zasto muskarci vole maloletnice...?

• Začetnik teme Začetnik teme :O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shta bre prichate vi tu klinke se loze na starije.Jeste loze se to stoji. Vidish ja sam marta napunio 18 ((86to sam)) i sad sam sa jednom klinkom koja ima 16. zato shto me juri vec duze vreme. Inache to mi je jedina riba koja je mladja od mene. Uvek sam gotivio starije. I same su prilazile bio sam sa ribama 85 i 84 i 83. Jednom chak ribetinu 79 sam prcnuo a bio sam tad na pochetku 1raz. sred.skole i aj mi sad kazite zashto se starije ribe loze na mladje frajere,nemam kesha,ne vozim BMW ili Merdzu. Jednostavno kad ti se posvidja bicharka ti gledash da je kresnesh i nema tu neka filozofija mladje/starije. Nism li upravu? :wink:

Hehehe,Bufu bas me nasmeja...
Da pojasnim neke ocigledno nejasne stvari.

Ja ne znam o kakvim vi krivicnim delima i zatvoru pricate kad je po nasem zakonodavstvu kaznjiv samo odnos sa licem mladjim od 14 godina(tada se smatra da je osoba dovoljno zrela da joj se moze priznati pravo na seksualno samoopredeljenje),a vec sa navrsenih 16 se vrsi abortus bez saglasnosti roditelja.

Dalje,pedofilija je upraznjavanje sexualnih odnosa sa decom predpubertetskog uzrasta.

Trece,ni ja ne mogu da razumem potrebu momaka koji recimo imaju recimo 25 da budu sa maloletnim klinkama koje su koliko ja uspevam da primetim potpuno neizivljene,vriste po autobusima,pevaju po ulici,ogovaraju profesore,pricaju o skoli...nije mi jasno...Sve je to meni cak i simpaticno i slatko,sve je to deo mladosti,ali ne razumem kako odraslom,zrelom i normalnom muskarcu moze da padne na pamet da mu devojcica od 16 godina bude devojka.

S_K_V_O:
Hehehe,Bufu bas me nasmeja...
Da pojasnim neke ocigledno nejasne stvari.

Ja ne znam o kakvim vi krivicnim delima i zatvoru pricate kad je po nasem zakonodavstvu kaznjiv samo odnos sa licem mladjim od 14 godina(tada se smatra da je osoba dovoljno zrela da joj se moze priznati pravo na seksualno samoopredeljenje),a vec sa navrsenih 16 se vrsi abortus bez saglasnosti roditelja.

Dalje,pedofilija je upraznjavanje sexualnih odnosa sa decom predpubertetskog uzrasta.

Trece,ni ja ne mogu da razumem potrebu momaka koji recimo imaju recimo 25 da budu sa maloletnim klinkama koje su koliko ja uspevam da primetim potpuno neizivljene,vriste po autobusima,pevaju po ulici,ogovaraju profesore,pricaju o skoli...nije mi jasno...Sve je to meni cak i simpaticno i slatko,sve je to deo mladosti,ali ne razumem kako odraslom,zrelom i normalnom muskarcu moze da padne na pamet da mu devojcica od 16 godina bude devojka.

Zato sto mogu da 100% dominiraju u vezi jer male glupace NEMAJU MOZGA.Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...
Posmatraj samo kako ona malecka Shinoda ***** za klinke koje idu sa 'matorim shabanima' jer posmatra to kroz neku glupavu prizmu sponzorstva a ja glavu dajem da ta ista Shinoda bi sa svojih 16-17 godina (koliko ima verovatno)sigurno sva sijajuci setala za rukicu kroz Knez Mihajlovu sa Bred Pitom, Tom Kruzom, Kianu Rivsom, Val Kilmerom...Odnosno sa nekim tipom koji ima preko 40 godina kao oni a koji je lep,zgodan, ocuvan, sarmantan, sredjen odnosno da je sve ono sto nije neko od njenih deckica koji hoda kroz grad sa do pola spustenih pantalona na dupetu i pokusava od nje da izboksuje malo labavog sexa da bi vezbao....
Idi na temu tinedzeri pa napravi topic 'Tinejdzerke da li bi ste 'oprostile'...pa navedi neke od gore pomenutih i da vidis odgovore.
Ma dajte...
Pozdrav.

mishica:
<<Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...>>

Moj Boze, koliko ja 'odraslih, zrelih' PRAVIH IDIOTA srela ovde na forumu. :roll:

Mozes da prevrces ocima koliko hoces, ali je tako.Mozda sam idiot ali probaj da odgovoris na moj post a da ne budes neiskrena.Ne znam koliko ti godina imas ali verujem da bi ostala ravnodusna na gore navedena 'matorce'.Njih sam naveo a ne Peru, Miku jer zelim da ti ukazem na SLIKU, zbog koje se lepite.Znaci, moze imati 100 godina ali ako IZGLEDA dobro-vise ga ne pominjete kao matorca.
Radjena je statistika u Americi u vezi proucavanja seksualne zrelosti devojaka tog uzrasta.Tinejdzerkama je dat izbor: 'sa kim bi radije bile u vezi?'.Data je opcija Bred Pit ili neki mamlaz iz nekog boy-banda (ne znam ime).Bred ga je potukao sa 85%-15%.A Pitt je misli 1961 godiste.
A to sto Balkanske klinke idu po sistemu 'Privatne mane, vrline javne' je stvar vaspitanja.Ne odobravam takve veze, da se razumemo ali mrzim palamudanje kao Shinodino i tvoje na primer.
Toliko od mene.

snoshaj efendija:
Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...
Pozdrav.
Sto mi ne verujes,kad ne lazem.Znam bre,polozila davno...Nema toga KOD NAS,na zalost...Bar da je starosna granica malo visa bilo bi dobro.Ima samo krivicno delo obljuba sa licem koje nije navrsilo 14 godina i krivicno delo vanbracna zajednica sa maloletnim licem.Poz!

S_K_V_O:
snoshaj efendija:
Zbog te tupavosti i postoji zakonska zabrana 'ZAVODJENJE MALOLETNICA'jer ih zakon posmatra kao poluiodiote...
Pozdrav.
Sto mi ne verujes,kad ne lazem.Znam bre,polozila davno...Nema toga KOD NAS,na zalost...Bar da je starosna granica malo visa bilo bi dobro.Ima samo krivicno delo obljuba sa licem koje nije navrsilo 14 godina i krivicno delo vanbracna zajednica sa maloletnim licem.Poz!

Ma verujem ti.Samo je to bilo upuceno gore navednim pametnicama.Usput, ja sam cuo da se kao 'ZAVODJENJE MALOLETNICA' smatra ako neku tupsonku odvedes da zivite zajedno ili nesto kao vanbracna zajednica.Onda zakon kaze 'SRAM TE BILO, JADNO TUPAVO STVORENJE SI NASAO DA ZAVODIS...' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To uopste nije pedofilija kako neko to oslovi.Jer ta djevojcica od 16 godina nije vise bas djevojcica,seXualno je sazrela vjerovatno...Pedofilija bi bila da gleda curicu kojoj jos "sisice nisu pocele da rastu"...A zasto tvoji drugovi to rade-Ili se radi o tome sto se djevojke prije muskaraca razvijaju a samim tim su i zrelije ili tvoj drug je toliko nezreo da ne moze da nadje djevojku svojih godina... :roll:

Toplicic Milos:
:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???

Pa to je taj odnos zrelosti.Danasnji prosecan muskarac postaje zreo tek sa 30 :wink:

Ne! Tad bi trebalo da se zavrsi sazrevanje kod svakog... ali nije. Ko ne "sazri" do 30 - nikad nece, isto vazi za ribe tj zene tj BABE :twisted:

Dlakava_Strvina:
Toplicic Milos:

Pa to je taj odnos zrelosti.Danasnji prosecan muskarac postaje zreo tek sa 30 :wink:

Ne! Tad bi trebalo da se zavrsi sazrevanje kod svakog... ali nije. Ko ne "sazri" do 30 - nikad nece, isto vazi za ribe tj zene tj BABE :twisted:
E strvino svaka ti cast,ma kao da si mi citao misli.. 8)

e zato sto se klinke danas satiru od k....
Devilishgirl:
Sinko, to 22 sa 16 nije 38 :roll:
Znas sta je pedofilija, ako ne znas to je to :roll:
Kaznjava se :roll: Zelis da provedes ostatak zivota u celiji? :D
E, sad ozbiljno. Momci u tim godinama su uglavnom iskusni. Devojke koje rano izgube nevinost :? u tim godinama su pro :? , a to ne pali :) Pojma nemam, i ja se pitam...kakve to veze ima. Ipak, mogu da se kladim da deca od 17, tj vecina devojcica :? imaju vise sex iskustva od devojaka poput mene :roll: tacnije onih koje se ne ye8u non-stop, :roll: I mean koje se sexaju samo ako su u ozbiljnoj-emotivno-zreloj-stabilnoj vezi :roll: Strasno je to sto je ovaj odgovor gori od tvog pitanja :lol: Umor :?
Pamet u glavu.
p.s. glava nije dole
Sutra cu vec moci da razmisljam

Mmmmmmmmmmmm, zašto ljudi vole grupnjak, homo, sado-mazo...?
Oko muškaraca je toliko toliko toliko ženskih sisa, dupeta i mnogo čega goreg da su ljudi, što je i normalno, izgubili interesovanje za normalan sex. Bilbordi, "TV Košava" i sve ostale, 042 brojevi, ULICA, meni se, bre, smučilo da gledam više to đubre, jedno vreme je bilo interesantno, ali onda preterasmo! Ne može zdrav čovek da pobegne od golih ženskih tela. Užas. Izgleda da je čika Frojd bio u pravu, a smejala sam mu se...
A što se tiče tvojih drugova, oni su iz druge priče, rado bi bili sa vršnjakinjom da mogu da smuvaju neku... razumeš?

Lexa:

Oko muškaraca je toliko toliko toliko ženskih sisa, dupeta i mnogo čega goreg da su ljudi, što je i normalno, izgubili interesovanje za normalan sex. Bilbordi, "TV Košava" i sve ostale, 042 brojevi, ULICA, meni se, bre, smučilo da gledam više to đubre, jedno vreme je bilo interesantno, ali onda preterasmo! Ne može zdrav čovek da pobegne od golih ženskih tela. Užas. Izgleda da je čika Frojd bio u pravu, a smejala sam mu se...
A što se tiče tvojih drugova, oni su iz druge priče, rado bi bili sa vršnjakinjom da mogu da smuvaju neku... razumeš?
Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanje.

srebro:
Lexa:

Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanje

O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta :?:

srebro:
Lexa:

Ja ne mogu da se branim od frustriranih vršnjakinja na fakultetu..Ali nisam lud da gubim vreme sa njima koje em što su prošle sito i rešeto,em masovno boluju od celulita,em misle da su kraljice Engleske te da ja treba da im ljubim stopala i dubim na glavi za malo pažnje.Zašto kada mogu da smuvam devojku od 16 godina i imam sve što mi treba u životu,uključujući i razumevanje.
Hej, pa baš sam srećna zbog tebe... Našao si svoj mir i sreću, imaćeš malo problema u braku kad ti se žena porodi, pošto vidim da ti smeta celulit, jer devojčice ne mogu da zatrudne, ali to se ne može meriti sa zadovoljstvom koje ti može pružiti jedna divna, mala Lolita koju ćeš da ostaviš kad postane punoletna... Ali dok to postane možeš da je uputiš u tajne odrastanja, pre nego što se sama provuče kroz to sito i rešeto.
Šmrc, šteta što te nisam upoznala pre 3-4 godine, ovako sam već suviše upoznala svet da bi mogao da me kontrolišeš... Jer, o tome se radi, zar ne? KONTROLA :roll:

Tuzni_patak:
Toplicic Milos:

Ja bih rekao da su oni sa 40 josh zreliji.
Njih probati to je pravo uzivanje.... :lol: :lol:

Jel ovo preporuka? :D

mr. I:
O.K. da imaš postere od Britni i Enrikea, svakodnevne žalopojke o razrednoj koja "neviđeno smara" i roditeljima koji joj nedaju da pirsuje pupak to mi je jasno samo mi pojasni ovo imaš razumjevanje za šta :?:
Misliš da su žalopojke o profesoru koji nikako da da šesticu,cimerki koja noću hrče i najboljoj drugarici koja se udala u tamo nekoj selendri na višem nivou? Kad sam rekao razumevanje,mislio sam na to da sa tom osobom mogu da pričam o svemu i da je dovoljno svesna sebe i sveta koji nas okružuje.

srebro:
mr. I:
Misliš da su žalopojke o profesoru koji nikako da da šesticu,cimerki koja noću hrče i najboljoj drugarici koja se udala u tamo nekoj selendri na višem nivou? Kad sam rekao razumevanje,mislio sam na to da sa tom osobom mogu da pričam o svemu i da je dovoljno svesna sebe i sveta koji nas okružuje.

ahaaaaa :!:
pa što nisi odmah tako rekao, sad mi je sve jasno 8)

srebro:
mr. I:

Pa, otprilike je samo toga i svesna :!: :wink:

Back