proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
najveći mislilac 21 veka, homer simpson, davno je još rekaokad je zdravo bilo ukusno?
sve što je zdravo, to je neukusno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najveći mislilac 21 veka, homer simpson, davno je još rekaokad je zdravo bilo ukusno?
Jel to znači da sve što je neukusno, to je zdravo?najveći mislilac 21 veka, homer simpson, davno je još rekao
sve što je zdravo, to je neukusno![]()

tako je rekao homerJel to znači da sve što je neukusno, to je zdravo?![]()
zar za to ne sluzi so?![]()
so sluzi zato da ne lizes krekere sve sa rupicama jer bi nazuljao jezik 
Ne, ne, ne, čekaj, stani, pazi, vidi, gledaj.zar mu ne veruješ?
Pa veliki je, možemo da mu kažemo istinu. Jedan čovek je zadužen samo za to, on bocka čačkalicom svaki kreker.busilicom![]()
![]()
Lelle, ovo svakako moz da se protumaciPa veliki je, možemo da mu kažemo istinu. Jedan čovek je zadužen samo za to, on bocka čačkalicom svaki kreker.
iako, velicina je relativan pojam sve dok je ne izrazimo nekom mjernom jedinicom
moze i na pp 
The holes in the crackers are called docking holes. In order to stop these bubbles from expanding and bursting, a machine called a docker pricks holes in the dough to allow the air to escape so that the cracker can bake properly. This method reduces the air bubbles and ensures that the crackers are flat and crispy.primetio sam da se krekeri uvek prave sa rupama...zasto?
![]()
![]()
![]()
E a jel se zna koliko rupa ima koja vrsta? I jel uvek par ili nepar ili mešano?![]()

mozdak oriste onu zubarsku busilicu?Pa veliki je, možemo da mu kažemo istinu. Jedan čovek je zadužen samo za to, on bocka čačkalicom svaki kreker.
ko o cemu, zene o velicinilogika mi nalaze da je broj rupa proporcionalan velicini![]()
Pusti to, nego ako imaš neki kreker pri ruci, deder prebroj rupe. Ja sam gledala, ali pojela deca.The holes in the crackers are called docking holes. In order to stop these bubbles from expanding and bursting, a machine called a docker pricks holes in the dough to allow the air to escape so that the cracker can bake properly. This method reduces the air bubbles and ensures that the crackers are flat and crispy.
ne nego onu za papir, rupa se radi dok su krekeri sirovi i mekani a ona za klamanje ima dvije rupice pa ide brzemozdak oriste onu zubarsku busilicu?

a heftalica..ne nego onu za papir, rupa se radi dok su krekeri sirovi i mekani a ona za klamanje ima dvije rupice pa ide brze![]()
Ne, ne, ne!!! Isključivo čačkalica, drvena, marke, stao mi mozak, ali valjda Samuraj.mozdak oriste onu zubarsku busilicu?
Одо ја у град сада. После бројим. :ДPusti to, nego ako imaš neki kreker pri ruci, deder prebroj rupe. Ja sam gledala, ali pojela deca.
a heftalica..
ko o cemu, zene o heftanju![]()

Pa gde sad ideš, važno nam je ovo?!?Одо ја у град сада. После бројим. :Д

Pričaj u svoje ime. Mada preferiram Micubiši i Sirubu.pa u godinama smo kad od singerice treamo u banju na oporavak![]()

micu busiPričaj u svoje ime. Mada preferiram Micubiši i Sirubu.![]()

Pričaj u svoje ime. Mada preferiram Micubiši i Sirubu.![]()