- Poruka
- 2.306
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...
u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???
Zato sto s njima u sexu mozes radis sta oces nisu istrosene misim malo starije s ovima ne moz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekad su ih zhenili sa 13 i to beshe kuuul

To je zato sto su danas devojcice od 15-16 leta identicne devojkama od 25-26... sve je to jako zbunjujuce za mozak prosecnog homosapiensa.![]()

sta?A Milf mu dodje...sta?

a ja mislila da si kulturan i fin, a ono fidi fraga 
Ko je jos lud da se bakce sa klinkama? Moze da izgleda kao bomba, ali cim otvori usta smorice me 100%. Ne moze njen mozak da bude na tom nivou da bi me uopste zanimala, pa samim tim nemam interes za vitlanje klinki.
MILF rule.![]()
![]()

a ja se zezam... valjda se vidi onaj smajli na kraju recenice, majku mu!a sto ti svaki komentar shvatas kao napad na tebe i tvoj personaliti... osetljiv si bas ko neka misica.a ja se zezam... valjda se vidi onaj smajli na kraju recenice, majku mu!
Dosadne su, glupe, i nikakve su u sexu. Sa njima izlaze samo oni koji bas ne mogu nista bolje da nadju![]()
Pa loze se , jer im je mozak zastao u razvoju na nivou pocetka puberteta! Mnogo im tada bilo lepo, pa odbijaju da odrastu!![]()