zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
zhene se obavezno pale na ALFA MUZHJAKE :lol:
ali to je biologija, i kod zhivotinja zhenka bira muzhjaka koji je jachi od drugih i koji se fizichki istiche u odnosu na druge muzhjake. Vode se logikom da je veca shansa da mladunci takvog muzhjaka prezhive u odnosu na mladunce nekog zakrzhljalog :lol:
e sad, *** shto je kod ljudi ALFA muzhjak obavezno okarakterisan kao "losh momak"....

Bingo....Isto kao što mužjaci pre biraju sitniju ženku, onu sa većim grudima i dobrim kukovima jer je plodnija....

Plodnija?????:rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:................

to je istina.
shto shiri kukovi i vece grudi, to je zhenka plodnija.
vilendorfska venera

vilendorska%20venera.jpg

Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''? :think:

Ulica radja grešnike,
Ja sam jedan od nji'
Devojke vole samo srećnike
Da li si takva i ti?

Nisam ni mislila na statuu......

nije ni bitno, ali poshto sam raspolozhen, reci cu ti neshto o tome, a ti kasnije kazhi da si znala sve to i da sam te smarao za dzhabe ;)
Vilendorfska venera je statua zhene, od pre dva'es' soma godina pre nove ere (par hiljada godina gore-dole :P), tj. doba paleolita.
statua predstavlja boginju majku - simbol plodnosti i materinstva. Ako imash 2 grama mozga, skontacesh da tadashnje zhene nisu tako izgledale, vec da su grudi, stomak i kukovi namerno preuvelichani a ostali delovi tela namerno zanemareni (zbog isticanja prethodno navedenih :P.
Tj. statua je predstavljala svojevrsni ideal tadashnjim ljudima, kao shto se danas mushkarci vishe primaju na zhene sa silikonima i lepo oblikovanom zadnjicom, tako je i tad bilo privlachno da zhena ima shto vece grudi i shire kukove (a shiri kukovi-shira zadnjica :P)
kao shto vidish, ne razlikujemo se mnogo.....

nije ni bitno, ali poshto sam raspolozhen, reci cu ti neshto o tome, a ti kasnije kazhi da si znala sve to i da sam te smarao za dzhabe ;)
Vilendorfska venera je statua zhene, od pre dva'es' soma godina pre nove ere (par hiljada godina gore-dole :P), tj. doba paleolita.
statua predstavlja boginju majku - simbol plodnosti i materinstva. Ako imash 2 grama mozga, skontacesh da tadashnje zhene nisu tako izgledale, vec da su grudi, stomak i kukovi namerno preuvelichani a ostali delovi tela namerno zanemareni (zbog isticanja prethodno navedenih :P.
Tj. statua je predstavljala svojevrsni ideal tadashnjim ljudima, kao shto se danas mushkarci vishe primaju na zhene sa silikonima i lepo oblikovanom zadnjicom, tako je i tad bilo privlachno da zhena ima shto vece grudi i shire kukove (a shiri kukovi-shira zadnjica :P)

Pa i dan danas muškarac pre prihvata ženu sa širim kukovima nego onu bez kukova....Ona je ta koja treba da se porodi i donese njegove gene na svet....tako da ne sme da rizikuje...:lol:

E znala sam sve ovo........:mrgreen:.....zezam....nisam......:super:

Vidiš koliko ovo god ironično bilo tačno je.Muškarac se specijalizovao za lov, zato su oni razvijeniji i jači, a žene za penjanje po drveću i trčanje da bi pobegle od neprijatelja.

tako je ;)
zhene takodje imaju dosta veci centar za govor i komunikaciju u mozgu, zbog toga shto su one ostajale u plemenskoj zajednici same, dok su mushkarci lovili. Kako im je bilo dosadno jer su imale vrlo malo posla, razvijale su moc govora vremenom (na ushtrb prostornih sposobnosti), a mushkarci nisu uspeli da razviju moc govora u toj meri, jer su po ceo dan provodili loveci divljach (a logichno ne smesh blebetati dok jurcash ili se prikradash nekoj zhivotinji), ali su, u odnosu na zhene, dosta napredovali u snalazhenju u prostoru i vizuelnom predstavljanju/zamishljanju predela/objekata.

Dobio si 10ku od mene. :mrgreen:

tako je ;)
zhene takodje imaju dosta veci centar za govor i komunikaciju u mozgu, zbog toga shto su one ostajale u plemenskoj zajednici same, dok su mushkarci lovili. Kako im je bilo dosadno jer su imale vrlo malo posla, razvijale su moc govora vremenom (na ushtrb prostornih sposobnosti), a mushkarci nisu uspeli da razviju moc govora u toj meri, jer su po ceo dan provodili loveci divljach (a logichno ne smesh blebetati dok jurcash ili se prikradash nekoj zhivotinji), ali su, u odnosu na zhene, dosta napredovali u snalazhenju u prostoru i vizuelnom predstavljanju/zamishljanju predela/objekata.
A tek cu ovo da smatram shalom.

Back