- Poruka
- 6.261
jos jedan dan mira.... dok ne navale 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja su još dva znaka u toj "veličanstvenoj trojki" osim škorpije?Cak sta vise izbjegavaju
Evo recimo mene cak ni rodjena majka ne voli, muskarci izbegavaju, ustrucavaju se pozdraviti na ulici
Zasto
Bas malo prije citam gore tekst Tri znaka koja je NEMOGUCE voleti, i naravno Skorpija u velicanstvenoj trojki, izmedju ostalog zbog iskrenosti
Zar je iskrenost mana![]()
zaboravilaKoja su još dva znaka u toj "veličanstvenoj trojki" osim škorpije?
Pogledaću na net-u, garant ima i jarčeva.zaboravila

Da... o nama uglavnom svuda pišu ružno.svuda drugacije pise![]()
mozda o vama, o skorpijama se uglavnom pise sve najboljeDa... o nama uglavnom svuda pišu ružno.

I ovi što pišu ružno o jarčevima,pišu neistine. Kome se ne sviđaju namćori,ljudi koji vole crni humor i sarkazam nisu uopšte za ovaj vek.mozda o vama, o skorpijama se uglavnom pise sve najbolje
to sto se drugima ne svidjaju nase osobine to nije nas problem![]()
basKome se ne sviđaju namćori,ljudi koji vole crni humor i sarkazam nisu uopšte za ovaj vek.

ja volim i jarčeve i škorpijeI ovi što pišu ružno o jarčevima,pišu neistine. Kome se ne sviđaju namćori,ljudi koji vole crni humor i sarkazam nisu uopšte za ovaj vek.
Verujem... to svi kažu.Šalim se ja malo.ja volim i jarčeve i škorpije
Ne, u pravu siVerujem... to svi kažu.Šalim se ja malo.
Caki,pa ti fatalna žena horoskopa!
Šta ste vi u horoskopu?ja volim i jarčeve i škorpije

Žalim za podznak.Ali, niste vi krivi.Ima i gorih stvari u životu.Strelac - Jarac a svi misle da sam Škorpija![]()
![]()

Ja ne znam za čim više da žalim,što se horoskopa tiče.Volela bih da sam neki malo ženstveniji znak.Ja ne žalim ni najmanje![]()
Nije. Tražiće da budu najbolji i u paklu.skorpije su divne
skorpije su emotivne
skorpije su nezne
skorpije su cvetici
skorpije vole sve ljude
skorpije ljube kao nijedan drugi znak
skorpije ne umeju da mrze
skorpije su duhovite
skorpije ne varaju
skorpije su najmudrije
skorpije su najeroticnije
skorpije su misteriozne