i to je to, onda je po zakonu i sve ok ukrasti šta god, švercovati i slično.

Pa ne idu ni doktori jer su potrebniji negdje drugo, nemoj tako. Tebe poštujem i shvatam i molim te da malo šire pogledaš na stvari.
zdravo i veseo bio!

idu i doktori, primjer naš dobri pokojni slava mu vječna dr Lazić iz niša je primjer dobrovoljnog i patriotskog ponašanja kada je u najgorim danima za srpski rod krpio i spašavao naše saborce po ilijašu i sarajevskom ratištu...
to je činio u najgorim mogućim uslovima rizikujući svoj život inače je iz srbije

zdravo i veseo bio!

idu i doktori, primjer naš dobri pokojni slava mu vječna dr Lazić iz niša je primjer dobrovoljnog i patriotskog ponašanja kada je u najgorim danima za srpski rod krpio i spašavao naše saborce po ilijašu i sarajevskom ratištu...
to je činio u najgorim mogućim uslovima rizikujući svoj život inače je iz srbije
Da ali doktor je bio na prvoj liniji jer je bolnica bila na prvoj liniji.

Pa sad si rekao da je imao kamione i da su i ostali imali kamione? Šta su onda bili kad su švercovali?
Kako možeš da švercuješ ako nema države? Ako je i prevozio cigare vraćao je ulje i brašno, davao plate radnicima i sl.

Često smo bili i gladni i žedni u ratu i da nije bilo Srbije i Srba iz Srbije mi ne bi opstali.
Nekada uz trgovinu a uglavnom uz pomoć u hrani i lijekovima te odjeći.

Dokazali su time što su davali izjave i sami da ne znaju ni gde im je biračko mesto. Ima snimak, potraži pre nego što se nalupetaš.

Mamlaze, ja sam iz R.Srpske, inače.

ljudi imaju dokaz o prebivalištu u srbiji, a drugi je par ciepla kak osu ga dobili. a ti idi zabrani nekom da ih prijavi na svoju adresu i dokaži te svoje gluuposti

može da ti se sviša to ili ne ali ne možeš da zabraniš niti išta da dokažeš

bitno je da ti ne smetaju srbi iz centralne srbije i južne srbije koji za 3 000 glasaju ili idu na mitinge vučića ali ti vid Boga ti trn u oku baš srbi iz republike srpske... kao i svakom nesrbinu

Poslednja izmena od moderatora:
Dokazali su time što su davali izjave i sami da ne znaju ni gde im je biračko mesto. Ima snimak, potraži pre nego što se nalupetaš.

Mamlaze, ja sam iz R.Srpske, inače.
У републици никад нисте чули за намештене или фингиране видео анкете?

Kako možeš da švercuješ ako nema države? Ako je i prevozio cigare vraćao je ulje i brašno, davao plate radnicima i sl.

Često smo bili i gladni i žedni u ratu i da nije bilo Srbije i Srba iz Srbije mi ne bi opstali.
Nekada uz trgovinu a uglavnom uz pomoć u hrani i lijekovima te odjeći.

Isto onako kako je i Arkan to radio, upravo otimajući i radeći na crno, kao što je radio i Marko Milošević u saradnji sa Upravom carina.

Back