Ima li istine u onome da žene maštaju o tome da ih zgrabi neki neznanac?

Kad sam bio mlad,
nisam birao,
brojao sam preko pedeset veza.
Posle pedesete godine sam birao.
Bilo ih je manje nego u mladosti, ali su bile vrhunske ženke.
kapelniče pa tačno ti meni postavi dijagnozu.. definitivno nisam vrhunska ženka.. :mrgreen:
Ja sa takvim raubovanim sa velikom kilometražom što su ga trpali u mnoge p*čke ni isti pešački ne prelazim a kamoli nešto više.. :manikir:

Aliiii.. i ja tebi lepo dadoh terapiju: sad samo krstarica, ovde su ženke većinom vrhunske (videćeš opis) i obožavaju te mnogo*ebce tvog kalibra..

ot: naravno da redovno izmaštavam svoje sopstveno silovanje.. i nije to bre nikakvo silovanje.. svašta.. samo hoću da i mene konačno neki obdareni pastuv kome oči videla nisam dobro napuni i o*p*rca ko najveću d*rolju i k*urvetinu.. imam valjda prava na svoje seksualne fantazije.. sve detalje sam već u glavi skockala.. znači zgrabi me silovito i snažno, nema šanse da mu uteknem, poza isključivo dogi, nijedna druga, od starta me pljeska po d*petu, ali oba guza, hoću da se crvenim i bridim simetrično.. divlja u meni ko zver.. cepa mi utrobu.. posle tri dana malo teže hodam ali mirna sam ko bubica, srećna jer sam divljački tucana .. i on je uživao dok me k*arao ko k*učku i u bulju i u p*ičku naizmenično.. tako nekako ide scenario..
pa ja kad znam da ću u sitne sate sama kući u rancu uvek imam jedan jako muževan kaubojski šešir specijano za tu priliku.. sad nešto razmišljam.. možda bi bilo pametno da ubacim i nešto čime će me šibati.. onaj štapić sa kožnim tračicama..

Poslednja izmena:
Sad bih ti predlozio da joj predlozis da nadje nekog decka sa kim moze da prica o tim fantazijama u poverenju, za pocetak ali cu se ipak predomisliti jer mi deluje kao hodajuca katastrofa i po izboru muskaraca.
To je bilo davno...ja sam samo pomislila da bi bilo zanimljivo da vidimo ko fantazira baš o tome ili je urbana legenda.

p ima zena kojima je to fantazija da. Ali je vecini na nivou fantazije i to slojevite. Mnogi ukljucuju stres kao jedan od seksualnih okidaca.
Imam i ja fantazije, naravno, i mnoge od njih su nasilne, sa bivšim dečkom sam ponešto od toga i isprobala, nisam znala za stres, zanimljiva informacija...
Mene zanima još gušenje ali ne znam sa kim bih, jer je opasno ako nijedna strana ne zna šta radi.
Pošto ne mogu da svršim nikako "normalnim" načinom, čula sam da mnoge žene koriste gušenje i da u 90% slučajeva uspeva.

Imam i ja fantazije, naravno, i mnoge od njih su nasilne, sa bivšim dečkom sam ponešto od toga i isprobala, nisam znala za stres, zanimljiva informacija...
Mene zanima još gušenje ali ne znam sa kim bih, jer je opasno ako nijedna strana ne zna šta radi.
Pošto ne mogu da svršim nikako "normalnim" načinom, čula sam da mnoge žene koriste gušenje i da u 90% slučajeva uspeva.
Da, aspiksia cini mi se da moze da ima dosta elemenata od nekih studija koje govore o pojacanom oksitocinu i jos neke hemikalije- ne mogu da se setim koje, sve do psiholoskog efekta- stresa od gubitka kontrole, nadmoci i td.
I jeste zeznuta igra, pogotovu ako osoba bas mora da udje u to stanje i moze da bude zeznuto na vise nacina- ne samo od ociglednog gubitka kiseonika, vec i problem sa srecem i td.
Secam se kao klinci smo se igrali necega slicnog, jedan bi cucnuo i udahnuo duboko vazuh nekoliko puta i zadnji bi naglo ustao dok bi zadrzao dok bi mu drugi gurkao sakama srce poput reanimacije i instant bi pao u nesvest. E sad, budjenje je obicno bilo par samarcica, ali bilo je situacija kad je bilo bas lupanja samara.

Da, aspiksia cini mi se da moze da ima dosta elemenata od nekih studija koje govore o pojacanom oksitocinu i jos neke hemikalije- ne mogu da se setim koje, sve do psiholoskog efekta- stresa od gubitka kontrole, nadmoci i td.
I jeste zeznuta igra, pogotovu ako osoba bas mora da udje u to stanje i moze da bude zeznuto na vise nacina- ne samo od ociglednog gubitka kiseonika, vec i problem sa srecem i td.
Secam se kao klinci smo se igrali necega slicnog, jedan bi cucnuo i udahnuo duboko vazuh nekoliko puta i zadnji bi naglo ustao dok bi zadrzao dok bi mu drugi gurkao sakama srce poput reanimacije i instant bi pao u nesvest. E sad, budjenje je obicno bilo par samarcica, ali bilo je situacija kad je bilo bas lupanja samara.
I davljenje u vodi...kažu ovi što se zamalo nisu udavili da su osetili euforiju ali opet - izvukli su ih na vreme.

O jbte ZAŠTO je žensko telo toliko komplikovano...!?

Jesi li gledao film "Bitter Moon"? E takve neke fantazijice sam isprobala sa bivšim.

Back