proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
tvoj jezik ni kreker ne može nažuljatiso sluzi zato da ne lizes krekere sve sa rupicama jer bi nazuljao jezik
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvoj jezik ni kreker ne može nažuljatiso sluzi zato da ne lizes krekere sve sa rupicama jer bi nazuljao jezik
![]()

Ma buši šta hoćeš!micu busi![]()

Pa vežba se, vežba se, u treningu sam, što se kaže.oh ispricavam se koleginice, savrsena kondicija ako preferirate taj tempo i jos s dvojenavedenih preferiranih![]()

otvori temu o treninguPa vežba se, vežba se, u treningu sam, što se kaže.![]()

otvori temu o treningu![]()

E može! A jel se misli figurativno ili treba da merimo?a taman pomislila da bi trebalo otvoriti temu najveci jezik foruma![]()
Koliko često trenirate i zašto ne?otvori temu o treningu![]()

ja volim bareni jezik u sosu od mirodjije i kad ga kupujem uvek kazem da mi da jedan zenski..i uvek dobijem najvecia taman pomislila da bi trebalo otvoriti temu najveci jezik foruma![]()

tko o cemu on o velicinija volim bareni jezik u sosu od mirodjije i kad ga kupujem uvek kazem da mi da jedan zenski..i uvek dobijem najveci![]()
a izgleda da imamo nesto zajednicko 

jel uzmes onda i picu...to je tu blizuja redovno u mesari tražim ženske papke ili kolenice![]()
Pa logično, ti si mačka.

pa šta si spremila od njega?Pa logično, ti si mačka.
Kad reče pacovčići, meni ker doneo pacova od bar dva kg.![]()

Meni to s Matijevićem čak nije ni smešno. Samo mi pokazuje koliko smo siromašni. Kao i kad ne može da se uđe u jeftinu radnju, onaj TSV, valjda.pa šta si spremila od njega?
bome 2kg, biće dva ručka
kako kaže onaj vic:
kinezi jedu pse, mačke, pacove a srbi se hrane kod matijevića![]()
![]()
![]()
da ne bi pucale.rupe su tu da bi masina napravila te rupe u testu kako bi kreker mogao pravilno da se ispece i smanjuje mehurice vazduha i onda ti krekeri budu posle ravni i hrskaviprimetio sam da se krekeri uvek prave sa rupama...zasto?
![]()
![]()
![]()
Matijević? U jeftinoj ima.samo čekam kad će i krekere početi da pravi![]()
Kreker propo

slano i nezdravo. a uz to mami na pivo
nego na sta te mami 
na cokoladunego na sta te mami![]()