GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.526
Vatikan ih izbusio da bi u te rupice sipao so i tako trovao rusku i srpsku nejac. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu i meni su ponajdobri ali kao i svaki krekerko ne voli krekere, tuc krekeri su dobri, zar ne?
i imaju mnogoooo rupica![]()
namerno su napravili ih da se lepe kako bi pili pivo da ih saperemo sa zubajesu i meni su ponajdobri ali kao i svaki krekergomila beskorisnih kalorija.
(ne napadajte me odmah, jedna saka dnevno nikome ne skodi)
nego mene nerviraju zato sto mi se mnogo lepe za zube tuc krekeri. neka zavera ili se svaki tako ponasa?
aaa batice, ja kao vodicu za usta koristim komovicu jaku. i sad imam sve zube osim ovih 4 implantatanamerno su napravili ih da se lepe kako bi pili pivo da ih saperemo sa zuba![]()
Listerine 500ml 4.5 evra a Listerine je na bazi alkohola. Ostalo sminka, parfem itd.dobra ti vodica![]()
namerno su napravili ih da se lepe kako bi pili pivo da ih saperemo sa zuba![]()
veoma logičan odgovornamjerno su napravljeni da se lepe kako bi oni na dijeti imali duze fini osjecaj krekera u ustima a ne samo da klizne niz grlo
ovo za pivo je samo izgovor
![]()
moderni krekeri
elelm, okrugli ili kockasti?
,,,ko šta o čemu ovde o rupicama,,,,,,nego kreker to muški rod beše , a ovamo pun je rupa,,,
![]()
.kockasti
okrugli samo skliznu i nestanu u sekundi![]()
.
bome mrtva trka kod mene![]()
više volim ipak okrugle krekere, oni imaju manje rupica![]()
ma ko ih voliznaci ne preferiras rupice
![]()
ma ko ih voli
em nam rupice zakidaju na težini krekera, em su mesto gde se može nešto sakriti![]()
mrtva trkaMislim sa rupicama su bolji...![]()