zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slazem se sa tobom,ima takvih i devojaka i momaka ali je jako tesko naci takve osobe....Sve mi se nekako cini da su neke osobe u vezi samo da bi bile vidjene u drustvu napucane ribe ili nabildanog,bogatog frajera....Kao da ponestaje onih pravih veza,onih pravih ljubavi gde nema nikakvog interesa,nikakvog foliranja..da te nece sutra neko gledati popreko zato sto ti decko nema kola i da ces biti manje vredna od neke kojoj decko ima bmw i 4 kuce..ma ne znam.

to je uvek tako bilo nije samo sad..poslednjih mozda jedno 4-5 godina je tako..ali uvek nazalost

Sado mazo?:mrgreen:
Specijalac sam za sadomazo :lol:

xaxaxa aj dodji da se bicujemo :hahaha:

Uh, zašto im se sviđaju loši momci... Ajde, ako ćemo da generalizujemo... imate sjajnu raspru na tu temu ovdje: Muško-žensko muvanje.

Ali ukratko da se izjasnim i ovde. Radi se o većem broju razloga ali najčešće kod mladih vredi taj što se onaj opasan čini boljim fuckerom. Znate, kao što se u fantazijama mladih (i matorih) javljaju scene "brutalnog seksa" (tako ja to zovem, mada se misli na seks sa strancima, seks sa gorostasnim tipovima, perverzije i ponižavanja, seksualni - podrazumevani - mazohizam, itd); e, dakle, to je u praksi moguće kad naiđete na tipa koji izgleda kao da će vas razvaliti od je8ačine. Ja sad mogu da uzmem i dam vam suprotne primere, primere mlakih tipova koji vam deluju kao peškirići (meni inače draga vrsta ljudi, i među mužjacima i međ ženkama), a koji - iako pametni i fini prema vama - ipak neće izazvati nikakve efekte u seksualnom smislu. Nećete se uzbuditi, je l'. Bar najveći broj devojaka, pogotovo mladih koje ne zanima ništa drugo do fizička pojava (mislim na ponašanje i fizičku konstituciju). Zbog toga je bitno da mladić bude loš, da izgleda zlo, da bude nekakav robijaš (odmah se vlaži na pomisao sa takvom životinjom od čoveka, jer ta opasnost, i uopšte mešanje sa nečim tako čudnim, neobičnim, izaziva uzbuđenje).

Mada se nadam da grešim, eto tako vam stoje stvari.

Pre bi rekao u tvom slucaju opasni momci.
Los je los, a opasan ne mora da bude los.
Ili mozda gresim?

Los, opasan, moj, nazovi ih kako hoces, Zoran i moj Igor. To su moja dva decka koji imaju petlju i kefalo. Pre svega Zoran, Igor je malo afektivniji.

A dobar decko kaze: "I ja mogu da budem opasan, sta on radi pa je opasan? Hocu i ja kao on", a onda izazove neku tucu, nedacu, pa pita "To je bilo za tebe, jel sam sad los i opasan?", "Jel to bilo opasno" A ja pomislim "Ti si samo losa kopija"

O Bože me sačuvaj, opet generalizacija. :roll:
Ne svidjaju se svima.
A i onima kojima se svidjaju, svidjaju se iz jednog vrlo jasnog, prostog i očiglednog razloga - mogu bez imalo muke da ih kresnu.

Nisam rekla da su SVI muskarci takvi,a ako zvuci tako ja se izvinjavam !
Dakle ovo sam rekla iz cistog razloga zato sto je tema "Zasto se devojkama svidjaju losi momci?" to je isto kao sto sam napisala "Zasto muskarci vise vole kucke?"
Znaci u dosta slucajeva bude neka fina vezica,devojka dobra,gleda da ugadja svom decku u svakom pogledu,voli ga,poklanja mu dosta paznje,bla bla da bi on na kraju nju varao sa nekom koja njegovoj devojci nije ni do kolena.

Isto tako ima i muskaraca koji su dobrice,koji ugadjaju svojoj devojci u svakom pogledu,da bi ona njega varala sa nekim koji je duplo gori od njenog decka.

Znaci postoje losi i muskarci i devojke i nismo svi isti ali se nekako uvek desi to da partner ostavi svoju devojku zbog neke "gore" ili "goreg".

Back