Zasto je uopste koriscen zvucni top?

Ali prvo da se srede birački spiskovi i da ne bude fantomskih glasača.
naravno to je trebao zahtev da bude i da se otvori politički kanal sa nacionalnom frekvencijom i da u rem uđu i studenti i naravno vlada da podnese ostavku i da se raspišu izbori. ako razumeš kako funkcioniše naše pravosuđe ovo će se otegliti što znači kad im neko pisao zahteve dobro je znao šta radi, što duža agonija a verujem da 90% ljudi iz Srbije nije im do toga.

naravno to je trebao zahtev da bude i da se otvori politički kanal sa nacionalnom frekvencijom i da u rem uđu i studenti i naravno vlada da podnese ostavku i da se raspišu izbori. ako razumeš kako funkcioniše naše pravosuđe ovo će se otegliti što znači kad im neko pisao zahteve dobro je znao šta radi, što duža agonija a verujem da 90% ljudi iz Srbije nije im do toga.
И то режим никад не би испунио, а добар дио народа би био у фазону "ма то је опозиција". Студентски протести су оволико популарни управо зато јер нису страначки обојени.

И то режим никад не би испунио, а добар дио народа би био у фазону "ма то је опозиција". Студентски протести су оволико популарни управо зато јер нису страначки обојени.
pa vi opozicionari ne znate šta hoćete
što ne napravite plenum ko studenti :D

Можеш ли навести бар један смислен разлог зашто би му одговарала ескалација, можда да окрене против себе оне неопредијељене?
ma kakvi to bi mu samo štetilo.haos odgovara samo mariniki i njoj sličnima , ali izgleda da ga popušila i sad preko tv napada još više

Јасно је зашто би режиму одговарао хаос. У томе су јачи. Људи нису спремни да се побију са батинашима и јасно је и зашто. А било какав хаос отвара простор за увођење ванредног стања и крајњу репресију гдје би полиција врло могуће насилно разбијала блокаде факултета.

Јасно је зашто би режиму одговарао хаос. У томе су јачи. Људи нису спремни да се побију са батинашима и јасно је и зашто. А било какав хаос отвара простор за увођење ванредног стања и крајњу репресију гдје би полиција врло могуће насилно разбијала блокаде факултета.
Pa i bez vandrednog stanja moze.poisterat blokadere
Jel blokader stydent rektor dekan vlasnik zgrada ili drzava.

dobro, smaknemo sns vučića i šta dalje
nema vlade nema predsednika evo i skupštinu smakneš, ma i javne tužioce i sudstvo
aj daj predlog
jel ti smeta vojska?
izbori su jedino rešenje za ovu krizu...ali fer i pošteni izbori za koje opozicija te treba da se izbori jer ih Vučić neće dati na dlanu...bilo bi dobro da se pojave nove snage na izborima možda i političko krilo studenata i profesora jer ja kao i većina ljudi u zemlji nemam nikakvo poverenje da je trenutna opozicija u stanju da uredi sistem

izbori su jedino rešenje za ovu krizu...ali fer i pošteni izbori za koje opozicija te treba da se izbori jer ih Vučić neće dati na dlanu...bilo bi dobro da se pojave nove snage na izborima možda i političko krilo studenata i profesora jer ja kao i većina ljudi u zemlji nemam nikakvo poverenje da je trenutna opozicija u stanju da uredi sistem
studenti ne mogu biti politička snaga oni mogu samo da nadgledaju izbore.
školstvo zdravstvo crkva nemoralno je da se bave politikom
dakle nema opozicija rešenje a ide na rušenje države
5 oktobar je bio nešto drugo tad su bili izbori
jel to uopšte neko shvata da ne možeš da skidaš vlast a nemaš plan da nakon toga eržava funkcioniše.
automatski bi brisel poslao nekog prokuratora i to bio hrvat da nas dodatno ponize.
aj bar ti ne budi neozbiljan.

Upravo na taj "odnikud" nacin je i Zelenski iznikao u Ukrajini posle majdana.
Svi vidimo kako se sve zatim lomi po ledjima naivnih ukrajinaca koji su verovali, imali ideale, mislili da rade nesto dobro i ispravno
za svoju i buducnost svoje dece. Izginuse svi.

Poslednja izmena:
Deca bi porusila kutije.Izdali bi komande decoo rusi kutije
Nista od izbora.
Nova vlada.

Upravo na taj odnikud nacin je i Zelenski iznikao u Ukrajini posle majdana.
Svi vidimo kako se sve zatim lomi po ledjima naivnih ukrajinaca koji su verovali, imali ideale, mislili da rade nesto dobro i ispravno
za svoju i buducnost svoje dece. Izginuse svi.
naravno treba paziti da nam ne nametnu Murtu da zameni njihovog Kurtu.treba nam neko ko će da obnovi urušene institucije..ja na političkoj sceni trenutno imam poverenja samo u Jelenu Pavlović i program koji ona predlaže...

studenti ne mogu biti politička snaga oni mogu samo da nadgledaju izbore.
školstvo zdravstvo crkva nemoralno je da se bave politikom
dakle nema opozicija rešenje a ide na rušenje države
5 oktobar je bio nešto drugo tad su bili izbori
jel to uopšte neko shvata da ne možeš da skidaš vlast a nemaš plan da nakon toga eržava funkcioniše.
automatski bi brisel poslao nekog prokuratora i to bio hrvat da nas dodatno ponize.
aj bar ti ne budi neozbiljan.
mogu studenti da naprave listu na kojoj su istaknuti profesori i poneki student....to bi još bilo najbolje...sad u skupštini većina su pajaci, dok bi onda imali profesore Univerziteta...

naravno treba paziti da nam ne nametnu Murtu da zameni njihovog Kurtu.treba nam neko ko će da obnovi urušene institucije..ja na političkoj sceni trenutno imam poverenja samo u Jelenu Pavlović i program koji ona predlaže...
Ne bi se sve ovo u nasoj drzavi ni desavalo da neko sa strane nije naumio da nam nekog nametne.
Vec je taj neko spreman samo se ceka pogodan trenutak da izadje iz mraka.
To je cinjenica i to toliko jasna da je meni potpuno neverovatno kako to mnogima nije jasno.

Back