wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
To ja rekoh na prosloj strani..izgleda da se muskarci dele na popularne i nepopularne , nema sredine.
A ti popularni su obavezno losi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ja rekoh na prosloj strani..izgleda da se muskarci dele na popularne i nepopularne , nema sredine.
os jedan da uradimo??LoL
Gresis sinko, gresis.
zhene se obavezno pale na ALFA MUZHJAKE
ali to je biologija, i kod zhivotinja zhenka bira muzhjaka koji je jachi od drugih i koji se fizichki istiche u odnosu na druge muzhjake. Vode se logikom da je veca shansa da mladunci takvog muzhjaka prezhive u odnosu na mladunce nekog zakrzhljalog
e sad, *** shto je kod ljudi ALFA muzhjak obavezno okarakterisan kao "losh momak"....
Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''?![]()
zhene se obavezno pale na ALFA MUZHJAKE
ali to je biologija, i kod zhivotinja zhenka bira muzhjaka koji je jachi od drugih i koji se fizichki istiche u odnosu na druge muzhjake. Vode se logikom da je veca shansa da mladunci takvog muzhjaka prezhive u odnosu na mladunce nekog zakrzhljalog
e sad, *** shto je kod ljudi ALFA muzhjak obavezno okarakterisan kao "losh momak"....
gled'o sam neku emisiju na bibisiju majke mi
tako je u prirodi![]()
Da,da,da.....zanimljivo...........
samo shto ljudi zaboravljaju da su oni isto zhivotinje koliko i medvedi ili muve
i biolozi tvrde da zhene podsvesno biraju mushkarce po slichnim standardima kao i zhivotinje
a ti se cheshkaj po bradi kol'ko 'ocesh....
samo shto ljudi zaboravljaju da su oni isto zhivotinje koliko i medvedi ili muve
i biolozi tvrde da zhene podsvesno biraju mushkarce po slichnim standardima kao i zhivotinje
Pa to je logicno...Ne znam zasto je nekima ovde to cudno. Sta je covek, nego zivotinja?
Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''?![]()
Previshe gledash americhke teen filmove. Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.
Zapravo, vecina tih "fuxi", kako ih ti zovesh, a koje ja znam su, maltene, anonimusi.
Nisam nigde ni napisao da je neko to rekao.
Znam. Pogotovo na internetu.
Ја само кажем шта људи причају...A ti si neki opasan smeksi??? Glavni bacje?![]()
Вероватно ништа паметно. Евентуално још нека пљувачина, псовка или провокација... складно његовом нивоу.Haha... a gde je sad Keeper da ti on odgovori.Mogu misliti sta bi rekao.
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?