- Poruka
- 552
Ja sam cuo da ce ga srusiti pa praviti ispocetka!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nisam iz Šapca,piše ti sa strane odakle sam...Losmilos:??? dolazila ili odlazila? zar ti nisi iz Sapca?
Ma strasno,kaze tata-ja jedan dan dodjem i sve normalno,napravljeno,obe trake u pogonu..dodjem za koji dan ponovo,a ono opet jedna traka,a drugu jovo-nanovo radeBurhan_Saban:Ja sam cuo da ce ga srusiti pa praviti ispocetka!
Jelena87::grin: Pa tu se i rima kuje :grin:
Ala ti je mali odgovorio...svaka mu dala :grin:Losmilos:Ivane šta ti misliš o populaciji slonova i njihov uticaj na globalno zagrevanje?![]()
Ivan015:Mene malko pocinje da smara a i strasan je offtopic... ali zabavljajte se vas dvoje....![]()
Raspolozen da odgovara..Ivan015:@Losmilos - nisam nista pogresio sem sto Bezuova teorema nema nikakve veze ali to niko i ne zna sta je hehe...
Ma ok... idemo dalje! Imate jos neko pitanje pa da napisem odgovor?
Pa naravno da se rade...radili smo ih pre mesec dana iz kolegija diferencijalni racun...ali to je macji kasalj za ono sto je usledilo nakon toga :grin: A kolokviji brateeeeee....samo pisemo! Ni na jednom faxu ih nema ko kod nas... Sad kad zavrsi raspust, u 3 nedelje pisemo 8 komada pa ti gledaj! I preko raspusta moram uciti..Ali bas me briga,idem u NS na koji dan,za Novu godinu..a ovo kad dodje na red :grin:Ivan015:Kao studentica matematike morala bi znati da se u 1.god na pocetku rade polinomi![]()
Zasto?Ivan015:Pocinjem polako da mrzim matematiku!
Jelena87:Zasto?![]()