Зато што забадамо свој нос свуда, мислимо да смо неки фактор и да смо супериорнији од других.
А заправо смо пенис од овце.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto smo jači, lepši, pametniji, ma čista zavist!Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Uz pomoc NATO soldateske, napadaju nas zivalj.
Prave od nasih ognjista- stratista, i ugrozavaju nasu nejac.
Dokle?
Pa zato što imamo šljivu ranku .Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
Da nestanemo nebi niko ni primetio.Ne mrzi nas. To je priča rusofila.
Moze li nas slobodarski BRIKS odbraniti od NATO soldatekse u ovim odsudnim trenucima sukoba civilizacija?
BTW, da li se pise BRIKS ili BRICS?
Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
sta znaci skracenica BTWАмерофили паћеници који пишу битвин (BTW - "Између осталог") пишу у оригиналу BRICS, остали пишу како се изговара на српском - БРИКС, Јутјуб, Њујорк...
Ako želiš i značenja drugih skraćenica, slobodno pitaj!BTW, zaboravio sam ti reći – sutra neću moći da dođem.
sta znaci skracenica BTW
ChatGPT said:
Skraćenica BTW znači "by the way", što se na srpski prevodi kao "uzgred" ili "inače".
Koristi se u neformalnoj pisanoj i govornoj komunikaciji, najčešće u SMS-ovima, četu i na društvenim mrežama, kada želiš da dodaš neku informaciju koja nije direktno vezana za prethodnu temu, ali je ipak korisna ili zanimljiva.
Primer:
Ako želiš i značenja drugih skraćenica, slobodno pitaj!
Наведи нам примере неких европских земаља које је колективни запад потчинио и експлоатише њихова природна богатства и радну снагу.
Пољска? Чешка? Словачка? Хрватска? Румунија? Бугарска? Црна Гора? Молдавија?
Изгледа да им је само Србија на путу за потчињавање и експлоатацију.
Zašto su neposteno sudili u Japan kad je Srbija dobijala Usu u finalu košarkaskog prvenstva?Mrze nas jer smo najpametniji najlepsi najvredniji
Mrze nas jer imamo najbogatiju i najstariju istoriju na celom svetu
Mrze nas jer imamo najlepsu zemlju
Vidim ja da ti je dosadno'Rusi i Srbi na braniku slobode covecanstva, protiv kolektivnog zapada!!!'
Dobro ime za neku kolumnu u NSPM.
Uobicajeno izigravanje zrtve i samosazaljenje koje je pocelo da mi se gadi,Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Dokle?
to je zato što su srbi sa tibeta došli i pomagali srbiju i srbe u prvom srpskom ustankuZašto su neposteno sudili u Japan kad je Srbija dobijala Usu u finalu košarkaskog prvenstva?
Mrze nas jer smo najpametniji najlepsi najvredniji
Mrze nas jer imamo najbogatiju i najstariju istoriju na celom svetu
Mrze nas jer imamo najlepsu zemlju
Pa ne uvode totalne sankcije jer su izračunali da im se to ne isplati. Šta znam, možda misle da bi tako oćerali Srbiju pod okrilje Rusije.Uobicajeno izigravanje zrtve i samosazaljenje koje je pocelo da mi se gadi,
da kolektivni zapad toliko mrzi Srbiju, drugacije bi se ponasali- mogli bi da nadju razlog da uvedu potpune sankcije, ne bi kupovali nasu robu, ne bi davali finansijsku pomoc iz EU fondova, NATO bi mogao pregaziti Srbiju za mesec dana.
Малосрби не постоје.Malo Srbin nije![]()
Фора је у томе да нас не мрзи колективни запад, већ ми мрзимо колективни запад.
Ми смо се сами, доборовољно, јавили да им будемо непријатељи.
И кад нам пруже чашу воде, ми их ударимо по руци и чаша се разбије, а вода проспе.
Зато што забадамо свој нос свуда, мислимо да смо неки фактор и да смо супериорнији од других.
Pa i ne kupuju našu robu plus nam ne dozvoljavaju da pobedimo ni Albaniju ni ono Kosovo, odmah se UEFA umeša, mada su simpatije ka Kosovu iščezle i sad ih Zapad pumpa na svakoj utakmici.Uobicajeno izigravanje zrtve i samosazaljenje koje je pocelo da mi se gadi,
da kolektivni zapad toliko mrzi Srbiju, drugacije bi se ponasali- mogli bi da nadju razlog da uvedu potpune sankcije, ne bi kupovali nasu robu, ne bi davali finansijsku pomoc iz EU fondova, NATO bi mogao pregaziti Srbiju za mesec dana.
Најближи запад нама је Јасеновац. А тамо се виде одлично намера и начини запада за Србе.Прва ствар коју помисле кад се пробуде јесте:
" како данас да напакостим том малом, али храбром и слободарском народу?"