Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
o skorpijama ti i govorim, sta ti je?
e pa ne mozes povredis skorpiju a da ostanes ne osvecen, nema sanse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o skorpijama ti i govorim, sta ti je?

prvu sam cuvao dugo iako je bila podznakti da nesta znas o nama ti bi sacuvao/la onu prvu![]()
mene skorpije obozavaju a ti misli sta hocese pa ne mozes povredis skorpiju a da ostanes ne osvecen, nema sanse![]()
pa oni sto se dice da su imali 3-4-5-6 zenica u svom bogatom ljubavnom zivotukakvog bre ljisa![]()

ne citam ja tamo sta ko pisepa oni sto se dice da su imali 3-4-5-6 zenica u svom bogatom ljubavnom zivotu
nije zanimljivozanimljivo![]()
normalno, nisu svi ljudi kompatibilnijos od doba dok je bilo zanimljivih ljudi na forumima
sigurno nisi i ti neka skorpijicamene skorpije obozavaju a ti misli sta hoces
a obozavaju jer im otkrivam najtamniji deo njih samih pa cak i ovako.

smrt nije kraj onoga sta si osecao prema nekomedok nisu umrli
to danormalno, nisu svi ljudi kompatibilni
necije pisanje te isnpirise necije ne

u onoj meri da pamtim svesigurno nisi i ti neka skorpijica![]()
smrt nije kraj onoga sta si osecao prema nekome
ta osoba u tebi zivi sve do tvoje smrti... pod iuslovom da je to bilo iskreno osecanje
a znaci jesiu onoj meri da pamtim sve
ali se razlikujem jer nisam osvetoljubiv
ko sto rekoh u jednom drugom postu, spasitelj sam kao oskar sindler u svetu poremecenih
tesko, mozda to sad mislis jer ti je um okupiran, kada bi ga oslobodila makar na pola sata sat videla bi da je to sto kazes utopija.i zaboli me uvo sta ce biti poslije mene
pa neka kaze neko ko me zna odavde da li sam rusitelj ili graditeljtak sam i mislila
cem ga oslobodimim kad krepem cini mi se, nista prijetesko, mozda to sad mislis jer ti je um okupiran, kada bi ga oslobodila makar na pola sata sat videla bi da je to sto kazes utopija.