mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.854
da definitivno melju i kosti jer toga više nema, nestale su skroz. Melju u finu pastu.
Kako sam ja to uvek govorio mlevena mooda i kopita
Kako sam ja to uvek govorio mlevena mooda i kopita

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pojedem hot dog mozda jednom u tri meseca , znaci retko ali volim pa sta cuRealno su ukusno "đubre",naročito u kifli sa senfom, ali osim ako se jedu na dnevnoj bazi nikome neće faliti ništa od pokojeg pakovanja.

za virsle je moja stvar i nemoj da brines ti o tome, a za zemljene lonce se nisam gnusala vec sam rekla za zemljani lonac da je prevazidjen u danasnje vreme elktricnih sporeta i da ne vidim potrebu za dugim kuvanjem hrane u tim loncima ili serpama ili pakacima, dozvolices da imam pravo na misljenje koje se ne poklapa sa tvojim..sve je to lepo ali u uslovima gde se ima smederevac ili otvoreno ognjiste ili zidane peciMože naravno od domaćih kobaja pa domaća slanina pa vrat ali ti si prva koja se gnušala kuvanju u zemljanom loncu. Možeš misliti kakva te sreća čeka sa viršlama i sličnim proizvodima![]()
i industrija "Bačka" pravi telece viršle i cena je spram proizvoda ali ih kupujemtačno je i to, ali ove su viršle od teletine !!

Nemoj da si naivan tele se nikome ne isplati a čak i te male domaće mesare guraju konzervans u sve i svašta. Godinama kupujem u bati (beška) ona prodavačica me laže u oči nema nema a na pašteti lepo piše konzervans.tačno je i to, ali ove su viršle od teletine !!

Jes' majstor , kojom brzinom radi , i jos srecan sto to radi.
Jes' majstor , kojom brzinom radi , i jos srecan sto to radi.
A vide se i gomna od crevaca .
Pogledaj pleh ispod prvog valjka na snimku.ma daj bre...creva se isperu u tri slane vode plus još pet puta običnom toplom vodom
od pranja se toliko istanje da vidiš Pančevo kroz njih
Pogledaj pleh ispod prvog valjka na snimku.
Da secam se toga od babe , ali to se pralo po ceo dan i guralo crevo od vode i stajalo u kofi . To je posao bio strasan, ruke propadnu od vode.a dobro, tačno, dosta je govnasto
malo me je poneo impuls moje pokojne babe kako je ona to pedantno prala crevca, pa zato
Da secam se toga od babe , ali to se pralo po ceo dan i guralo crevo od vode i stajalo u kofi . To je posao bio strasan, ruke propadnu od vode.