Zasto nas kolektivni zapad mrzi?

U realnom zivotu, milioni Srba klece i cute pred lokalnim Radoicicima i Veselinovicima, ponizeni i podanicki narod u potpunosti.

Ti pricas o nekim rodoljubivim pesmama Djure Jaksica i Milana Rakica, dok u realnom zivotu Srbin mora da kleci pred nekim lokalnim Andrejem Vucicem i Milosem Vucevicem.

Ne smeju rec da im kazu, cak i kada urade nesto uzasno njihovim porodicama, ljudima je oduzet sav ponos u takvim Udbaskim diktaturama, koju Srbi trpe.

Dok se to desava u realu, ti ovde pricas nesto o megalomanskim kolektivistickim narativima iz 19-og veka.

Dobro.

ај

досовци су постали мајстори манипулације и томе у прилог говори овај ботовски садржај , ово је бот дос садржај од колега алтера

јер по његовом писању колективни Запад нам је нудио чашу воде током бомбародвања , тј покушава да се одбрани теза Ђинђића о хуманитарном бомбародвању Србије и тако док нас је хуманитарно бомбардовао и тако нам пружао чашу воде , ми смо га лупили по руци ..

нигде везе ..

Дакле, мене овде колегница Комуњарка оптужује за манипулацију, и да је НАТО агресија пружена чаша са водом.

У наставку манипулише на тај начин што измишља непостојећу изјаву и тражи да је прихватимо као аксиом. Манипулација је кад измислиш нечију изјаву а затим дајеш став о непсотојећој изјави. Дај нам линк ка тој непостојећој изјави. Ако она не постоји, онда Комуњарка манипулише, а не ја.

Даље, ја сам изјавио "и кад нам пруже чашу воде" (ово је метафора). Дакле, ако сам написао "и кад нам пруже чашу воде", то значи да постоје различити односи међу државама. Некада има чаше воде, некада не. У време НАТО агресије није било чаше воде. Било је почетком деведесетих, било је после НАТО агресије. Опет колегница манипулише, а мене оптужује за манипулацију.

U realnom zivotu, milioni Srba klece i cute pred lokalnim Radoicicima i Veselinovicima, ponizeni i podanicki narod u potpunosti.

Ti pricas o nekim rodoljubivim pesmama Djure Jaksica i Milana Rakica, dok u realnom zivotu Srbin mora da kleci pred nekim lokalnim Andrejem Vucicem i Milosem Vucevicem.

Ne smeju rec da im kazu, cak i kada urade nesto uzasno njihovim porodicama, ljudima je oduzet sav ponos u takvim Udbaskim diktaturama, koju Srbi trpe.

Dok se to desava u realu, ti ovde pricas nesto o megalomanskim kolektivistickim narativima iz 19-og veka.

Dobro.

Мисиш на, нпр. овај случај кад су се жене из Бруса скупиле да дају подршку сексуалном предатору Јутки?

1733237183.0681

Ако си ти у праву, ( а ја мислим да ниси), онда су Срби одустали од свог српског идентитета. Јер српски народ није део западне цивилизације, и о томе се слажу готово сви филозофи и милсиоци света.
Ali nema veceg filozofa i moslioca na svijetu od triesosmice.😂
Sto on kaze to je beton.😂😂😂

Зато што је тај интерес запада директно против нашег интереса, јер је њихов неоколонијални, а наш суверенистички.
Србија жели да буде независна и суверена држава, запад жели да се меша у сваки посао који Србији значи у смислу независности и суверенитета.

Јесте, уколико се слажете са "правом" запада да угрожава независност и суверенитет малих држава, каква је Србија.
Dobro, pustimo floskule, nego kaži u čemu vas to konkretno Zapad ugrožava. Hm?

Сигуран сам да тако мислиш, ти си Хрват; то је логично.
Наше поимање државе и нације је сасвим различито, и последица је историјских искустава два веома различита поднебља, иако веома блиска по много питања.
Трагедија је да два тако блиска народа буду толико супротстављена и антагонистичка, нарочито зато што је то интерес неких других, који ни једнима не донесу ништа добро, у много аспеката.
Ми смо страховито страдали у трим сукобима, а ви много огрешили о нас у истим тим сукобима; а таква ситуација се ретко заврши добро.
Vi ste istočnjaci, mi smo zapadnjaci. Naravno da smo različiti. Budala je onaj tko nas je spajao zajedno u dvije Jugoslavije. Što se tiče ogriješivanja, ogriješili ste i vi mnogo prema nama, a vama je uvijek slobodno pokušat ponovno, ako želite novi razlog za kmećanje. ;)

Zato što je taj interes zapada direktno protiv našeg interesa, jer je njihov neokolonijalni, a naš suverenistički.
Srbija želi da bude nezavisna i suverena država, zapad želi da se meša u svaki posao koji Srbiji znači u smislu nezavisnosti i suvereniteta.

Jeste, ukoliko se slažete sa "pravom" zapada da ugrožava nezavisnost i suverenitet malih država, kakva je Srbija.

Ti budi suveren, Zapad će biti suveren. Žica, betonski zid, röntgen, vazelin i ograda između. I ti prdneš tako suveren u čabar u roku 30 dana. I sve pošteno i neutralno i bez međusobnog neprijateljstva.

....zašto bi neko nekog mrzio
čak i nije čuo niti vidio ko smo
a te insinuacije mrnje i voljenja
to su samo knjiške zaostavštine
koje politika upotrebljava i zloupotrebljava
mnogi nas stavljaju još u komunistički blok ili bar
nekakvo nasledje tih nazadnih označenosti
vanjda će Z_generacija sve to potopiti u koš
i početi nešto što bi bilo dostojno Civilizacije...
taj veliki reset želim Generaciji koja je sita i otrovana svim i svačime
čega će se stidjeti ljudski rod...

Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?

Uz pomoc NATO soldateske, napadaju nas zivalj.

Prave od nasih ognjista- stratista, i ugrozavaju nasu nejac.

Dokle?
Ko kaže da nas zapad mrzi? Tamo ni nema ljudi da bi mogli da mrze, na zapadu je organizovana mašinerija kojom upravljaju engleski jevreji, znači mašina ne mrzi nego tačno zna gde je najveća opasnost po mašine i gde se nalazi duhovnost sveta, koja je opasna po njihove kolonije i robote.

Ko kaže da nas zapad mrzi? Tamo ni nema ljudi da bi mogli da mrze, na zapadu je organizovana mašinerija kojom upravljaju engleski jevreji, znači mašina ne mrzi nego tačno zna gde je najveća opasnost po mašine i gde se nalazi duhovnost sveta, koja je opasna po njihove kolonije i robote.
Lik je kompleksas teski i pacijent,opsesivno je opterecen Srbima.Svaka tema su mu Srbi na ovom forumu,ignorisi kompleksasa.Nije on glup da ne razumije to sto pises al je kompleksas i patoloski mrzi Srbe,sam osjeca kompleks nize vrijednosti

Poenta je da se sroze Srbi,zamisli sustinu lika koji toliko vremena gubi na Srbima i tu svaki dan lijeci svoj kompleks nize vrijednosti

Ako može neko objasnit po čemu su to Srbi ka narod slobodniji od Hrvata ili recimo Slovenaca koji su ka i mi dio tog mrskog zapada i EU? I na koji to način zapad/EU iskorištava Hrvatsku ili Sloveniju i zašto smo mi njihova kolonija za razliku od vas?

I zašto tim istima koji nas prozivaju da nismo slobodni ili da smo kolonija Rusija i Putin ne izlaze iz usta i svako malo zazivaju njihovu pomoć Srbiji i Srbima?

Ako može neko objasnit po čemu su to Srbi ka narod slobodniji od Hrvata ili recimo Slovenaca koji su ka i mi dio tog mrskog zapada i EU? I na koji to način zapad/EU iskorištava Hrvatsku ili Sloveniju i zašto smo mi njihova kolonija za razliku od vas?

I zašto tim istima koji nas prozivaju da nismo slobodni ili da smo kolonija Rusija i Putin ne izlaze iz usta i svako malo zazivaju njihovu pomoć Srbiji i Srbima?
Srbi imaju slobodarski i nepriladogiv mentalitet koji Hrvati nemaju i tome su dosta doprinjele istorijske okolnosti,ono sto Srbima fali je zahvalnost,Srbi su jako gostoprimivi ali i jako nezahvalni i neslozni ali primaju sve ljude tu se ogleda demokratski duh naroda.Srbi u principu imaju taj preduslov tradicije da kada im dodje stranac da iskaze neko elementarno postovanje prema tradiciji kada to stranci pokazu onda Srbi uopste nisu zatvoreni,konzervativni itd i to vecina stranaca koji dodju u Srbiju misle o Srbima.Oni ne smatraju da su Srbi konzervativni vec razumno liberalni a to znaci da vole da im se ispostuje tradicija a onda posle i ne drze se toliko te tradicije sto oni smatraju pozitivnim.Drugo je kada neko preko medija slusa pricu,ja sam licno putovao po Hrvatskoj dosta puta oni su jako uzak narod u shvatanjima i razmisljanjima,cim ne mislis kao vecina cak i fizicki mozes biti ugrozen

Pa u Hrvatskoj su novcano kaznili lika koji je digao 3 prsta na sportskom takmicenju a Srbi mnogi sportisti dizu bilo gdje po svijetu 3 prsta kada u sportu naprave pobjedu pa ih niko novcano ne kaznjava i ne ofira po novinama svako ima neki svoj pozdrav.Ja licno sam u Hrvatskoj u restoranu bio neusluzen kada su mi culi akcenat i to ja sam bas ono kul tip.Srbi su slobodari i narod koji ti daje prostor da se izlazis pa ti po Srbiji imas more ljude koji pricaju sve i svasta po Srbiji,aj probaj da kazes u Hrvatskoj kao Srbin da je Oluja zlocin probaj da izrazis slobodno misljenje kao bos po trnju bi se proveo.U Srbiji zene u crnom mogu komotno da sire parole po sred Bg da su Srbi genocidan narod, niko ih ne dira zbog toga.Ljudi izadju na medije pa pricaju sta misle sve najbolje ili sve najbolje o tim zenama ali njih niko ne tjera iz Srbije zbog toga

Zamisli da Srbija sada onoga Manaja Albanca sto je dao Srbiji gol u Leksovcu novcano kazni jer je pokazao albanskog orla pri slavlju gola.Mnogi Srbi navijaci to negoduju i to je slobodan stav ali Srbija nije tiranija pa da sada kazanjava tog sportistu a da Srbin u sred Zagreba pokaze 3 prsta,novcana kazna a onda i zalba Uefi da se Srbija kazni itd.Ne kazem ja sada da je Srbija oaza idealna nije daleko od toga ali je mnogo slobodnija zemlja i narod od Hrvatske a Bosne da ne pricam

Beograd je demokratski grad u svakom smislu a Zagreb a tek Sarajevo to nije.U Sarajevu i Zagrebu nema prostora za covjeka koji drugacije misli i to je cinjenica zato mnogi njihovi umni ljudi naseljavaju Beograd jer fali im prostor a nisu ni svi oni Srbomrsci neko jeste neko nije ali imaju mnogo veci prostor da se izraze a ja licno sam putovao dosta.Najslobodnije zemlje Evrope su Svedska cak i previse, Srbija i Francuska naravno,samo sto ja licno bih najvise volio da zivim u Grckoj zbog kulture i klime koja mi odgovara i volim tu hranu i taj stil zivota

Poslednja izmena:

Back