Au,pa ti si mlado meso :grin: Ma meni nije bitno,ali to se ovde gleda sta si..kontas? A Bosance nemoj da mi diras,jer sam i ja polu-BosankaIvan015:Ja sam 91.Pa kao da je bitno da li je hrvat ili je bosanac... To nema nikakve veze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au,pa ti si mlado meso :grin: Ma meni nije bitno,ali to se ovde gleda sta si..kontas? A Bosance nemoj da mi diras,jer sam i ja polu-BosankaIvan015:Ja sam 91.Pa kao da je bitno da li je hrvat ili je bosanac... To nema nikakve veze...
Burhan_Saban:Ne da je mlado meso nego je BALAVAC,ja Bosance nesto i ne volim ali BOSANKE obozavam!
Jelena87:Au,pa ti si mlado meso :grin: Ma meni nije bitno,ali to se ovde gleda sta si..kontas? A Bosance nemoj da mi diras,jer sam i ja polu-Bosanka![]()
Sta,i ti obozavas Bosanke kao ovaj gore lik?Ivan015:Pa ja sam se ponudio kad svratis ako zelis... ja nemam nista protiv...
Ne, ne diram ti bosance cak naprotiv... Ja sam zaboravio na te sukobe... mislim tad sam imao 1-2-3-4 god... Ne interesuje me...
Mlad si ti za mene,ja trazim 4 godine starije,a ne 4 godine mladjeIvan015:Pa ne bunim se...
Sta rade,gledaju Pokemone? :grin: Pa ti jesi dete za mene,nisam ja pod tim mislila nista negativno,naprotiv...deca su nase najvece blago :grin:Ivan015:Pa naravno da nisam mislio da se smuvam sa tobom... Ja trazim devojku u Sapcu, da bude blizu...
a komunicirati uvek mozemo...
And please, izraz "deca" nemoj upotrebljavati, jer ja znam sta "deca" mojih godina rade...
Jel neko rekao da nije?!Burhan_Saban:Sabac je grad.....
??? dolazila ili odlazila? zar ti nisi iz Sapca?Jelena87:A kad ce se zavrsiti onaj most na ulazu u grad? Kad god sam dolazila,cekala sam 10-ak min
Jelena87:A kad ce se zavrsiti onaj most na ulazu u grad? Kad god sam dolazila,cekala sam 10-ak min