zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ixi tebe ne interesuju lepi momci jel? A interesuju li te njegova kola?
Znam iz iskustva jedna riba mi se mnogo svidjala ali nije htela samnom zato sto sam ja tada vozio golfa 2, video sam je sa tipom koji boluje neku cudnu bolest ne moze da raste i izgleda kao da je tek izasao iz rerne ali vozi audi a-6, kasnije kada sam za 19-ti rodjendan dobio golf 4 tu istu curu sam mogao da imam bez mnogo napora ali bilo je kasno.
Ovim hocu da kazem samo koliko ima prostih cura da je to uzas, Cure nije sve u parama zapamtite to ima nesto i u novcu.

Novi Pazar:
ixi tebe ne interesuju lepi momci jel? A interesuju li te njegova kola?
Znam iz iskustva jedna riba mi se mnogo svidjala ali nije htela samnom zato sto sam ja tada vozio golfa 2, video sam je sa tipom koji boluje neku cudnu bolest ne moze da raste i izgleda kao da je tek izasao iz rerne ali vozi audi a-6, kasnije kada sam za 19-ti rodjendan dobio golf 4 tu istu curu sam mogao da imam bez mnogo napora ali bilo je kasno.
Ovim hocu da kazem samo koliko ima prostih cura da je to uzas, Cure nije sve u parama zapamtite to ima nesto i u novcu.

Ja nisam rekla da me ne interesuju lepi momci,nego da mi je lepota kod momka tek na drugom mestu,a to da li vozi dobra kola ili ne,to me ni najmanje ne zanima,cak sto se mene tice ne mora ni da ima kola.A to za proste devojke...VERUJ MI DA NISU SVE TAKVE,to ti verovatno nisi imao srece naidjes na neku normalnu devojku,a te sto ih interesuju samo kola zovu se SPONZORUSE!!! 8)

fizio:
Pito bi vas sledeće.....IMATE DVA TIPA...ISTO IZGLEDAJU.....NE ZNATE NI JEDNOG NI DRUGOG.....JEDAN VOZI BMW M5 A DRUGI NIŠTA.....KOGA BI STE PRE UPOZNALE.....ALI NAGLAŠAVAM ""NE ZNATE NI JEDNOG NI DRUGOG"".....aj sad ISKRENO.
ZNAS KAKO NISU SAMO U PITANJU DOBRA KOLA VEC I POPULARNOST U DRUSTVU. VECI DEO RIBA SE ZALI KAKO MOMCI NISU DOVOLJNO NEZNI PREMA NJIMA A SAME SU BIRALE NAJPOPULARNIJEG TIPA NA KOJEG SU MOGLE DA ZABACE UDICU. ONI SU OBICNO DOBRI MOMCI ZA ZAJEBAVANJE ALI PO PITANJU OSECANA ZA DRUGE SU KATASTROFA. A KAD POGLEDAJU NEKOG LEPOG DECKA (LICE)A TOTALNO NE NEPOZNATOG NJOJ VEC VEC NEKO KO NIJE U DRUSTVU ZASTUPLEN UGLAVNOM GA ILI NE VIDE ILI IM SLUZI KAO DOBAR DRUG.

nikola888:
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
Meni ne smeta :twisted:

ja sam devojcica :)

nisam fenserka (oblacim se po sopstvenoj modi- ne nosim pantalone, samo suknje, i to ne iznad kolena, i NIKAD ne nosim tamne boje, niti uklapam svetle, plus marame, cvece, ogrlice...) toliko o epp-u.

tako neobicna devojcica (volim da mislim da sam neobicna, to je moja slabost :D ) zasluzuje neobicnog decka, toliko o spoljasnjem izgledu i sklapanju.

ako ja gledam da ne budem obicna, ne zelim da moj decko bude obican, zelim da ga zapazim na sto metara. kapirate?

sto se tice izreke duga kosa - prazna glava i slicnih deviza, ne mogu da kazem da nisu u pravu (ima milion fensi pankera i fensi metalaca, ako kapirate sta zelim da kazem, nemam vremena da objasnjavam), ali ipak imam taj trip da dajem losim momcima sansu...

pa znas kako naravno da ces da pre pridjes nekom tipu koji ima enki stav koji tera ljude da ga primete.moze tip da bude sladak na mrtvo ali sta mu vredi ako je sav smotan i usukan i ....
a sto se rekvizita tice,tipa kola itd...pa verovatno bih,iskreno,pre prisla tipu koji ih ima ali ako je jedan od onih odvratnih nalozenih i umisljenih ma pali bato,aj vidimo se
samo sam bila iskrena :D

guitarrr_babe:

nisam fenserka (oblacim se po sopstvenoj modi- ne nosim pantalone, samo suknje, i to ne iznad kolena, i NIKAD ne nosim tamne boje, niti uklapam svetle, plus marame, cvece, ogrlice...) toliko o epp-u.

tako neobicna devojcica (volim da mislim da sam neobicna, to je moja slabost :D ) zasluzuje neobicnog decka, toliko o spoljasnjem izgledu i sklapanju.

ako ja gledam da ne budem obicna, ne zelim da moj decko bude obican, zelim da ga zapazim na sto metara. kapirate?

sto se tice izreke duga kosa - prazna glava i slicnih deviza, ne mogu da kazem da nisu u pravu (ima milion fensi pankera i fensi metalaca, ako kapirate sta zelim da kazem, nemam vremena da objasnjavam), ali ipak imam taj trip da dajem losim momcima sansu...
Znam na sta mislis puna mi je skola fensi punkera i metalaca :evil:

guitarrr_babe:

Gotivno...pa ono,sa srecom,ima dosta neobicnih losih decaka,bice i za tebe neki :wink:

Mala roze Maca:
pa znas kako naravno da ces da pre pridjes nekom tipu koji ima enki stav koji tera ljude da ga primete.moze tip da bude sladak na mrtvo ali sta mu vredi ako je sav smotan i usukan i ....
a sto se rekvizita tice,tipa kola itd...pa verovatno bih,iskreno,pre prisla tipu koji ih ima ali ako je jedan od onih odvratnih nalozenih i umisljenih ma pali bato,aj vidimo se
samo sam bila iskrena :D

Ako je neko smotan ( u trenutku ) u pravom smislu te reci, mozda je takav zato sto je ili odlepio za nekom ribom, ili mu jednostavno nije vece. Ne mozes na osnovu toga i jedne veceri o nekome bilo sta lose da mislis, a posebno ako je sladak.
Mozda si htela da kazes glup? :?:

U vezi kola... imas titulu umerene sponzoruse :roll:

Znas kako.......moj burazer je u tom fazonu''los momak''tuce i tako te fore..i istina njega jure najbolje ribe,uvek je okruzen najpozeljnijim devojkama a iskreno ponasa se sa njima kako hoce!
Nije ruzan,ali jednostavno zasto te ribe to trpe?!
Jednostavno,valjda im je zanimljivo da budu uz takvog tipa

Rain:
nikola888:
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
Zato sto su i one verovatno umislile da su ribe ili sta god pa smatraju da sa takvima treba i da izlaze. :? Ali ako ti to smeta mozda bi trebalo da potrazis drugi tip devojke jer ne padaju sve na dobra kola i plitku pamet...
kkp[[
KRETENU!!!!!!!!!!!!

Back