Зашто је радио Фокус толико популаран.

Torius:
4. Авала са оном плавом хиперпристрансном водитељком и оним брадоњом

E ta Avala je najglupaviji medij u Srbiji, ona sredovecna zenica plave kose (LDP-ovka verovatno), a najsmesniji je onaj zrikavi retardirani cikica sa djozlucima sto stalno nesto zmirka dok prica :-)

alimpuje-pogled.jpg

Englez:
:roll: Možda necenzurisano ali dozvoliti slušaocima da javno iznose pretnje bez ikakve ograde, javno pozivati da se uklone oni koji nisu "patriote", protiv neistomišljenika, to je potpuno van pameti. Po kom je kriterijumu Fokus dobio nacionalnu frekvenciju? To je ista retorika kao i u Pravdi, Press-u ili Kuriru. Ako je ovo žuta štampa, Fokus je žut radio. Treba ih novčano žestoko kazniti jer su se dobro ogrešili o pravila kako i na koji način javno glasilo treba da vrši svoju funkciju. A kako to radi Fokus, svakako je pogrešno i kontraproduktivno.

Ne slušam taj radio (frekvencija je?), kao ni radio 92 (koji imam memorisan na spravi pa sam i čuo neke idiotizme), te za razliku od Fokusa, na b92 sam čuo takve skaradne stvari, sve u stilu šala-komika da su najmanje za sve ovo što si pobrojao...

A za Fokus me baš zabole...

hmmm...inače je Boki bio u pravu za dve Srbije (dve radio stanice), samo DS ne spada ni u jednu. To su oduvek bile dve extremne varijante - SRS i sada, LDP&co.

Back