zasto muskarci vole maloletnice...?

• Začetnik teme Začetnik teme :O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d1:
:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???
linija manjeg otpora verovatno :?

nedostatak samopouzdanja koji se leci lakim plenom :roll:

moguci strah od realnih zahteva veze zrelih (manje ili vise) osoba :shock:

cist idiotizam :?:

Bravo majstore :!: :!: :!: POTPUNO SI U PRAVU.

e pa nije istina. mene uopste, ali uopste ne privlace klinke. nedavno sam skontao da i one koje su par godina mladje od mene umeju da budu tako neinteresantne - a interesantne devojke su ono sto mi se dopada. naravno zivim da me neka ubedi u suprotno ali zdrava doza sumnje postoji....

da ne govorim da te klinke verovatno NEMAJU BLAGE VEZE SA PRAVLJENJEM VANILICA.

bem ti sunce, da znate da ste u pravu :(
U zadnje vreme, kad prosetam sa cerkom, prava visoka lepotica, sve me neki ljudi cudno pogledavaju :evil:
Kad sednemo u kafic ili restoran, prosto vidim barem dve vrste pogleda. Jedni (muski) sa zaviscu i pogledom znacenja "vidi ga matorca, kakvu ribicu scepao.." a drugi (zenski) sa namerom da me ubiju "vidi ga matorca, on bi piletinu.." :( Jeste da mi je cerka pravi secerko, prosle godine u Lutrakiju izazvala dva sudara u gradu kad je prosla ulicicom a ludi Grci obesili usta i ne gledaju raskrsce :)

Ne znam vise sta da radim, ali tacno je to da matore neizzivljene drtine, koji u mladosti nisu umeli da nadju devojcice, sada to, kad su dosli do nekih para, koriste da nadoknade. Jadno li je to njihovo zadovoljstvo, kad grle devojcie, koje pri tome zvacu zvaku i jedva cekaju da otvori novcanik posle, za pet minuta naravno :)

:lol: joj ja sam upravo prosvetljena :lol:
1.ne mora da bira izmedju qurve i svetice , poshto je ipak dete u pitanju
2.svezhina u odnosu gde samo dechija naivnost i neiskustvo mogu da chine vezu onakvom kakva je
3.velika doza idealizma i iluzija koje nisu imale kad da se potroshe i skenjaju :lol:
4.dechiji polet koji daje snagu i vraca nekog u srecniji period kad je i sam bio dete
5.i mnoooogo vremena koje mu takva veza ostavlja do njene utrke sa bioloshkim satom
6. + neopterecivanje 'veze' problemima vezanim za RL van maminog i tatinog okrilja...
7. i naravno ono svezhe meso, mlada p..., nije puno ruku pipalo....

joj strashno ! :lol: :lol: :lol:

Ne znam.
Nikad to nisam razumeo.
U srednjoj skoli je samnom u razred islo nekoliko
devojaka koje su se zabavljale sa matorcima od 35 ili 40.Mislim da su se matorci malo vise zabavljali nego one ali ajde...
Uglavnom su to bile devojke koje su imale probleme kod kuce ili su ostale bez oca .Sto se mene tice ,to
ne bi smeo da bude izgovor,isto tako znam i mnogo devojaka koje su bile u slicnoj situaciji ,a ipak su
birale momke pribliznih godina.
Mozda sam ja previse strog,to je period odrastanja i
svi smo pravili greske,ali to mi je bilo toliko odbojno da sam kasnije uvek gledao na njih sa predrasudama.

E sad..
U ljubavi ne bi trebalo da postoje granice, samo je meni prilicno tesko da zamislim sta dvoje ljudi kod kojih je razlika u godinama +20 imaju zajednicko.
Naravno , za sam sex nije potrebna ljubav tako da je to verovatno najbolje objasnjenje.

Meni je prosto smešno kad neko kaže ja imam 20 ona 16. Kao da je to neka razlika?
Mogu da razumem ljude od 30 godina koji jure mlađe devojke(ne maloletnice) tipa 19, 20 god. Ne može nikad neka preko koje je pregazilo pola Beograda da ti pruži užitak kao neka od 19 god. koja tek treba da sazna puno toga. :wink:

Back