- Poruka
- 99.462
Jeste, znamo za teske borbe cetnika i nemaca
Nijednu ni izmislili niste
ДБ наратив
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који град и ко га је ослободио у Другом рату у Југославији ?Jeste, znamo za teske borbe cetnika i nemaca

Naučio od vas.hrvoje, a kaj trpas nos tam gde ti ne bum mesto ?

Je li, kolega, ona vaša pesma "Zdravo Marijo, kraljice Hrvata" u čast Njenog Veličanstva?Naučio od vas.![]()
Koliko ja znam, kraljica Marija je Blažena Djevica Marija.Je li, kolega, ona vaša pesma "Zdravo Marijo, kraljice Hrvata" u čast Njenog Veličanstva?
![]()
Ajde?Карађорђевићи су ЈЕДИНО 'племство' које је напустило 'своје' краљевство у Светском рату ЈЕ-ДИ-НО
Koja je to varos? Od koga su je oslobodili kad nemci do avgusta verovatno nisu ni stigli do nje, mozda samo konstatovali da postoji.Vidi glupanderčiću,slučajno sam rođen u varoši koju su oslobodili četnici Avgusta meseca 41-e.i ceo ovaj kraj..za to vreme komunisti i njihova vojska,tzv.partizani su pljačkali zadružne kase po okolnim selima i spaljivali delovodne knjige.Ubijali kaluđere i sveštenike,spopadali žene i krali kokoške a zbog svega toga odavde su najureni usranim motkama i niko ih više nije video do 44-e...moraš malko naučiti istoriju,greota je da nosaš tu glavudžu ko parče slanine...
Koja je to varos? Od koga su je oslobodili kad nemci do avgusta verovatno nisu ni stigli do nje, mozda samo konstatovali da postoji.
I ne vredjaj sirovino, nisi vise u pravu ako si govedo
Koja je to varos? Od koga su je oslobodili kad nemci do avgusta verovatno nisu ni stigli do nje, mozda samo konstatovali da postoji.
Verovatno je to delo izvrseno bez znanja visih komandi
Hahahah. Slave Veselina da narodu bace kosku a onda idu zastave jugoslavije na dan pobede nad fašizmom
Al' si ti glup Bogo mili....Koja je to varos? Od koga su je oslobodili kad nemci do avgusta verovatno nisu ni stigli do nje, mozda samo konstatovali da postoji.
Zato sto ne znam neki podatak?Al' si ti glup Bogo mili....
Да би могао да будеш учесник у дискусији треба да знаш много тога а не оно што си ''научио'' гледајући ''неретву'' и ''отписане''....Историја је поголема наука и везе нема са ТВ серијама и филмовима сниманим по наруџбини окупатора Србије.ЈВуО је ослободила још многе градове у Србији за разлику од комуниста и њихових партизана који су потрчали да ''ослободе'' трезор Народне банке Краљевине у Ужицу .Узгред су ''ослободили'' од живота и имовине око 400 угледних и честитих људи...пљачкашка хорда криминалаца и разбојника је сејала терор и смрт где год се појавила 41-е године.Зашто ли су их прозвали ''јамари'' и ''кокошари'' да ли си се некад запитао?Zato sto ne znam neki podatak?
Onda jer svako izuzetno glup, svako ne zna neki podatak.Tj nisam znao, sada znam
Nije me previse zanimalo i ne bih se ni interesovao da nije izaslo ovako u razgovoruДа би могао да будеш учесник у дискусији треба да знаш много тога а не оно што си ''научио'' гледајући ''неретву'' и ''отписане''....Историја је поголема наука и везе нема са ТВ серијама и филмовима сниманим по наруџбини окупатора Србије.ЈВуО је ослободила још многе градове у Србији за разлику од комуниста и њихових партизана који су потрчали да ''ослободе'' трезор Народне банке Краљевине у Ужицу .Узгред су ''ослободили'' од живота и имовине око 400 угледних и честитих људи...пљачкашка хорда криминалаца и разбојника је сејала терор и смрт где год се појавила 41-е године.Зашто ли су их прозвали ''јамари'' и ''кокошари'' да ли си се некад запитао?
Argi, ti znaš da sam ja tebe uvek neobično voleo, ali moram da ti kažem da strašno grešiš po ovom pitanju.Nije me previse zanimalo i ne bih se ni interesovao da nije izaslo ovako u razgovoru
Ni sad me previse ne zanima, dosadile price o proslosti ajmo da se okrenemo buducnosti