sevarski

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Nema ni jedne ciganjske svadbe bez najboljeg izvodjaca romske muzike Boska Jovanovica Boskica stoga uzivajte: Bosko Jovanovic Boskic-Besav tele taj rovav(sedim dole i placem)

  Predsedniče Obama,
  okreni se ka nama.
  Pogledaj nas, garavi,
  mi smo dobre naravi.
  Nas su Srbe jebaali
  i kad nisu trebali.
  Mi smo se kuražili,
  sami kuraac tražili.
  Molimo te, leba ti,
  nemoj nas i ti jebaati.
  Vi ste, crnci, kurati,
  nećemo izdržati.z:poz:
  Svima koji mi nisu poslali cestitku za novu godinu zelim da im se zapali jelka, da im se deda Mraz iskaki u odzak i da im irvas kresne kucnog ljubimca, a sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku obavestavam da mi se zelje za 2008 nisu ispunile pa ih molim da za 2009 ne salju cestitku nego samo kesh!z:dm:
  Srecan Bozic i novu godinu vam zelim evo malo da se proveselite uz Sabacku ciganiju, kako pevaju i sviraju samo im na binu fali moja Bozana da malo zaigra

  sevarski hvala bogu da ima cigana,i ne stidi se toga vmo gde ja zivim naj bolje bi bilo da sam albanac ali ja sam srbin i sa time se ponosim.bog je svakom izrekao sudbinu srbima da od njih otiru cipele a ciganima dao to ime koje u puno slucajeva nije na pravom mestu.ali stace covek.
  Ja znam kad mnogi od vas budu gledali ovaj profil reci ce "***** MU MAJKU CIGANSKU" ali upamtite jedno da dobre muzike i dobrog veselja nema bez nas cigana,zato pogledajte ova dva linka i vidite kako mi to radimo...


  najlepsa ciganija i pesma

  Hahaha... Pa bila sam plavusha do nedavno. A bucmasta jesam (ako se to tako moze reci za osobu od 30 godina... mozda se kaze "elegantno popunjena", ili kako vec..). Pa zar ti nisi ranije pogledao profil??? Kako god, hvala lepo.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top