zasto muskarci vole maloletnice...?

• Začetnik teme Začetnik teme :O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да се ја питам малолетницама бих забранио излазак из куће :) Глупе су преко сваке мере (што је пратећи ефекат сваке наредне генерације).Ни сам не схватам момке,мушкарце који могу да се са њима бакћу.Неко од вас је написао да је ту проблем у недостатку самопоуздања,неизграђеној личности таквог мушкарца,немогућности да одговори на захтеве који прате везу са озбиљном,еманципованом и интелигентном девојком

Muskarci vole zene.

Danas imate devojcice od 13-14 godina koje su se razvile kao prave zene.

Mi muski smo po prirodi vizuelna bica i nas vas izgled cesto ume da zavara u pogledu godina (mnoge izgledaju mnogo zrelije nego sto zaista imaju godina).

Nikome ne pise na celu koliko ima godina ali se posle par recenica shvati na kom je nivou zrelosti.

ZA PRAVU LJUBAV GODINE SU POTPUNO NEBITNE

:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???

Pa sa moje distance 35-godišnjaka nema neke praktične razlike između one od 16 i one od 22. Klinka kako god okreneš. Samo jedna je legalna a druga ne. Osim bazične hormonske reakcije na lepo žensko čeljade teško da bi me bilo šta drugo privuklo, tako da se ne nalazim baš u početnoj formulaciji. Klinac od 22 sa klinkom od 17 to je relativno normalno. Matori konj od 30+ sa klinkom od 17 to je već psihopatologija.

P.S. Čast izuzecima ali mislim da momci od 21-22 imaju još dosta staža da prođu da bi im se tepalo terminom "muškarac" a kamoli da se izvodi zaključak o navikama kompletnog muškog roda na osnovu njihovih postupaka.

Poslednja izmena:
A 'el ko pitao zashto maloletnice vole mushkarce?!
Pa valjda jer ih ti iskusniji odvale od života..(kitom).
Pa sa moje distance 35-godišnjaka nema neke praktične razlike između one od 16 i one od 22. Klinka kako god okreneš. Samo jedna je legalna a druga ne. Osim bazične hormonske reakcije na lepo žensko čeljade teško da bi me bilo šta drugo privuklo, tako da se ne nalazim baš u početnoj formulaciji. Klinac od 22 sa klinkom od 17 to je relativno normalno. Matori konj od 30+ sa klinkom od 17 to je već psihopatologija.

P.S. Čast izuzecima ali mislim da momci od 21-22 imaju još dosta staža da prođu da bi im se tepalo terminom "muškarac" a kamoli da se izvodi zaključak o navikama kompletnog muškog roda na osnovu njihovih postupaka.

Apsolutno se slažem. A ovo 21-22 (kao jedan takav), mogu reći da je to tačno. Sve do 24-e god, svi su momčići. Barem veelika većina, njih(nas) ~90%.

Мислим да воле малолетнице јер им се прво физички свиде, а и то су најчешће оне које "изгледају старије".
А што се тиче озбиљних веза где он има 27 година а она 16, то ми није јасно како може да буде с њом, једино ако му је баш главна ствар секс,.

Back