gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ja ne znam da palim tranzistor![]()
treba da pritisnesh pravo dugme koje je po difoltu najnizhe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam da palim tranzistor![]()
Rasprsio si mi iluzije!
Ako je tacno ovo za dosadu, a cini se da jeste, sto ne bi bio tacan i ostatak...
Koliko relativnosti na ovozemaljskom svetu![]()
A ta dva slucaja, sta su u horoskopu?uzdajem se samo u osecaj pa neka ima i dva rodjendana...do sada se samo dvaput prevario a to je manje nego da sam gledao u zvezdane karte i abakusom birao druga ili partnerku.
- - - - - - - - - -
digresijaa da mi najvise leze ribe i shkorpije to sam davno izracunao srcem i qurzem.
Tako je, ne postoji gora stvar od Blizanca ili Strelca kojima je dosadno jer su oba znaka primorani, fizički, da budu aktivni i u pokretu. Tu je najviši stepen potrebe za dinamikom. Zbog toga Strelac mora da se smeje uvek, čak i kada za to nema nikakvog razloga. Na taj način beži od realnosti i tuge. To ti je kao prekidač kod Strelca.
Kod Lava je slično, sa tim što se Lav smeje da šarmira i skuplja poglede oko sebe. Lav zrači vitalnošću.
Tipični Strelčevi su ti recimo Brad Pitt i Boris Bizetić.
Strelčevi su toliko dobri da je ovo jedini znak koji mora da ima temu u kojoj ga moraju pljuvati![]()
Ko nije Strelac, ne zna šta propušta
![]()
Jedino ne vole depresivne ljude, odmah vade krst...
![]()
Slabo poznajem taj znak...eto u zadnje verme sam upoznala dva strelca i često ih srećem...opšti utisak je ...dva lažova do neba i nazad....................................