zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gresis sinko, gresis.
:lol:
zhene se obavezno pale na ALFA MUZHJAKE :lol:
ali to je biologija, i kod zhivotinja zhenka bira muzhjaka koji je jachi od drugih i koji se fizichki istiche u odnosu na druge muzhjake. Vode se logikom da je veca shansa da mladunci takvog muzhjaka prezhive u odnosu na mladunce nekog zakrzhljalog :lol:
e sad, *** shto je kod ljudi ALFA muzhjak obavezno okarakterisan kao "losh momak"....

ali to je biologija, i kod zhivotinja zhenka bira muzhjaka koji je jachi od drugih i koji se fizichki istiche u odnosu na druge muzhjake. Vode se logikom da je veca shansa da mladunci takvog muzhjaka prezhive u odnosu na mladunce nekog zakrzhljalog :lol:
e sad, *** shto je kod ljudi ALFA muzhjak obavezno okarakterisan kao "losh momak"....

Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''? :think:

Мене су на факсу прогласили алфа-мужјаком и за једног од најпожељнијих на факсу... јел' то значи да сам ја јачи од других и да се физички истичем у односу на друге, или заправо хоће да ми кажу да сам ''лош момак''? :think:

Dovla the bad boy :cool:

:hahaha::rotf:........koja logika......:super::rotf::rotf::hahaha:

A ti si neki opasan smeksi??? Glavni bacje? :cool:

Previshe gledash americhke teen filmove. Popularne devojke su one koje su - upravo to - popularne. Uglavnom pametne, sharmantne, duhovite, pa i lepe, ili barem lepushkaste, mada ni to nije obavezno. Takoreci, dominantne u drushtvu. To su popularne devojke.

Zapravo, vecina tih "fuxi", kako ih ti zovesh, a koje ja znam su, maltene, anonimusi.

Nisam nigde ni napisao da je neko to rekao.

Znam. Pogotovo na internetu.

Ne gledam filmove, ne idem u kino i ne gledam TV uopste.
Nisam rekla da si TI to rekao.
Naravno., ali nisam mislila na internet.

Haha... a gde je sad Keeper da ti on odgovori. :lol: Mogu misliti sta bi rekao.

A ti si neki opasan smeksi??? Glavni bacje? :cool:
Ја само кажем шта људи причају... :) Да потврђујем нећу, да демантујем нећу :D
Haha... a gde je sad Keeper da ti on odgovori. :lol: Mogu misliti sta bi rekao.
Вероватно ништа паметно. Евентуално још нека пљувачина, псовка или провокација... складно његовом нивоу.

:roll: :roll: :roll:

samo shto ljudi zaboravljaju da su oni isto zhivotinje koliko i medvedi ili muve :P
i biolozi tvrde da zhene podsvesno biraju mushkarce po slichnim standardima kao i zhivotinje
a ti se cheshkaj po bradi kol'ko 'ocesh....

Daaaa... ali ljudi zive u dosta izvestacenim uslovima koje im pomalo menja te bioloske standarde..
Za razliku od zivotinja koje te uslove slabo ili uopste ne menjaju.. zato nas sa njima ne mozes porediti.
Ali da.. nesto je ostalo.. a toga nismo ni svesni.

p.s. Ja ne volim mnogo jake.. ugrozavaju me X)

zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?

Zato shto "loshi momci" igraju toplo-hladno, taktiziraju svesno ili nesvesvno, nikad ne znash na chemu si sa njima i jurie za njima pokushavajuci da ih osvoje u potpunosti, bash kao shto su pre neki dan zbarile nekog skroz finog dechka, koji im je priznao da je u potpunosti njihov i da ih voli.. dakle-znaju na chemu su danas i na chemu ce biti sutra.. a to im je nezanimljivo.. Naravno, da se razumemo- ne dopadaju se svim devojkama "loshi"..

zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?

Pa sad kako ko....Niko nije otporan na lepotu, ali lepota je vrlo relativna stvar....Šta znam.....meni se najčešće sviđaju likovi koji izgledaju kao da ih je neko upravo izvukao iz kanalizacije....

Back