Zašto je Vučić toliko opsjednut Hrvatima i Hrvatskom?

Pa oni pricaju srpski. "Svoj" su davno zaboravili. Ili bolje receno novi rvati su svoj preimenovali u hrvatski.
Da, to je istina. Ukrali su Vukovu istočnohercegovačku ijekavicu i proglasili je za hrvatski jezik. Neka im, nek' pišu i govore kako žele, samo što dalje od nas Srba. Sa Hrvatima treba sarađivati kao i sa Mongolima, Čileancima je... Ono - daleko neki narod.

Da, to je istina. Ukrali su Vukovu istočnohercegovačku ijekavicu i proglasili je za hrvatski jezik. Neka im, nek pišu i govore kako žele, samo što dalje od nas Srba. Sa Hrvatima treba sarađivati kao i sa Mongolima, Čileancima je... Ono - daleko neki narod.
Reci to svom predsjedniku.

On misli drugačije, da treba svakodnevno spominjati Hrvate.

Pa on u svojoj glavi definitivno živi u nekom obliku hrvatske države, ili bolje rečeno, hrvatske stvarnosti.
Nije pristojno da komentarisem druge ali čini mi se da je jednom covek pisao to odakle je na forumu ali da poštuje sve komšije i koristi neki algoritam da pise lokalnim govorom
Mozda sam ga pomesao sad sa jednim drugim ali ne verujem:cool:

Sta AI kaze o Srpskom i Hrvatskom (mali nije bas mnogo bistar... Lajavi Krelac)

You said:​

da li znas da prevedes tekst sa Srpskog na Hrvatski ?

ChatGPT said:​

Da, mogu da prevedem tekst sa srpskog na hrvatski. Pošaljite tekst koji želite da prevedem!

Da, mogu da prevedem tekst sa srpskog na hrvatski. Pošaljite tekst koji želite da prevedem!

Naravno, pošaljite tekst koji želite da prevedem!

to je tekst

Tekst koji ste poslali na srpskom jeziku već je na hrvatskom jeziku! Ako imate neki drugi tekst za prijevod, slobodno ga pošaljite.
----------
pa ti vidi... srpski ali na hrvatskom ... zacudjujuce!

Ne pamtim srbijanskog političara koji je s tolikom strašću bio iskompleksiran Hrvatima kao Vučić. Čak ni Šešelj, koji ima slobodu da preko usta prebaci ono što Vučić misli, nije toliko opsjednut Hrvatima.

Što li je to kod njega? Riječ je o propalom navijaču Zvezde, pa vuče li te frustracije prema Hrvatima iz tog navijačkog duševnog miljea? Neki tračevi govore da je dobio šut kartu u mladosti od neke Hrvatice, pa da ga je to prehitilo.

Riječ je o liku koji čita sve hrvatske portale i čita sve komentare, i nerijetko se obraća ni manje ni više nego- komentatorima. Pa koji predsjednik države to radi? To su najniže strasti kojima se on hrani, i uživa u tome.

Odakle to?

U pravu si, što se Vučića tiče ali je mnogo smešno da to neko iz HR priča. Vama Srbi i Srbiji iz frižidera iskaču.

Iskustvo me uči da sve što radi, radi u propagandne svrhe. Kurtija i Albance iz nekog razloga ne dira više, ignoriše koliko može krizu u BiH (vrv sve iz lićnih interesa) ali zato ima HDZ-DP nacionalističku vlast za nacionalnistička prepucavanja...
Što je da je, očito je da su mu Hrvati stvorili jako velike komplekse. Možda zato što je Hrvatska uspješnija, a to njegov ego ne može provariti. :think:

I ja pitao AI
Eee ali ja govorim i razumem i hrvatski:hahaha:
Screenshot_20250808_221953_Google.jpg

Što je da je, očito je da su mu Hrvati stvorili jako velike komplekse. Možda zato što je Hrvatska uspješnija, a to njegov ego ne može provariti. :think:
Ali zašto nije frustriran Slovenijom onda? Slovenija je duplo uspješnija od Hrvatske i četverostruko uspješnija od Srbije.

Nije uopće riječ o ekonomskom prosperitetu Hrvatske. Vučić ima primitivnije, primalnije komplekse prema Hrvatima. Tu podsvijest njegova drma, ali ja ne znam zašto. Treba psihijatre pitati neke.

Ne pamtim srbijanskog političara koji je s tolikom strašću bio iskompleksiran Hrvatima kao Vučić. Čak ni Šešelj, koji ima slobodu da preko usta prebaci ono što Vučić misli, nije toliko opsjednut Hrvatima.

Što li je to kod njega? Riječ je o propalom navijaču Zvezde, pa vuče li te frustracije prema Hrvatima iz tog navijačkog duševnog miljea? Neki tračevi govore da je dobio šut kartu u mladosti od neke Hrvatice, pa da ga je to prehitilo.

Riječ je o liku koji čita sve hrvatske portale i čita sve komentare, i nerijetko se obraća ni manje ni više nego- komentatorima. Pa koji predsjednik države to radi? To su najniže strasti kojima se on hrani, i uživa u tome.

Odakle to?
Vidio od Hrvata.

Odakle to?
jeli znaš ti kad je u nas predsjednik tuđman krojio prvenstva u korist dinama tj ondašnje croatije, onda su nas nogometni fanovi iz srbije zajebavali, -bre vaš predsjednik mnogo svestran, čak se i u sport meša! da nemate sad vi mnogo svestranog predsjednika?

Back