Zašto sam plakala?

Ostavila sam ja njega. Morala sam, prevršilo je sve granice. Poslao je svog dvojnika, za glavu višeg od njega, da me zovne da porazgovaramo. Na putu do obližnje kafane su se zamenili i otišli smo do jedne kafane.Inače ta igra sa dvojnikom mi je bila poznata. U kafani me pitao da se udam za njega. I za koga da se udam, za njega ili za visokog? Plakala sam i odbila sam ga. To je bio kraj veze. Kasnije smo se vidjali neobavezno.
Kakav dvojnik? Šta sve ljudima ne pada na pamet. Ako si se rešila problema ok si uradila.

Kakav dvojnik? Šta sve ljudima ne pada na pamet. Ako si se rešila problema ok si uradila.
Sad ću da ti objasnim kakav dvojnik. Razgovaramo telefonom i dogovorimo se da za 10 minuta on dodje kod mene. Medjutim za 10 minuta na mojim vratima pojavi se dečko u njegovoj jakni, sa njegovom frizurom ali nije on, viši je od njega za glavu, i nastavlja razgovor koji smo vodili preko telefona. Slušao je razgovor. Jako se zbunim i prihvatim igru.

Sad ću da ti objasnim kakav dvojnik. Razgovaramo telefonom i dogovorimo se da za 10 minuta on dodje kod mene. Medjutim za 10 minuta na mojim vratima pojavi se dečko u njegovoj jakni, sa njegovom frizurom ali nije on, viši je od njega za glavu, i nastavlja razgovor koji smo vodili preko telefona. Slušao je razgovor. Jako se zbunim i prihvatim igru.
Jel ovde ide ono mene boli glava evo ti moja drugarica?

Tako su skoro svakog muškarca saletale devojke baš kad je sa mnom.
Verujem.
Ali, za to ste same "krive". Treba uraditi ono sto si, cini mi se, ti na kraju i uradila.

Sve bi top frajera, za kojim se sve okrecu, koga sve zele, koji moze da ima svaku, ali da, eto, ipak, ne vara i bude samo vas.
E pa, to je nemogucnost, to ne moze.

Onda gledajte Mastrangella, koji je nesposoban i ne ume ni da dodje do seksa, a kamoli varanja i ne bi varao jer ne ume, a ne sto to ne zeli...
Ili Bezimenog koji bi te mazio i drzao kao malo vode na dlanu...

Verujem.
Ali, za to ste same "krive". Treba uraditi ono sto si, cini mi se, ti na kraju i uradila.

Sve bi top frajera, za kojim se sve okrecu, koga sve zele, koji moze da ima svaku, ali da, eto, ipak, ne vara i bude samo vas.
E pa, to je nemogucnost, to ne moze.

Onda gledajte Mastrangella, koji je nesposoban i ne ume ni da dodje do seksa, a kamoli varanja i ne bi varao jer ne ume, a ne sto to ne zeli...
Ili Bezimenog koji bi te mazio i drzao kao malo vode na dlanu...
Priznaj da si ti zapravo Bezimeni:pracka:

Back