Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeleno su muslimanski položaji, plavo srpski.
Pogledajte prilog 782769
a pa ovdje se lijepo vidi da su u stvari srbi bili u polukruženju a bosanci iz sarajeva nisu mogli napustiti opsadne položaje koje su držali prema srbima... aj ti reci koja je to perfidnost a furali se da nisu mogli izać iz sarajeva... e stvarno.... odmah podnijeti zahtjev za reviziju svih slučajeva gdje su srbi osuđeni za zločine.... ovo je krunski dokaz da nisu...

Ne napisa ti meni, imaš li kakvu opsadu u novijoj srpskoj historiji ili ne? Pokazuje li ti to hrabrost velikosrpskih Borca za bijelu tehniku?

To o Sarajevu se ne blamiraj dalje, pitaj kolege iz VRS iz selendri oko Tuzle koliko nam je trebalo da budu odbačeni na dovoljnu udaljenost, ja mislim od 09/1992 više nisu mogli ni minobacači dobaciti do grada...

Šta ima da pitam, postavio sam ti mapu, vidiš da je Ilidža opkoljena sa svih strana.

a pa ovdje se lijepo vidi da su u stvari srbi bili u polukruženju a bosanci iz sarajeva nisu mogli napustiti opsadne položaje koje su držali prema srbima... aj ti reci koja je to perfidnost a furali se da nisu mogli izać iz sarajeva... e stvarno.... odmah podnijeti zahtjev za reviziju svih slučajeva gdje su srbi osuđeni za zločine.... ovo je krunski dokaz da nisu...

Trebaš poznavati Sarajevo i etničku strukturu grada da bi znao da je svako branio svoja većinska naselja i dijelove grada.

Ilidža je imala samo jedan mali koridor za prolaz, okružena sa svih strana.

Šta ima da pitam, postavio sam ti mapu, vidiš da je Ilidža opkoljena sa svih strana.

Hahahaha opkoljena iz obruča? Hahahah

De ti meni reci, ima li koje mjesto da se velikosrpska vojska branila kao što su to bili Vukovar, Bihaćka Krajina, Tuzlanski kanton od 03/1993 do 03/1994, podrinjske enklave, Sarajevo?

Da li je ta vojska negdje ostala da brani svoje?

Ali,neka dešavanja koja su se zaista desila, te neke svjetove u tvojoj glavi ostavi za seansu sa doktorom kad budeš imao...

Hahahaha opkoljena iz obruča? Hahahah

De ti meni reci, ima li koje mjesto da se velikosrpska vojska branila kao što su to bili Vukovar, Bihaćka Krajina, Tuzlanski kanton od 03/1993 do 03/1994, podrinjske enklave, Sarajevo?

Da li je ta vojska negdje ostala da brani svoje?

Ali,neka dešavanja koja su se zaista desila, te neke svjetove u tvojoj glavi ostavi za seansu sa doktorom kad budeš imao...

Evo mape pa pogledaj, ovo lijevo je Ilidža, desno je Grbavica
1551180775932.jpg
:

Goloruki narod... Slušaj Kukanjca šta priča, ne blamiraj se, botino...

Ovo je istina, može se provjeriti za sva mjesta koje nabraja:

“Tokom građanskog rata u podijeljenom Sarajevu Srbi su živjeli u gradskim urbanim dijelovima Novog Sarajeva, Novog Grada, Ilidže, Hadžića, Vogošće, Ilijaša, Trnova i Pala. Većina linija razdvajanja, spskih vojnika i artiljerije nalazila se u urbanim zonama. Bošnjački vojnici i njihova artiljerija nalazila se na brdima koji su opkoljavali urbane centre ovih opština. Eksperti Haškog tribunala, mjereći na licu mjesta visinske kote ratnih linija oko Sarajeva, utvrdili su da su Bošnjaci u prosjeku držali oko 70% najviših kota oko Sarajeva pojašnjava Šehovac situaciju u ratnom Sarajevu.

https://trebevic.net/istocno-sarajevo/dusan-sehovac-lazna-mapa-opsade-sarajeva/

Hahaha, rusomude, znam ja odlično ko je ubijao po Bosni a znam i ko bi ponovo ali ne smije,
jer bi za početak prvo proguto one balvane sto bi ih postavio na put...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Е, која си ти смјеруруја Џафере бааааааа....
Онај ко те је "васпитавао", слабо те је подуЋио баааа.... Једино мере бит'
да си имо неког уЋитеља будалу, нема друге.. :)
Не знаш ти ништа! Сав си к'о крмећи шупак! Да знаш, знао би да се НИКАДА
нису у Базнији Срби организовали да убијају несрбе, али овај твој башибозлук
гледао је да искористи сваку прилику, да окрвави руке о српску нејач.

Тако је било много пута у 20-том веку, а најодвратније је било 1914-те када су ти се
сУплеменици увлачили у шупак Аусторугарима, па 1941-ве ХИТЛЕРУ, па 1991/2.
стварним разбијачима СФРЈ! Част изузецима, али босанску руљу и њену
крвожедност, најбоље су описали они који су вас хушкали..
Међутим - СВАКИ пут сте добили попићЦи, па после кмечели - ЂЕСНЕСААААЈЗ!!!:rida:
Јел' те то Јопет сврби? ;)

Nisu to selendre, to su dijelovi grada sa srpskom većinom volino.

Guglaj je*em te zatucana.
Hahaha, pa ne možeš izmišljati pseudoistoriju za nešto što se dogodilo prije 30 godina. Nije to bilo prije 300 godina pa da možeš izmišljati svoje klasične mitove.
Sarajevo je bilo u potpunom okruženju, a jedini izlaz je bio tunel do aerodroma.
Ajd sad kreni lagati da je ustvari bilo obrnuto, da su tamo Srbi bili u okruženju

images (8).jpeg

Jel ovo okruženje ili muslimanska podvala?

Мислиш......да смо тако добро пушили Немцима, Америци и НАТО-у онда би "Победили" као ви ? :mrgreen: :bljak::heart:
OK, aj ti meni objasni zašto Milorad Dodik u sinoćnjim obraćanju javnom mnijenju koristi izraze "SHODNO" i "GLEDE".... Nemoj mi samo reći da su to drevni srpski izrazi još od vremena kad se Hilandar zidao ...

OK, aj ti meni objasni zašto Milorad Dodik u sinoćnjim obraćanju javnom mnijenju koristi izraze "SHODNO" i "GLEDE".... Nemoj mi samo reći da su to drevni srpski izrazi još od vremena kad se Hilandar zidao ...
Добро.....а што се ти мени обраћаш српским језиком ? Све те разумем. Ђе је овај твој бошњачки или хрватски да га чујем како звучи.

Добро.....а што се ти мени обраћаш српским језиком ? Све те разумем. Ђе је овај твој бошњачки или хрватски да га чујем како звучи.
Ja sam hrvat iz siska i govorim hrvatski, kad koristim srpske riječi u nekoj od rasprava to je iz poštovanja prema srbijanskom sugovorniku... Slabo vi/ti razumijete hrvatski jezik, vi koristite samo 3 padeža i niste sposobni razumjeti puni smisao izrečenog ili napisanog...

Ja sam hrvat iz siska i govorim hrvatski, kad koristim srpske riječi u nekoj od rasprava to je iz poštovanja prema srbijanskom sugovorniku... Slabo vi/ti razumijete hrvatski jezik, vi koristite samo 3 padeža i niste sposobni razumjeti puni smisao izrečenog ili napisanog...
Нико ти није тражио да ме уважаваш. Питам те, зашто не причаш на хрватском.....'оћу да га чујем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back