Jary
Elita
- Poruka
- 16.622
a bosnaLepo .
Proveri slobodno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bosnaLepo .
Proveri slobodno
Nebitno.Ne shvaćam te.
Pitanje je kome se Vučić obraća sa svojim frustracijama prema Hrvatima?
Mislim da nisi shvatio poantu ove teme, ali nema veze.Nebitno.
Bitno je da ste pod nadzorom
I njega i njegaVučić je Vojvođanin .
Ova tema nema poantu.Samo je još jedan u nizu pokušaj trolovanja.Mislim da nisi shvatio poantu ove teme, ali nema veze.
Budalo, ne znam što da ti kažem.Ova tema nema poantu.Samo je još jedan u nizu pokušaj trolovanja.
Možda je volio Gundulića, Šenou i Krležu u školskoj lektiri?Ne pamtim srbijanskog političara koji je s tolikom strašću bio iskompleksiran Hrvatima kao Vučić. Čak ni Šešelj, koji ima slobodu da preko usta prebaci ono što Vučić misli, nije toliko opsjednut Hrvatima.
Što li je to kod njega? Riječ je o propalom navijaču Zvezde, pa vuče li te frustracije prema Hrvatima iz tog navijačkog duševnog miljea? Neki tračevi govore da je dobio šut kartu u mladosti od neke Hrvatice, pa da ga je to prehitilo.
Riječ je o liku koji čita sve hrvatske portale i čita sve komentare, i nerijetko se obraća ni manje ni više nego- komentatorima. Pa koji predsjednik države to radi? To su najniže strasti kojima se on hrani, i uživa u tome.
Odakle to?
Vi počinjete hrvatske teme, a ova je iznimka.Aj ujo objasni ti nama otkud ovolika navala ujkana u zadnje vreme i svaka tema o Srbiji,dosadno vam?![]()
Podbockavanje da se Srbi svadjuOva tema nema poantu.Samo je još jedan u nizu pokušaj trolovanja.
Pa ovo je srpski forum, teme su primarno vezane uz Srbiju.
Joj ujkani ujkani
Treba otvoriti kladionicu koliko tema dnevno krvati ovde otvorei to sve u vezi Srbije
Vama bas bas dosadno
Ne pamtim ni ja toliko Hrvata na srpskom forumu.Ne pamtim srbijanskog političara koji je s tolikom strašću bio iskompleksiran Hrvatima kao Vučić. Čak ni Šešelj, koji ima slobodu da preko usta prebaci ono što Vučić misli, nije toliko opsjednut Hrvatima.
Što li je to kod njega? Riječ je o propalom navijaču Zvezde, pa vuče li te frustracije prema Hrvatima iz tog navijačkog duševnog miljea? Neki tračevi govore da je dobio šut kartu u mladosti od neke Hrvatice, pa da ga je to prehitilo.
Riječ je o liku koji čita sve hrvatske portale i čita sve komentare, i nerijetko se obraća ni manje ni više nego- komentatorima. Pa koji predsjednik države to radi? To su najniže strasti kojima se on hrani, i uživa u tome.
Odakle to?
Ja da sam npr. na Vučićevom mestu uveo bih vize za Hrvate i zabranio bih strogo pominjanje tog naroda u medijima i na internetu, stroga cenzura.Vi počinjete hrvatske teme.
Ja vas obožavam, znači obožavam pratiti. Gotovo od kada znam za sebe pratim što se događa sa vama i što se događa kod vas.Ne pamtim ni ja toliko Hrvata na srpskom forumu.
Odakle to?
Nemaju slobodu govora u EU i NATO članici pa pišu po srpskim forumima. U Hrvatskoj im je jedina sloboda da pljuju po Srbima i antifašistima.Ne pamtim ni ja toliko Hrvata na srpskom forumu.
Odakle to?
To im je po zadatku, plaćeno.Ne pamtim ni ja toliko Hrvata na srpskom forumu.
Odakle to?
Razglabaju rvati na srpskom forumu : )Ne pamtim srbijanskog političara koji je s tolikom strašću bio iskompleksiran Hrvatima kao Vučić. Čak ni Šešelj, koji ima slobodu da preko usta prebaci ono što Vučić misli, nije toliko opsjednut Hrvatima.
Odakle to?
Da bar nauče srpski jezik nego nas tu maltretiraju sa svojim jezikom.Razglabaju rvati na srpskom forumu : )
Ne pamtim ni ja toliko Hrvata na srpskom forumu.
Odakle to?
Ti si jedan od rijetkih Srba koji zna da se srpski jezik ne piše "Srpski jezik" ili "Srbski jezik", velikim početnim slovom.Da bar nauče srpski jezik nego nas tu maltretiraju sa svojim jezikom.
Nemaju oni svoj jezik.Da bar nauče srpski jezik nego nas tu maltretiraju sa svojim jezikom.
Pa oni pricaju srpski. "Svoj" su davno zaboravili. Ili bolje receno novi rvati su svoj preimenovali u hrvatski.Da bar nauče srpski jezik nego nas tu maltretiraju sa svojim jezikom.
Većina vas i jeste Srbi.Izgleda da se Vučić ipak obraća Srbima.
![]()