zasto muskarci vole maloletnice...?

• Začetnik teme Začetnik teme :O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Snezna_kraljica:
DJ_MaRe:
hm... voleo bih da mi das adresu tog doma... mislim, da odem da ih... iskritikujem sto se tako ponasaju...
Tako je u svim domovima, ako bas hoces da znas, ovaj nije nista poseban, a i necu reci koji je , poznajem dosta devojaka odande :P .
Uostalom, i pre 20-ak godina su mladici voleli da se muvaju po tim mestima... Trebalo bi da znate tako nesto :shock:
-ZAMISLI:dom u kom drze zatvorene zene koje cekaju da zadovolje mushkarce :shock: ....zvuchi kao bajka :lol:
ne znam zashto sam pomislio na Holandiju :lol:

jesu male fuxe ali ja sam to godiste i je*em svaki dan a ona ode odglumi orgazam uzme narukvicu vozi se u porsheu izadje u kankan i dodje kod mene zato sto sam joj ja decko ali nemam BMW i 5000 evra u dzepu da bi ona bila ceo dan kod mene oce i ona da zivi! zato kod mene dobije nesto sto oni nemaju to je 5 puta za redom, neko sa kim ce da razgovara kad ima problem i drustvo tako da je to nije bitna stvar! P.S. Nju niko nije silovao ili je primorao na to a po prirodi stvari sa 15 god je u stanju da to uradi tako da ti likovi nisu pedofili vec ljudi koji koriste situaciju isto ko ja a ona je izabrala to sto radi!

zbog neverovatnog straha od starosti, zbog kompleksa, nesigurnosti, dokazivanja, ali veruj mi se ce ih to proci i onda ce za zenu traziti jednu cednu, finu, postenu, izskolovanu devojku ako je moguce i vrlo "neiskusnu" ako mogu tako da kazem u vezama, seksu itd....ma oni su cudo, znas meni je smesno kada kazu da muskarci varaju zene/devojke da bi osvezili svoje veze, a kad zena to uradi onda je potpisano *****....ma za sve je potrebno dvoje, da devojka/zena dobija od muza/mladica sve sto joj je potrebno sve bi bilo okej......ali sta mi smo svi prokleti, PA BILO BI NAM DOSADNO DA NAM SVE IDE GLATKO U ZIVOTU, e odo ja sada u neku drugu krajnost :roll: ......mada i ova danasnja decrulija se nudi sama........sto bi se mucio sa nekom vrsnjakinjom, svesnom, sa izgradjenim stavovoma.....kad moze da kresne neku klinkicu, koja ni ne zna gde je cuplja......eto ajde sad uzivajte!!!!!!!

pa zato sto su ok..naravno ogradjujem se od suvise mladih devojcica...nema nikakve veze ako je neka devojka maloletna...one nisu isfrustrirane i iskompleksirane, kao starije devojke koje su promenile ko zna koliko njih, pa su bile ostavljane i zbog toga nesrecne, pa se sada prave pametne...kao one znaju sta hoce i kao one nece dozvoliti muskarcima da rade sta hoce...ne radi se ovde o dominaciji, jer ako devojka zeli nesto ona to zeli i tacka...ne moze nju muskarac da natera na nesto, pa da se posle ona zali kako su muskarci sovinisti i slicno...mladje devojke nemaju takvih gluposti u svojoj glavi i mnogo su opustenije...u svakom slucaju ne traze muza i ne pricaju o upoznavanju s roditeljima...sto se samopg seksa tice tu su direktne, ne stide se i nemora covek da ih moli da se okrenu ovako ili onako...jednostavno su naprednije, slobodnije i hrabrije po tom pitanju...i ne moze bilo koja devojka da kaze da ovo nije tacno, jer je tako...ako se neka nasla povredjenom zao mi je...ostale neka se raspitau sta su to pedofili, da ne lupetale gluposti...

dragan76:
pa zato sto su ok..naravno ogradjujem se od suvise mladih devojcica...nema nikakve veze ako je neka devojka maloletna...one nisu isfrustrirane i iskompleksirane, kao starije devojke koje su promenile ko zna koliko njih, pa su bile ostavljane i zbog toga nesrecne, pa se sada prave pametne...kao one znaju sta hoce i kao one nece dozvoliti muskarcima da rade sta hoce...ne radi se ovde o dominaciji, jer ako devojka zeli nesto ona to zeli i tacka...ne moze nju muskarac da natera na nesto, pa da se posle ona zali kako su muskarci sovinisti i slicno...mladje devojke nemaju takvih gluposti u svojoj glavi i mnogo su opustenije...u svakom slucaju ne traze muza i ne pricaju o upoznavanju s roditeljima...sto se samopg seksa tice tu su direktne, ne stide se i nemora covek da ih moli da se okrenu ovako ili onako...jednostavno su naprednije, slobodnije i hrabrije po tom pitanju...i ne moze bilo koja devojka da kaze da ovo nije tacno, jer je tako...ako se neka nasla povredjenom zao mi je...ostale neka se raspitau sta su to pedofili, da ne lupetale gluposti...

Pa Dragane, nadji neku od 16, ona verovatno ima ista interesovanja kao ti sa 28. Neces morati da upoznajes roditelje, okretaces je kako god zelis, nemoj samo da je iznerviras, mozda zavrsis i u zatvoru - ako te slucajno prijavi policiji... Uzivaj.

:shock: yeee, pa ovo je da ne verujes :!: koji vam je q.. svima ? Zasto se 'oni' loze na klinke ?!, a sto niko nije pitao sto se 'one' loze na starije muskarce ? Sta sad ispada, da ako se devojkama ne dopadaju vrsnjaci sa pubertetskim brcicima, koji dane provode igrajuci igrice, i kojima je svest na 'zavidnom' nivou, onda su one sta sve ne...pa i ja sam se uvek lozila na starije muskarce, i vecina je bila starija 5,6,7 godina, i sta onda ? jel i ja dobijam etiketu retarda i ostalih fantasticnih 'kategorija' :?:
stvarno da ne verujes ... kakva je nam je svest, nije ni cudo sto necemo jos skoro izaci iz kamenog doba :roll:

:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???
HAhahah moram prvo da se nasmejem slatko...pa zar jos nisi primetio da su ti tvoji prijatelji obicne kukavice...izvesti devojku ili biti sa devojkom priblizno istih godina je umece a oni to nemaju ocigledno.Jedna klinka se mozda lozi na to kad on izigrava muskarcinu,ponavljam izigrava a devojka sa nekih 22 godine trazi muskarcinu da ima pored sebe ne nekoga ko to samo glumi.Klinke se nazalost na to loze i uzivaju u tome i one a i on.On je tad Laf,koga jedna klinka uzdize u nebo njoj moze mozda i da naredi,neka to pokusa kod zrelije devojke moze samo stiklu da popije.To je naravno moje misljenje o takvim tipovima ako gresi izvinjavam se unapred :) :) :)

pa Ella ne moras da se izvinjavas, ali nisi u pravu.
bas to sto si pomenula stikle je problem...starije devojke se tripuju kako one nekome mogu da daju stikle jer su milion puta ostavljene i zbog toga imaju komplekse kako one nece dozvoliti nikome da ih zeza, pa se postavljaju kao neke superiorne persone...ako devojka udje samnom u vezu s takvim stavom, onda ta veza nema nikakve sanse za opstanak, jer meni smetaju takve gluposti i te samosvesne zene savremene...ali da ne sirim temu, dovoljno je ovo sto sam rekao vec...nadam se da me razumes...inace moja devojka je mladja samo 5 godina od mene i to je dovoljno za mene.

dragan76:
pa Ella ne moras da se izvinjavas, ali nisi u pravu.
bas to sto si pomenula stikle je problem...starije devojke se tripuju kako one nekome mogu da daju stikle jer su milion puta ostavljene i zbog toga imaju komplekse kako one nece dozvoliti nikome da ih zeza, pa se postavljaju kao neke superiorne persone...ako devojka udje samnom u vezu s takvim stavom, onda ta veza nema nikakve sanse za opstanak, jer meni smetaju takve gluposti i te samosvesne zene savremene...ali da ne sirim temu, dovoljno je ovo sto sam rekao vec...nadam se da me razumes...inace moja devojka je mladja samo 5 godina od mene i to je dovoljno za mene.
E pa Dragane nas dvoje se ocigledno nismo razumeli,to sto si ti razumeo ja nisam to htela da kazem time...Konkretno sam htela da kazem da takvi tipovi neznaju sta i kako da se ponasaju sa devojkom priblizno godina njemu to su za mene osobe slabog karaktera koje trebaju dokaz da su neko i nesto,njima i nije stalo do neke normalne veze,jer u normalnoj vezi je razumevanje i paznja obostrana a njima to ne treba,oni su ti koji traze potvrdu da su neko i nesto...Ako je tvoja devojka mladja 5 god od tebe i to je ok ali vidim da ti sve to gledas kao jednu vezu a ne potvrdu muskarcine u svemu tome ili mozda i sad gresim...

Anonymous:
jesu male fuxe ali ja sam to godiste i je*em svaki dan a ona ode odglumi orgazam uzme narukvicu vozi se u porsheu izadje u kankan i dodje kod mene zato sto sam joj ja decko ali nemam BMW i 5000 evra u dzepu da bi ona bila ceo dan kod mene oce i ona da zivi! zato kod mene dobije nesto sto oni nemaju to je 5 puta za redom, neko sa kim ce da razgovara kad ima problem i drustvo tako da je to nije bitna stvar! P.S. Nju niko nije silovao ili je primorao na to a po prirodi stvari sa 15 god je u stanju da to uradi tako da ti likovi nisu pedofili vec ljudi koji koriste situaciju isto ko ja a ona je izabrala to sto radi!

Zvuci mi poznato :wink:

ella, potvrdjivanje muskosti za mene odavno nema nikakvog smisla...mislim da sam prevazisao taj period...jednostavno samo zelim normalnu vezu sa osobom normalnih stavova i nista drugo...e sad da li ona ima godina kao i ja ili je mladja deset godina to je nebitno...inace uvek gledam na veze,jer sam prestao sa tim lupanjem recki...naravno kao i svaki muskarac necu propustiti priliku ukoliko se ukaze, pa makar to bilo i sa nekom klinkom...nek ima godina koliko god hoce ali ako i ona i ja zelimo isto tu nema problema...sad me razumes 100%...kiss

Ma svi koji jure za klinakama a 83,82 su godiste,kao sto kazete,su pedofili.Evo,ja imam 15 god.bila sam u vezi sa deckom od 19 god.A ja sam jos maloletna,a on trazi vise.Znas,da spavamo.Ima mnostvo prijateljica,83 godista,a on mene.Pa mislim,sto je previse,previse je...

Mima_89:
Ma svi koji jure za klinakama a 83,82 su godiste,kao sto kazete,su pedofili.Evo,ja imam 15 god.bila sam u vezi sa deckom od 19 god.A ja sam jos maloletna,a on trazi vise.Znas,da spavamo.Ima mnostvo prijateljica,83 godista,a on mene.Pa mislim,sto je previse,previse je...

E,decice. A sa koliko se udade zone zamfirsko....
Zaljubi se sa 15,Problem poce sa 16 , a udade se sa 17.
Gledate film a zmurite....

Pa u tursko vreme je moralo cak i ranije da se udaje.
Jeste da je problem zrelo telo nezrela glava.
Inace sto se zdravlja tice najbolje je 19-21 za prvo dete.
A sto se glave tice , zato postoje stariji i mudre misli i saveti...

Jedan od odgovora , koji nikako da ubodete je
koliko one traze mudrost i sigurnost i zrelost
toliko oni traze kome da budu potrebni, uzori , a i mlado jedro meso
nije nesto sto moze lako da se zaboravi...

- i +

E,decice. A sa koliko se udade zone zamfirsko....
Zaljubi se sa 15,Problem poce sa 16 , a udade se sa 17.
Gledate film a zmurite....

Pa u tursko vreme je moralo cak i ranije da se udaje.
Jeste da je problem zrelo telo nezrela glava.
Inace sto se zdravlja tice najbolje je 19-21 za prvo dete.
A sto se glave tice , zato postoje stariji i mudre misli i saveti...

Jedan od odgovora , koji nikako da ubodete je
koliko one traze mudrost i sigurnost i zrelost
toliko oni traze kome da budu potrebni, uzori , a i mlado jedro meso
nije nesto sto moze lako da se zaboravi...

- i +[/quote]

E vidis, ovo sa 15 godina si u pravu, i moja prababa (nisam ja tikva bez korena) se udala u tim godinama. Takvo vreme bilo. Zato se nakupismo u familiji... A jos se radjalo po 6-10 dece... A sada... Granica se pomera. Sto se tice pedofilije to je stvarno strasno, ne radi se ovde o tome. Koliko se secam u pubertetu su ribe trazile starije, nisu htele sa nama. Opet, ima i nas koji ne mozemo sa toliko mladjim od sebe, moja granica je -4 godine za mladju ili +2 ako je starija

Moj najbolji drug (21 godina), bas juce mi je izjavio da je posle raskida sa devojkom odlucio da primeni nova pravila – ici ce po rodjendanima dece od 16, 17, 18 godina. Zasto?
Zato sto su danasnje devojke, njegove vrsnjakinje, umisljene, pokvarene i dignu nos jer umisljaju da su neke posebne ribe. A deca mladja od 18 godina su neiskvarena, iskrena, naivna, fina, procvetala i jos uvek nisu digla nos..
Da, htela sam da mu kazem da je to straaaaasno generalizovanje, da takvih krajnosti imas medju devojkama svih uzrasta, ali me on ionako ne bi slusao..

Ali mi se i zalio kako su na pocetku srednje skole sve njegove drugarice obozavale starije tipove, i da nisu jedna drugu pitale "Kakav je?" nego "koje je godiste?".
Zato bi mozda pravo pitanje bilo - zasto maloletnice vole mladice starije od njih i do 10 ili vise godina?

Mislim da je to uzrocno-posledicno.

Back