Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
to me ne zanimapa neka kaze neko ko me zna odavde da li sam rusitelj ili graditelj
primjetih da rusis nas skoprijice, pa reko vidim koji je razlog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to me ne zanimapa neka kaze neko ko me zna odavde da li sam rusitelj ili graditelj
ako si udata i imas decu oslobodices ga samo onda kada odes nedelju do mesec dana od svih, bilo gde, bez fona ili kompa i budes sama sa sobomcem ga oslobodimim kad krepem cini mi se, nista prije![]()
rusite se vi bolje nego neko drugi da to radi, jer ste previse sigurne u sebe a to ne valja. vis ja vako mator i dan danas ucim i ne stidim se da to kazemto me ne zanima
primjetih da rusis nas skoprijice, pa reko vidim koji je razlog![]()
ljudi posebno zene vole da se poigravaju muskarcima... skorpije nisu izuzetak, dapace... ali uvak kada je igra u pitanju ako se igras sa necim sto dovoljno ne poznajes moze da ti se obije o glavu

ako si udata i imas decu oslobodices ga samo onda kada odes nedelju do mesec dana od svih, bilo gde, bez fona ili kompa i budes sama sa sobom
10 posto zena je to mozda uspelo

sta fali...sto ne verujes?stvarno ne mogu vjerujem kako ti se desilo onih 7![]()
moras, ako zelis dobro sebi... ako ne upali posalji me u 3pm... znam da ces mi poslati srce kada skontas sta ti je nedostajalo. to je problem svakog braka i svakog odnosa majka dete. moras se malo odvojiti jer ces otici i ti i dete i muz u majcinu ako svako nema slobodu da se isprazni van ostalih.znam ja to
ali nemam gdje![]()
ti ces mi pricasmoras, ako zelis dobro sebi... ako ne upali posalji me u 3pm... znam da ces mi poslati srce kada skontas sta ti je nedostajalo. to je problem svakog braka i svakog odnosa majka dete. moras se malo odvojiti jer ces otici i ti i dete i muz u majcinu ako svako nema slobodu da se isprazni van ostalih.

sta nije jasno u ovoj kratkoj receniciznam ja to
ali nemam gdje![]()

sedi u bus i idi bilo gde ybt.... na zlatibor, u neko selo, na more na planinu... samo se iskljuci neko vreme od svega. yebe ti se gde ces da budes. spavaj setaj i ne razmisljaj ni o cemu.sta nije jasno u ovoj kratkoj recenici![]()