Zasto Sabac nema dobru Tv i Radio Stanicu

Pa naravno da su stanice lose kad radio i TV stanice nemaju para...Televizija AS ne moze direktno da snima i to prenosi uzivo zbog nedostatka tehnologije...Tako da samo moze da prenosi reprize ili ono sto se snima u studiju direktno
Ne lupaj ... Prenoseni su koncerti Zeljka Joksimovica, DEMO fest, Zavicajna smotra folkora i ko zna sta jos ...

Prvo skoci pa reci hop ;)

Хахаха, пази какав коментар ..
"Не познајемо се лично, али се ти сваки пут окрећеш замном на улици"
Све ми је јасно ... Као да тражим иглу у пласту сена ... А у ствари оно наш Шапке ...

Како људима не досади ... Не, морам и ја дефинитивно почети да отварам више налога ...

Saltam tv kanale neko vece i na TV As idu oglasi valjda to tako ide celu noc,e sad u jednom oglasu RTVAS objavljuje konkurs za prijem u radni odnos vise tv voditelja mladi perspektivni i tako dalje.CV sa fotografijom i brojem telefona dostaviti u prostorije televizije u ulici Kralja Milana br.9 u toku pre podneva.

Pa ja reko' cisto da objavim sta sam cuo i video,da bi oni koji nemaju posla mozda nasli posao,mislim ne morate mi zahvalhjivati,zahvalnost mi ne treba,od toga se ne zivi,a sitne poklone primam....

Back