zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''? :think:

Fal'te me usta, jer ću vas poderati!:lol:

Mrzilo me da čitam baš sve postove, od početka, pa ako je ovo što ću napisati "zastarelo", neka me, slobodno, obrišu...

Ne biraju devojke baš namerno loše momke...mada smo svedoci da to i nije retka pojava...Znam da izgleda da "skačem sebi u usta", ali ti tzv. loši momci, naročito devojkama sa manje iskustva, ili onima koje slabo uče iz svojih iskustava, često izgledaju da "imaju ličnost" jer su, na neki način "drugačiji" - pa i jesu drugačiji, ali ne na način na koji one zamišljaju.
A upoznala sam mnogo momaka, koji su delovali nekako mirno i neupadljivo, pa se kasnije pokazalo da su neverovatno inteligentni i zanimljivi... samo se to ne vidi "na izvol'te", već se malo treba potruditi da se bolje upozna... Možda je za njih i bolje što su manje upadljivi, neće ih saletati površne devojke, ili one koje slabo uče iz svojih iskustava, već iste takve, kao što su i oni, samosvesne, i pametne...

pa ja sam mislio da ti kopash i nalazish kosti i skulpture i sl. :D
mislim, jedino bih mogao da povezhem to sa antropologijom, a izuchavanje zhivota i obichaja paleolitskih i neolitskih ljudi, kao i njihova telesna i mozhdana gradja, nekako mi to ne ide uz to :D
Shta, mislish da nas na fakultetu uche samo kako da kopamo? E Krepto, Krepto... Mnogo si povrshan. Malo je teshko da se antropolozi bave praistorijom, al rade i to, zbog toga i chujesh takve gluposti, kao one shto si napisao. ;)

Evo istovremeno i odgovora zašto muškarci vole ženske persone sa odgovarajućim atrubuima. Takve persone često od strane svoje ženske okoline bivaju okarakterisane kao fuxe.

Baš tako....ali niko od nas nije baš kompetentan da ulazi u to....jer tu sada ima mnogo različitih faktora...ali ako ćemo uzeti ovako površno onda je to to....Sve se vrti oko produžetka vrste i prenošenja gena....sa tim je usko povezano sve ostalo od homoseksualizma do takozvanog tipa osobe koja će nam se svideti....Naravno inteligentniji smo od većine životinja tako da su se neke stvari menjale, ali što bi rekao Balašević: "Princip je isti, sve su ostalo nijanse."

ma, svi mi volimo "lose", ono drugacije, opasno, zabranjeno... takvi smo ljudi, prokleti... a i sve ribe su sponzoruse i *****, pa logicno da ce hteti nekog nabijenog sirovog baju koji ce da ih torba na haubi dziba, ponizava, drnda... nego nekog finog sa gelom u kosi, kaputom od tvida, sa bombonjerom u ruci i Anaom Karenjinom kao poklon za rodjendan, koji bi da seta pored reke i prica o poeziji i pozoristu... :lol::mrgreen:

Možeš ti to da smatraš šalom koliko god hoćeš....ali to je ono što nas pokreće, nagoni....Pogledaj samo razliku u telesnom smislu....Ne postoji ona bezveze već zato što smo se specijalizovali....Da nije tako bili bi smo isti i što se građe i što se psihe tiče....

Daklem:
Vidiš koliko ovo god ironično bilo tačno je.Muškarac se specijalizovao za lov, zato su oni razvijeniji i jači, a žene za penjanje po drveću i trčanje da bi pobegle od neprijatelja.
Ovo jednostavno nije tachno. Shta god ti mislila... Niko se tu ni za shta nije specijalizovao svojom voljom. Postoji cela pricha o tome, vrlo zanimljiva. Dakle, ako vec hocesh da tvrdish tako neshto, knjigu u ruke i malo prochitaj kako je to stvarno bilo.
A to da su se zene pele po drvetu i trchale kako bi bezale od neprijatelja je najveca glupost za koju sam chula. Nishta lichno...

Daklem:

Ovo jednostavno nije tachno. Shta god ti mislila... Niko se tu ni za shta nije specijalizovao svojom voljom. Postoji cela pricha o tome, vrlo zanimljiva. Dakle, ako vec hocesh da tvrdish tako neshto, knjigu u ruke i malo prochitaj kako je to stvarno bilo.
A to da su se zene pele po drvetu i trchale kako bi bezale od neprijatelja je najveca glupost za koju sam chula. Nishta lichno...

Ovako, stvar sam poprilično uprostila.....Specijalizacija svojom voljom, ko je to pominjao u opšte?

Ti si rekla, ˝Mushkarac se specijalizovao za lov˝. Kako to majke ti? Kad kazesh, speciajlizacija, to znachi da je on to radio kao posao. Ne, on je to radio kako bi preziveo. Svi ljudi su u pochetku bili strvinari i sakupljachi, i tek je negde oko 1,800,000 godina pre nashe ere pocheo da lovi. To ne moze da se uprosti, jer se tako stvaraju generalizacije koje nisu tachne.

Back