Zasto neki muskarci postanu homoseksualci, i kako ih leciti ?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.931
Kroz citavu istroiju postoji gay populacija, ima hiljadu objasnjenja zasto i kako.
Medjutim poznati hrvatski samouki seksolog Stepajn Spajic - Spajke ( koji je nazalost umro ) - izneo je svoju teoriju zasto neki ljudi postanu homoseksualci i kako ih leciti ?
5.21 min
Znaci po Spajketu - Mnogi se muskarci uplase zena i postanu pe deri, a kako ih leciti, pokazivati im zene i sta zena ima.

:think:

Kroz citavu istroiju postoji gay populacija, ima hiljadu objasnjenja zasto i kako.
Medjutim poznati hrvatski samouki seksolog Stepajn Spajic - Spajke ( koji je nazalost umro ) - izneo je svoju teoriju zasto neki ljudi postanu homoseksualci i kako ih leciti ?
5.21 min
Znaci po Spajketu - Mnogi se muskarci uplase zena i postanu pe deri, a kako ih leciti, pokazivati im zene i sta zena ima.

Mislio sam dok sam bio mladji da su to degeni i budale.Medjutim dosta sam slusao o tome i citao.Od samog rodjenja imaju poremecaj hormona i telo im se boriceo zivot dok sami ne priznaju sta su.Tako da ih sada i zalim,a tukao sam ih na Zelenom Vencu u javnom WC-u.Ne bih ih dirao da me nisu zagledali dok sam vrsio nuzdu.To se obicno desavalo nocu posle 21 cas.

5.21 min

Što više njih to više riba za nas

Mislio sam dok sam bio mladji da su to degeni i budale.Medjutim dosta sam slusao o tome i citao.Od samog rodjenja imaju poremecaj hormona i telo im se boriceo zivot dok sami ne priznaju sta su.Tako da ih sada i zalim,a tukao sam ih na Zelenom Vencu u javnom WC-u.Ne bih ih dirao da me nisu zagledali dok sam vrsio nuzdu.To se obicno desavalo nocu posle 21 cas.
Znaci kad tebe zena zagleda ti je nalupas?

Ja sam primetila u nekoliko slucajeva da se to desi u porodicama gde je majka bas dominantna. Da li se mozda, podsvesno, kod muskog deteta desi sukob izmedju misljenja da 'musko' treba da vodi i realne situacije da tu vodecu ulogu igra majka? Ipak mislim da i tu treba biti i neka predispozicija koja moze da se ostvari ili ne
Ovo su, naravno, neka krajnje amaterska zapazanja

Ima jedan podatak da najveci broj homoseksualca u 20 vijeku je bio nakon 1945 e godine odnosno nakon rata i to u ratom porusenim zemljama,a razlog tome je bio da nakon rata zivot je bio surov mnogi muskarci su morali da se zene i da preuzimaju muske obaveze,rade mnogo i izdrzavaju porodicu itd,a homoseksualizam je za mnogo muskarce bio bijeg od surove realnosti i teskoca muskog zivota i muskih obaveza.Ti muskarci su bili tada jako lijepi ali i njezni i osjetljivi za taj svijet I tu je mnogo muskaraca homoseksualaca bilo,jer muskarac kao homoseksualac je tada imao mnogo manje obaveza nego heteroseksualac,opet neko bijeg od realnosti trazi u porocima,neko je tada po bordelima trazio bijeg od realnosti

ovo kad smore aseksualne teme o vernostima, vrednostima onda malo po pedejima.
Bez ljutnje, al kazu da su homofobi vrlo cesto prikriveni homoseksualaci.
Mislim svi smo ko klinci imali predrasude, gakva je sredina, al valjda vremenom se priviknws da sunu to ljudi. Gleda pa gleda, sta hvala znam da sam lep
Bravo faco! Prilazili su mi i gej muskarci, niti sam se osecao ugrizenim niti su oni ne znam sta radili, pokusavali da mi sipaju nesto u pice.
Nego nase fobne primadone od toga prave haos. Ko uspaljenica kad joj pridju a ona od toga u sekundi napravi emocionalnu eksploziju reziramu hronoloski po svakoj njanjavoj romantici koju je procitala u zivotu pocev od 3x jesina junacka dana. "Bezi Jeso, bezhi, stizu Njemci"

Back