- Poruka
- 49.339
Nemoj to da mi radis....žene su svesna bića...ne znam
mislim da su kod mene racionalnije postavljene stvari.
ali je fact da nama upravlja podsvest i da ako se neko plaši to se ne da promeniti htenjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj to da mi radis....žene su svesna bića...ne znam
mislim da su kod mene racionalnije postavljene stvari.
ali je fact da nama upravlja podsvest i da ako se neko plaši to se ne da promeniti htenjem.
Kad te pregazi zameni te...Ovo je fora one vrsne istaknute pevaljke
Dok u znoju bilo koju
noćas negde maziš
Ja bih opet bila tepih
po kojem ti gaziš
Pokaži zube.Plakala sam gde sam stigla.![]()
Ma normalno.Kad te pregazi zameni te...
Isto važi i u suprotnom smeru...
dok ne postane racionalna...ponižena, i borac za prava žene tj. sebe...Niko od nas ne želi da dođe u poniženu poziciju. No, ljubav čini svašta.
kakva je to raicionalna ljubav da mi je znatidok ne postane racionalna...
prava ljubav, svesna loseg i dobrog i svog izbora, prijateljstva...kada prodje zaljubljenost i želja za romantikom i danonocnim sexom...kakva je to raicionalna ljubav da mi je znati
(jasno, račun kod pametnih ljudi mora postojati)
Skoro svaka veza mi je bila kao preslikana. Kao stvorena sam bila da me varaju. Nadjem super dečka i devojke odmah navale na njega.Pokaži zube.
I on će.
Ali to znači da bi još...
Osim ako stvarno nije našao mlađu slađu topmodelsicu...
Pa, tačno je. Dugo sam razmišljala i izvukla zaključak da je to sve zbog porekla odnosno zbog toga kako si živeo od tvog rodjenja do danas. Tako te izaberu da te varaju.Kad te pregazi zameni te...
Isto važi i u suprotnom smeru...
Koliko si ti njih?Pa, tačno je. Dugo sam razmišljala i izvukla zaključak da je to sve zbog porekla odnosno zbog toga kako si živeo od tvog rodjenja do danas. Tako te izaberu da te varaju.
Svaka krpa nadje zakrpu.Eto zato...
Biće drugi..
Neke sumnjive prevare su bile sa moje strane. Recimo ljubila sam se celu noć sa drugim dečkom. Ne zna se da li je to prevara.Koliko si ti njih?
Bilo je "teško meni sa tobom a još teže bez tebe". Godinu dana posle me je zvao i vidjali smo se i vodili ljubav. Bili smo u kres kombinaciji.Pa odaljili ste se nema zelje,to se svima desava neprimetno mesec,2 prodje ode voz
AuBilo je "teško meni sa tobom a još teže bez tebe". Godinu dana posle me je zvao i vidjali smo se i vodili ljubav. Bili smo u kres kombinaciji.
Sve majke su rodile decu, moja majka je rodila legendu.Modelsice legenda si.
Baš si me nasmejala. Pogledajte prilog 1439428
Salis se?To je nekad bilo. Ako hoće neka me svako veče vara, samo da me ne ostavlja. Sad živim u skladnom braku.
Da, definitivno se salisDa. Ali ne bih plakala kad bih znala da me neće ostaviti. Čak bih se rugala ljubavnicama.
Ne. Stvarno se ne šalim.Da, definitivno se salis![]()
U kom delu?Ne. Stvarno se ne šalim.
Bilo je davno, sad mi se sve iskristalisalo ali ne mogu da budem sigurna kako sam se osećala. Ipak najveća je istina da sad živim u skladnom braku, niko nikog ne vara.U kom delu?
Sebe si cenila preko njega. On ti je bio potvrda sopstvene vrednosti. Plasila si se ostanka sama jer si previse sebe ulozila u tu vezu (iz tvog ugla gledano) A on je ostao jer mu je bilo prakticnijeBilo je davno, sad mi se sve iskristalisalo ali ne mogu da budem sigurna kako sam se osećala. Ipak najveća je istina da sad živim u skladnom braku, niko nikog ne vara.
nisi posetila strucno lice jel, budalastina te prosla vremenom?Uzeo sam sebi prostora. Rekao mi "Pogledaj i ti nešto sa strane". I ja plakala, njega nerviralo što stalno plačem...
Sto? To je normalno. Ako nema razloga da te ostavi, sto bi? Te stvari ne dolaze iznenada, to se primeti...Nisam nikad plakala zato što me dečko vara nego zato što sam se plašila da će me ostaviti.