Nikola Tajland
Domaćin
- Poruka
- 3.905
Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Uz pomoc NATO soldateske, napadaju nas zivalj.
Prave od nasih ognjista- stratista, i ugrozavaju nasu nejac.
Dokle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
Taj tvoj civilizovani deo sveta je pokretač skoro svih sukoba širom sveta.Чекај, а како је председник пољске државе исто то радио, али Пољска није губила територије, није имала санкције, ено је, престигла Јапан по неком битном економском критеријуму. Једна од битнијих држава у ЕУ и европском делу колективног запада. Толико бенефита за Пољску. И чешку и Словачку и Словенију, ништа изгубили нису, само Србија како год да се окрене, дупе јој отпозади.
Па, јесмо ли се ми камењем бацали на Бога, да смо на дну цивилизованог дела света? А уопште не мора да буде тако.
Грешиш, Рајко. Све стране света су подједнако покртачи сукоба и решавачи сукоба. Е, сад, то што ти мислиш да је само једна страна оваква, а друга страна онаква, то је зато што не размишљаш главом, већ дупетом. Па онда, уместо да рационално размишљаш, ти размишљаш емоционално. Ти се још увек сећаш пораза који осећаш још од 1999. године.Taj tvoj civilizovani deo sveta je pokretač skoro svih sukoba širom sveta.
Колективни запад је израз који није ограничен на страну света.Bolji primer bi bio Apple.
videli smo, provezbaju na srpskim ledjima, da se spreme za rusiju sto bolje, neka im je srecno njukovanje od rusije, sada ih nece stedeti kao u ranijim svetskim ratovimaВидиш, многи народи по Европи су међусобно ратовали. Вековима. И онда су закопали ратне секире и почели да сарађују
I Istok i Zapad, i Putin i Tramp, i Erdogan i Netanjahu: Šta kad Srbiji svi izmaknu stolice
https://n1info.rs/vesti/i-istok-i-z...netanjahu-sta-kad-srbiji-svi-izmaknu-stolice/
А зашто твоје газде толико воле Албанце?Културолошка сличност или нешто друго?
Mrze nas od kako je sveta i veka i mrzet ce nas uvek..Ne odnosi se to samo na Srbiju vec sve drzave ispod Slovenije.Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
Најближи запад нама је Јасеновац. А тамо се виде одлично намера и начини запада за Србе.
Teško onom ko identitet po nacionalnosti stiče, čuva ili brani.LЗато што је идентитет једина важна ствар. Сад , и у прошлости, а биће и у будућности. И пошто је једнина важна ствар, идентете је пдо сталним наадом, и морамо да га бранимо.
Kad se pojavimo u sasvim normalnim oklnostima,kulturni sve po p.s situirani,bez gresaka i dalje nas mrze!
Antizapadne diktatorcine su glavni pokretaci skoro svih sukoba sirom sveta.Taj tvoj civilizovani deo sveta je pokretač skoro svih sukoba širom sveta.
Identitet vecine Srba je potpuno zapadni.Зато што је идентитет једина важна ствар. Сад , и у прошлости, а биће и у будућности. И пошто је једнина важна ствар, идентете је пдо сталним наадом, и морамо да га бранимо.
Neće biti.Svi znamo šta su sve radili zapadni zlikovci,a rade to i danas.Antizapadne diktatorcine su glavni pokretaci skoro svih sukoba sirom sveta.
Зато што је тај интерес запада директно против нашег интереса, јер је њихов неоколонијални, а наш суверенистички.Zašto ugrožavata vitalne interese Zapada?
Јесте, уколико се слажете са "правом" запада да угрожава независност и суверенитет малих држава, каква је Србија.Da to nije, blago rečeno, zločesto od vas?![]()
Pa vas cak i komsije mrzeZasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
Ако си ти у праву, ( а ја мислим да ниси), онда су Срби одустали од свог српског идентитета. Јер српски народ није део западне цивилизације, и о томе се слажу готово сви филозофи и милсиоци света.Identitet vecine Srba je potpuno zapadni.
Srbi i njihova deca zive u potpunosti u modernoj zapadnoj civilizaciji, skoro svaki deo identiteta im je ne samo obojen zapadom, nego jeste zapad.
Da, seljacka i ultra-retardirana verzija zapadne civilizacije, ali opet- zapad.
Pravo pitanje za vas pomahnitale nacionalisticke megalomane je, zasto ste vi autosovinisti?
Zasto mrzite najbitniji deo vaseg identiteta- zapad i zapadnu civilizaciju?
To je sledeca moja tema.
Inace, najpomahnitaliji pljuvac po zapadu na Krsti je cuveni pomahnitali forumas oziman, on treba da kaze nesto na tu temu, ali on ne dolazi toliko na politiku, jbga.![]()
Сигуран сам да тако мислиш, ти си Хрват; то је логично.Pravi si cirkus.![]()
Hajde da zajebemo te megalomanske narative.Сигуран сам да тако мислиш, ти си Хрват; то је логично.
Наше поимање државе и нације је сасвим различито, и последица је историјских искустава два веома различита поднебља, иако веома блиска по много питања.
Трагедија је да два тако блиска народа буду толико супротстављена и антагонистичка, нарочито зато што је то интерес неких других, који ни једнима не донесу ништа добро, у много аспеката.
Ми смо страховито страдали у трим сукобима, а ви много огрешили о нас у истим тим сукобима; а таква ситуација се ретко заврши добро.
ајФора је у томе да нас не мрзи колективни запад, већ ми мрзимо колективни запад.
Ми смо се сами, доборовољно, јавили да им будемо непријатељи.
И кад нам пруже чашу воде, ми их ударимо по руци и чаша се разбије, а вода проспе.
Суштинска је да Хрвати своје интересе гледају да уклопе са интересима запада, Ватикана и колонијалних држава, и у томе пречесто направе огрешења према околним народима и државама, а Срби као једини народ у Европи према којем није примењен концепт обједињавања националних територија са Берлинског конгреса и даље морају да се боре за опстанак државе и нације.Daj razliku izmedju hrvatskog i srpskog shvatanja drzave danas.
Било је, у турско доба; колонијално; окупацијско доба.Eto, Srbima je drzava nesto gadno, nesto sto ih reketira i krade od njih, a opet sa druge strane, hoce da im sve daje.
Све док извлачиш закључке који оправдавају твоје тренутне ставове и заблуде, нећеш разумети суштину сукоба који се тренутно овде одвија, а који је и даље исти, као последњих 200 година- контрола поменутих интереса.Znaci, nesto kao razmazena deca prema roditelju.
Не, то нису Срби.'Daj mi drzavo dok cu uvek da te zakidam i kradem od tebe kad mogu!'. To su Srbi i njihovo poimanje drzave danas.
Инкорпорирано у интересе западне коалиције, која их још увек штити од последица и казни за почињене злочине у 20. веку.Kakvo je hrvatsko poimanje drzave danas?
Ti si ostao u 19-om veku, kada je telegraf bio cudo moderne komunikacije, a nacionalne drzave su bile liberalna ideja oslobadjanja ljudi.Суштинска је да Хрвати своје интересе гледају да уклопе са интересима запада, Ватикана и колонијалних држава, и у томе пречесто направе огрешења према околним народима и државама, а Срби као једини народ у Европи према којем није примењен концепт обједињавања националних територија са Берлинског конгреса и даље морају да се боре за опстанак државе и нације.
Било је, у турско доба; колонијално; окупацијско доба.
Тај наратив се намерно пласира, са идејом да се Србима усади колонијална памет,и "скува жаба" , о чему је иначе реч у том наративу.
Нема државе коју су више пута покушали да сруше и униште, јер је геостратешки положај српске државе битан за контролу трговинских, политичких и војних интереса запада, истока и свих који би да контролишу овај регион.
Читај и обавести се.
Све док извлачиш закључке који оправдавају твоје тренутне ставове и заблуде, нећеш разумети суштину сукоба који се тренутно овде одвија, а који је и даље исти, као последњих 200 година- контрола поменутих интереса.
Не, то нису Срби.
То су они који своју позицију траже у оквиру колонијалне управе, у окупационој шеми власти, да заступају интерес неког другог, и свој "преплету" са његовим.
Срби своју државу бране, туку се за њу и страдају.
И увек ће бити такви, а тај дефетистички наратив је одавно објашњен, и мало ко се још "пеца" на те трикове "дај, државо", па то саветујем и теби, пре него што останеш сам на чистини.
Инкорпорирано у интересе западне коалиције, која их још увек штити од последица и казни за почињене злочине у 20. веку.
Они немају куд; све дугују западу.