Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Mislim da se tvoj drug zeznuo.
Bar za umisljenost.
Neka hvata na brzinu to uvek pali....
I u 40...
Bar za umisljenost.
Neka hvata na brzinu to uvek pali....
I u 40...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S_K_V_O:Hehehe,Bufu bas me nasmeja...
Da pojasnim neke ocigledno nejasne stvari.
Ja ne znam o kakvim vi krivicnim delima i zatvoru pricate kad je po nasem zakonodavstvu kaznjiv samo odnos sa licem mladjim od 14 godina(tada se smatra da je osoba dovoljno zrela da joj se moze priznati pravo na seksualno samoopredeljenje),a vec sa navrsenih 16 se vrsi abortus bez saglasnosti roditelja.
Dalje,pedofilija je upraznjavanje sexualnih odnosa sa decom predpubertetskog uzrasta.
Trece,ni ja ne mogu da razumem potrebu momaka koji recimo imaju recimo 25 da budu sa maloletnim klinkama koje su koliko ja uspevam da primetim potpuno neizivljene,vriste po autobusima,pevaju po ulici,ogovaraju profesore,pricaju o skoli...nije mi jasno...Sve je to meni cak i simpaticno i slatko,sve je to deo mladosti,ali ne razumem kako odraslom,zrelom i normalnom muskarcu moze da padne na pamet da mu devojcica od 16 godina bude devojka.
mishica:<<Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...>>
Moj Boze, koliko ja 'odraslih, zrelih' PRAVIH IDIOTA srela ovde na forumu.![]()
Sto mi ne verujes,kad ne lazem.Znam bre,polozila davno...Nema toga KOD NAS,na zalost...Bar da je starosna granica malo visa bilo bi dobro.Ima samo krivicno delo obljuba sa licem koje nije navrsilo 14 godina i krivicno delo vanbracna zajednica sa maloletnim licem.Poz!snoshaj efendija:Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...
Pozdrav.
S_K_V_O:Sto mi ne verujes,kad ne lazem.Znam bre,polozila davno...Nema toga KOD NAS,na zalost...Bar da je starosna granica malo visa bilo bi dobro.Ima samo krivicno delo obljuba sa licem koje nije navrsilo 14 godina i krivicno delo vanbracna zajednica sa maloletnim licem.Poz!snoshaj efendija:Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...
Pozdrav.

Pa zategnute su, nisu im opale sise ko tebi.:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???
:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Toplicic Milos::O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Pa to je taj odnos zrelosti.Danasnji prosecan muskarac postaje zreo tek sa 30 :wink:
E strvino svaka ti cast,ma kao da si mi citao misli.. 8)Dlakava_Strvina:Toplicic Milos::O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Pa to je taj odnos zrelosti.Danasnji prosecan muskarac postaje zreo tek sa 30 :wink:
Ne! Tad bi trebalo da se zavrsi sazrevanje kod svakog... ali nije. Ko ne "sazri" do 30 - nikad nece, isto vazi za ribe tj zene tj BABE![]()
Devilishgirl:Sinko, to 22 sa 16 nije 38![]()
Znas sta je pedofilija, ako ne znas to je to![]()
Kaznjava seZelis da provedes ostatak zivota u celiji?
![]()
E, sad ozbiljno. Momci u tim godinama su uglavnom iskusni. Devojke koje rano izgube nevinost :? u tim godinama su pro :? , a to ne paliPojma nemam, i ja se pitam...kakve to veze ima. Ipak, mogu da se kladim da deca od 17, tj vecina devojcica :? imaju vise sex iskustva od devojaka poput mene
tacnije onih koje se ne ye8u non-stop,
I mean koje se sexaju samo ako su u ozbiljnoj-emotivno-zreloj-stabilnoj vezi
Strasno je to sto je ovaj odgovor gori od tvog pitanja
Umor :?
Pamet u glavu.
p.s. glava nije dole
Sutra cu vec moci da razmisljam
Mmmmmmmmmmmm, zašto ljudi vole grupnjak, homo, sado-mazo...?:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanje.Lexa:Mmmmmmmmmmmm, zašto ljudi vole grupnjak, homo, sado-mazo...?:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Oko muškaraca je toliko toliko toliko ženskih sisa, dupeta i mnogo čega goreg da su ljudi, što je i normalno, izgubili interesovanje za normalan sex. Bilbordi, "TV Košava" i sve ostale, 042 brojevi, ULICA, meni se, bre, smučilo da gledam više to đubre, jedno vreme je bilo interesantno, ali onda preterasmo! Ne može zdrav čovek da pobegne od golih ženskih tela. Užas. Izgleda da je čika Frojd bio u pravu, a smejala sam mu se...
A što se tiče tvojih drugova, oni su iz druge priče, rado bi bili sa vršnjakinjom da mogu da smuvaju neku... razumeš?
srebro:Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanjeLexa:Mmmmmmmmmmmm, zašto ljudi vole grupnjak, homo, sado-mazo...?:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Oko muškaraca je toliko toliko toliko ženskih sisa, dupeta i mnogo čega goreg da su ljudi, što je i normalno, izgubili interesovanje za normalan sex. Bilbordi, "TV Košava" i sve ostale, 042 brojevi, ULICA, meni se, bre, smučilo da gledam više to đubre, jedno vreme je bilo interesantno, ali onda preterasmo! Ne može zdrav čovek da pobegne od golih ženskih tela. Užas. Izgleda da je čika Frojd bio u pravu, a smejala sam mu se...
A što se tiče tvojih drugova, oni su iz druge priče, rado bi bili sa vršnjakinjom da mogu da smuvaju neku... razumeš?
O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta![]()
Hej, pa baš sam srećna zbog tebe... Našao si svoj mir i sreću, imaćeš malo problema u braku kad ti se žena porodi, pošto vidim da ti smeta celulit, jer devojčice ne mogu da zatrudne, ali to se ne može meriti sa zadovoljstvom koje ti može pružiti jedna divna, mala Lolita koju ćeš da ostaviš kad postane punoletna... Ali dok to postane možeš da je uputiš u tajne odrastanja, pre nego što se sama provuče kroz to sito i rešeto.srebro:Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanje.Lexa:Mmmmmmmmmmmm, zašto ljudi vole grupnjak, homo, sado-mazo...?:O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Toplicic Milos::O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

Tuzni_patak:Toplicic Milos::O:imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
Ja bih rekao da su oni sa 40 josh zreliji.
Njih probati to je pravo uzivanje....![]()
![]()
Misliš da su žalopojke o profesoru koji nikako da da šesticu,cimerki koja noću hrče i najboljoj drugarici koja se udala u tamo nekoj selendri na višem nivou? Kad sam rekao razumevanje,mislio sam na to da sa tom osobom mogu da pričam o svemu i da je dovoljno svesna sebe i sveta koji nas okružuje.mr. I:O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta![]()
srebro:Misliš da su žalopojke o profesoru koji nikako da da šesticu,cimerki koja noću hrče i najboljoj drugarici koja se udala u tamo nekoj selendri na višem nivou? Kad sam rekao razumevanje,mislio sam na to da sa tom osobom mogu da pričam o svemu i da je dovoljno svesna sebe i sveta koji nas okružuje.mr. I:O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta![]()
srebro:Misliš da su žalopojke o profesoru koji nikako da da šesticu,cimerki koja noću hrče i najboljoj drugarici koja se udala u tamo nekoj selendri na višem nivou? Kad sam rekao razumevanje,mislio sam na to da sa tom osobom mogu da pričam o svemu i da je dovoljno svesna sebe i sveta koji nas okružuje.mr. I:O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta![]()
:wink: