Ima li istine u onome da žene maštaju o tome da ih zgrabi neki neznanac?

Udicu bacio trandža nalog a popalili se mizoginci, nepoznavaoci žena, hvalisavci i njihove namiiguše pa orgijaju na račun nasilja o kojem nijedna žena ne mašta. Nula pameti ni osećaja. Samo da se laprda, kliberi, namiguje, mangupira.
A forumska ženska administracija - opet ćuti, pravi se mrtva. Zato brišu post što je lik rekao "drkica", mlogo su fine. Licemerje i to na sopstveni račun.

Pa to mi ti reci iz zenskog ugla koja je razlika u silovanju izmedju lepog i nekog skrndelja, kako zenski mozak to percipira? 😀
kako mogu ovo da kažem iz ženskog ugla a da nije hipotetički
mi se sada bavimo idejom da žena priželjkuje silovanje ukoliko joj je iza leđa pristojno građen lep muškarac.

U svoj bizarnost takvog zahteva meni bi veći izazov bio da me startuje skrndelj nego lepotan
iako ne šetam noću oskudno odevena
za lepog bi se sama snašla i zakopčana do grla. možda bi on mene morao da tuži :lol:

joooj

Udicu bacio trandža nalog a popalili se mizoginci, nepoznavaoci žena, hvalisavci i njihove namiiguše pa orgijaju na račun nasilja o kojem nijedna žena ne mašta. Nula pameti ni osećaja. Samo da se laprda, kliberi, namiguje, mangupira.
A forumska ženska administracija - opet ćuti, pravi se mrtva. Zato brišu post što je lik rekao "drkica", mlogo su fine. Licemerje i to na sopstveni račun.
pa dobro i trandže su ljudska bića
šta bi sa onim svi smo jednaki pred bogom i ljudima?

To nije poenta onog što sam napisala. Ako braniš trans osobe
ma znam šta si napisala.
nisam čitala celu temu a mislim da nisam ništa propustila
ali činjenica da se razvila diskusija da li bi više volele da vas siluje skrndelj ili lepotan mi je samo potvrdila svu besmislenost bivstvovanja na mreži u radnu vreme.:lol:

kako mogu ovo da kažem iz ženskog ugla a da nije hipotetički
mi se sada bavimo idejom da žena priželjkuje silovanje ukoliko joj je iza leđa pristojno građen lep muškarac.

U svoj bizarnost takvog zahteva meni bi veći izazov bio da me startuje skrndelj nego lepotan
iako ne šetam noću oskudno odevena
za lepog bi se sama snašla i zakopčana do grla. možda bi on mene morao da tuži :lol:

joooj
Izazov da te startuje skrndelj, cudan odabir. 🤣

ma znam šta si napisala.
nisam čitala celu temu a mislim da nisam ništa propustila
ali činjenica da se razvila diskusija da li bi više volele da vas siluje skrndelj ili lepotan mi je samo potvrdila svu besmislenost bivstvovanja na mreži u radnu vreme.:lol:
Možda bi oni gore to shvatili ozbiljno, danas je politička korektnost super izgovor da ti zapuše usta
Ne bi me čudilo da edituju "trandža nalog" dok im je tema ok.

Nije nenormalno da se neki znatiželjac zapita o čemu žene maštaju. Pa i to da mu padne na pamet. Svašta gleda, svašta čuje, filter ne uključuje.

Ali stvarno dopustiti takvu temu i razvlačiti žene ovakvim podmetačinama i izmotavanjima je debilno.
Znači zadrugarština, ćacijevština.

Nisam htela da napišem reč "silovanje", jer se to odnosi na poremećene umove, ali da li ima istine da žene maštaju o tome?

Jedna prijateljica se obukla gore bela čipka, dole seksi minić, štikle, desetka stajling, zatvara se kafić i kaže joj treća: "Nećeš valjda peške kući, vidi kako si obučena, silovaće te neko!"
Ona se nasmejala: "Haha, eee...nisam ja te sreće".

Ona je čak tvrdila da se ne bi branila, ali ja ne verujem u to; prvo, ona verovatno zamišlja nekog lepog i zgodnog, a takvi ne siluju, ustvari, ja nisam ni shvatila šta tačno ona zamišlja, ali redovno ide noću oko 02-03h kroz park i po opasnim ulicama, obučena maksimalno provokativno, da ja ne znam više šta da mislim?
Nema. Nemaštovito.
Ima mi vajb Žikine dinastije

Back