andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.842
ako nije bog kriv onda su rodbina,partner,okolnosti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nikako mi sami.ako nije bog kriv onda su rodbina,partner,okolnosti![]()
previse gledas filmove za odrasle,S moje tačke gledišta imamo dve komponente. Prva su ljudi koji vladaju, a drugi su potčinjeni
jel neko od molitvi postao bogatiji,srecniji,zdraviji?. Relgija (posebno hrišćanstvo) tu nudi sjajnu priliku za obe strane. Podčinjeni su srećni jer će tim skromnim životom i mukama koje im život nanosi, a koja su inače, kako zgodno iskušenja, potencijalno kupiti sebi raj. S druge strane oni koji vladaju imaju savršeno stado ovaca za šišanje jer će biti poslušni.
Bog ne postojiSada, koliko Bog koristi potčinjenima, ne bih mogao reći (uopšte).
jok.Ali nikako mi sami.
Naravno da nestaje. I tokom sna nestaje ali mozak je živ, radi, pa se jače aktivira i dođe do buđenja. Ali kod smrti je suprotan proces, sekundi ili stotinke pri smrti upadaš u stanje sličnom snu,onim fazama kada nisi svestan ni da sanjaš,ničeg, dakle i kod smrti ničeg nisi svestan i samo se ugasiš.Nema dokaza da nestaje... svest bas deluje kao nesto sto bi moglo da postoji bez tela, i ovde na internetu smo prisutni kao nematerijalni avatari.
Sigurno je da postoje neki takvi "bogovi" koji su besmrtni, pitanje je samo da li smo i mi kao oni ili nismo.
Ako svest nestaje pri običnom snu, kako onda očekuješ da se ona "probudi" posle smrti kada je mozak potpuno mrtav?Nema dokaza da nestaje... svest bas deluje kao nesto sto bi moglo da postoji bez tela, i ovde na internetu smo prisutni kao nematerijalni avatari.
Sigurno je da postoje neki takvi "bogovi" koji su besmrtni, pitanje je samo da li smo i mi kao oni ili nismo.
Na osnovu svedocenja koja kazuju da tri dana luta budna i zatim ide negde dalje, to je opsteprihvacen model.Ako svest nestaje pri običnom snu, kako onda očekuješ da se ona "probudi" posle smrti kada je mozak potpuno mrtav?
Moze se upasti i u svet snova onda, nakon smrti... losa perspektiva ali mogucaNaravno da nestaje. I tokom sna nestaje ali
Ko se vratio "odande" da posvedoči? Tu tvrdnju zvanično nije prihvatila ćak ni SPC iako je sveštenstvo sprovodi tim pomenima na 40 dana,6 meseci,godinu...Ta tvrdnja čak nema utemeljenja ni u toj i takvoj bibliji koja nije naučni dokument, već je snoviđenje nekog ruskog sveštenika ni manje ni više, srBskog poreklaNa osnovu svedocenja koja kazuju da tri dana luta budna i zatim ide negde dalje, to je opsteprihvacen model.
Kriv sam.previse gledas filmove za odrasle,
Za sreću se može reći da jeste jer autosugestijom ubedili sebe da je bolje.jel neko od molitvi postao bogatiji,srecniji,zdraviji?
Naravno, ali hipotetišemo.Bog ne postoji![]()
autosugestija nema veze sa verom u boga pile.Kriv sam.
Za sreću se može reći da jeste jer autosugestijom ubedili sebe da je bolje.
Naravno, ali hipotetišemo.
Nisam pile, tetka.autosugestija nema veze sa verom u boga pile.
Odakle njima ideje o mitarstvima isl...Ko se vratio "odande" da posvedoči? Tu tvrdnju zvanično nije prihvatila ćak ni SPC iako je sveštenstvo sprovodi tim pomenima na 40 dana,6 meseci,godinu...Ta tvrdnja čak nema utemeljenja ni u toj i takvoj bibliji koja nije naučni dokument, već je snoviđenje nekog ruskog sveštenika ni manje ni više, srBskog porekla
ne mogu,kasno je vec.. ovo je za psihologiju.Nisam pile, tetka.
A ti izgleda ne razumeš šta ja tebi govorim. Njihova vera da će im biti bolje podstiče samoobmanu da je to zaista tako. Štaviše, govorila si o molitvi, na šta je moj odgovor i bio.
Ah, ah, ah. Uistinu jeste kasno. Odoh gledati seriju.ne mogu,kasno je vec.. ovo je za psihologiju.
Ah, ah, ah.
ajde,ne lupaj glavu nocu.Uistinu jeste kasno. Odoh gledati seriju.
vrlo jednostavnoOdmah da napomenem za one koji ne gledaju, tema je na filozofiji, a ne na religiji.
Kada bi resetovali svet, nemamo nikakvo poimanje o bilo kom Bogu ili bogovima. Čovek bi nakon izvesnog vremena počeo da ih stvara iz kog razloga? Šta je to što tera čoveka da želi neku tamo višu silu umesto da se suoči sa konačnošću, sa smrću koja je zaista konačna?
sve je nastalo iz ideje.vrlo jednostavno
sela bi dvojica i pitali se otkud sve ovo oko nas i iznad nas. onda bi redom pitali da li neko zna
ko ĐokovićZato što sami ne mogu da uspeju u životu pa se vade na boga
Ionako je prazna, je li da?ajde,ne lupaj glavu nocu.
Što nas navodi na zaključak da smo mi projektovali sve bogove do sada.vrlo jednostavno
sela bi dvojica i pitali se otkud sve ovo oko nas i iznad nas. onda bi redom pitali da li neko zna
probudices komsijeIonako je prazna, je li da?![]()
Što nas navodi na zaključak da smo mi projektovali sve bogove do sada.
čije?sve je nastalo iz ideje.
đoković je budistko Đoković
Da li covek zudi za roditeljima?Odmah da napomenem za one koji ne gledaju, tema je na filozofiji, a ne na religiji.
Kada bi resetovali svet, nemamo nikakvo poimanje o bilo kom Bogu ili bogovima. Čovek bi nakon izvesnog vremena počeo da ih stvara iz kog razloga? Šta je to što tera čoveka da želi neku tamo višu silu umesto da se suoči sa konačnošću, sa smrću koja je zaista konačna?
Kako znas da je konacna?Odmah da napomenem za one koji ne gledaju, tema je na filozofiji, a ne na religiji.