Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.453
Мушкарци јако ријетко (скоро никад) не остављају жене због љубавница. Само опуштено, немаш се због чега бринути.Da. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мушкарци јако ријетко (скоро никад) не остављају жене због љубавница. Само опуштено, немаш се због чега бринути.Da. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.
Taj te ne zasluzuje onda.Ne. Stvarno se ne šalim.
Za brak treba patrijarhalne osobe a ne lelemudi i idi mi dodji mi, tako ja barem razmisljam.Pa, tačno je. Dugo sam razmišljala i izvukla zaključak da je to sve zbog porekla odnosno zbog toga kako si živeo od tvog rodjenja do danas. Tako te izaberu da te varaju.
Kakav car, čoveče!Nisam nikad plakala zato što me dečko vara nego zato što sam se plašila da će me ostaviti.
Kako izgleda kada devojke navale na tebe?!Nadjem super dečka i devojke odmah navale na njega.
1. Upada kod mene nezvana kad je saznala da je kod mene udvarač.Kako izgleda kada devojke navale na tebe?!
Daj 2 primera?
Nisam nikad plakala zato što me dečko vara nego zato što sam se plašila da će me ostaviti.
Da, patrijarhalne. Ali mislim da se tu podrazumeva da pre braka treba da se menjaju partneri, da se jurca, a u braku da se bude veran.Za brak treba patrijarhalne osobe a ne lelemudi i idi mi dodji mi, tako ja barem razmisljam.
Ta igra je bila aktuelna pre 20 godina.uđi mu sad lepo u kupatilo i pokupi sve valuables (brijač, ogledalo, radijator, tuš kabinu ako je od stakla, i sve drugo što može da se pretopi) i pali odatle
kako je moguce da se neko tako promeni samo zato sto je u braku? mozda je to tvoje iskustvo, ali meni je bas cudno. jurca, jurca, pa stane.Da, patrijarhalne. Ali mislim da se tu podrazumeva da pre braka treba da se menjaju partneri, da se jurca, a u braku da se bude veran.
Ne zaslužuje me. Nije znao šta je dobro za njega. Volela sam ga iz sažaljenja zato što nije znao da sam ja nešto najbolje za njega.Taj te ne zasluzuje onda.
Znam sebe. Baš tako sam se promenila. Promenila sam 3-4 dečka pa su poleteli na mene misleći da sam laka a ja sam se izmakla i narednih 5 godina sam bila sama dok se nisam udala.kako je moguce da se neko tako promeni samo zato sto je u braku? mozda je to tvoje iskustvo, ali meni je bas cudno. jurca, jurca, pa stane.
Ta igra je bila aktuelna pre 20 godina.
nema neke trece kategorije? samo patrijarhalni i lelemudi?Za brak treba patrijarhalne osobe a ne lelemudi i idi mi dodji mi, tako ja barem razmisljam.
Ne mogu, ne znam gde sad živi a i nisam zainteresovana za taj trip.kakve to veze ima, i dalje možeš da mu pokupiš stvari
pa to potvrdjuje da nisi stala u braku, vec 5 godina pre njega.Znam sebe. Baš tako sam se promenila. Promenila sam 3-4 dečka pa su poleteli na mene misleći da sam laka a ja sam se izmakla i narednih 5 godina sam bila sama dok se nisam udala.
Ako ćemo tako, možemo da izdvojimo 15 kategorija.nema neke trece kategorije? samo patrijarhalni i lelemudi?
Potvrdjuje.pa to potvrdjuje da nisi stala u braku, vec 5 godina pre njega.
Nisu samo patrijarhalni ozbiljni za brak.Ako ćemo tako, možemo da izdvojimo 15 kategorija.
Ало одрасла је.kakve to veze ima, i dalje možeš da mu pokupiš stvari
Važan je i odnos, prijatelji, porodica, navike, osobine. To je mnogo važno da ne dodje do razvoda.Recimo, moraš da tolerišeš ako je muž aljkav, lenj....Nisu samo patrijarhalni ozbiljni za brak.
vidi stvarnoJa se secam da je devedesetih grupa Funky G imala album na kojem se jedna pesma zvala "Dugo plakala".
Ima, to su oni koji ne znaju sta hoce.nema neke trece kategorije? samo patrijarhalni i lelemudi?
Sto te to pogodilo sto sam napisao ?Nisu samo patrijarhalni ozbiljni za brak.