de.omnibus.dubitandum
Veoma poznat
- Poruka
- 10.010
Trebaš opisati kako smo došli do Treskavice, Igmana, Žuči...Zeleno su muslimanski položaji, plavo srpski.
Pogledajte prilog 782769

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaš opisati kako smo došli do Treskavice, Igmana, Žuči...Zeleno su muslimanski položaji, plavo srpski.
Pogledajte prilog 782769

a pa ovdje se lijepo vidi da su u stvari srbi bili u polukruženju a bosanci iz sarajeva nisu mogli napustiti opsadne položaje koje su držali prema srbima... aj ti reci koja je to perfidnost a furali se da nisu mogli izać iz sarajeva... e stvarno.... odmah podnijeti zahtjev za reviziju svih slučajeva gdje su srbi osuđeni za zločine.... ovo je krunski dokaz da nisu...Zeleno su muslimanski položaji, plavo srpski.
Pogledajte prilog 782769
Ne napisa ti meni, imaš li kakvu opsadu u novijoj srpskoj historiji ili ne? Pokazuje li ti to hrabrost velikosrpskih Borca za bijelu tehniku?
To o Sarajevu se ne blamiraj dalje, pitaj kolege iz VRS iz selendri oko Tuzle koliko nam je trebalo da budu odbačeni na dovoljnu udaljenost, ja mislim od 09/1992 više nisu mogli ni minobacači dobaciti do grada...
a pa ovdje se lijepo vidi da su u stvari srbi bili u polukruženju a bosanci iz sarajeva nisu mogli napustiti opsadne položaje koje su držali prema srbima... aj ti reci koja je to perfidnost a furali se da nisu mogli izać iz sarajeva... e stvarno.... odmah podnijeti zahtjev za reviziju svih slučajeva gdje su srbi osuđeni za zločine.... ovo je krunski dokaz da nisu...
Šta ima da pitam, postavio sam ti mapu, vidiš da je Ilidža opkoljena sa svih strana.
Trebaš poznavati Sarajevo i etničku strukturu grada da bi znao da je svako branio svoja većinska naselja i dijelove grada.
Ilidža je imala samo jedan mali koridor za prolaz, okružena sa svih strana.
Hahahaha opkoljena iz obruča? Hahahah
De ti meni reci, ima li koje mjesto da se velikosrpska vojska branila kao što su to bili Vukovar, Bihaćka Krajina, Tuzlanski kanton od 03/1993 do 03/1994, podrinjske enklave, Sarajevo?
Da li je ta vojska negdje ostala da brani svoje?
Ali,neka dešavanja koja su se zaista desila, te neke svjetove u tvojoj glavi ostavi za seansu sa doktorom kad budeš imao...
Goloruki narod... Slušaj Kukanjca šta priča, ne blamiraj se, botino...
Trebaš opisati kako smo došli do Treskavice, Igmana, Žuči...![]()
Hahaha, rusomude, znam ja odlično ko je ubijao po Bosni a znam i ko bi ponovo ali ne smije,
jer bi za početak prvo proguto one balvane sto bi ih postavio na put...

Џафере, ево га ВИДЕО за тебе!Hoćeš video da postavim s a njegovim intervjuom, da se džaba dalje ne blamiraš,
čojk objašnjava kako vam je sve ostavio I jos se čudi da ste uspjeli neke kote izgubiti. Hoćeš li?

a MORDOR, on je skroz desno izvan karte, .... tamo dalekoEvo mape pa pogledaj, ovo lijevo je Ilidža, desno je GrbavicaPogledajte prilog 782774:
И ти си ту?!? Јел'се то јављаш из села Геншерова Буљисава?a MORDOR, on je skroz desno izvan karte, .... tamo daleko

Ispod Igmana su velika muslimanska naselja: Hrasnica, Sokolović kolonija i Butmir. Šta kako ste došli, pa ona se naslanjaju na Igman. Mogli ste doći kako ste htjeli.
Мислиш......да смо тако добро пушили Немцима, Америци и НАТО-у онда би "Победили" као ви ?Da ste se tako borili kao što se ti boriš na forumu možda bi i pobijedili.

Hahaha, pa ne možeš izmišljati pseudoistoriju za nešto što se dogodilo prije 30 godina. Nije to bilo prije 300 godina pa da možeš izmišljati svoje klasične mitove.Nisu to selendre, to su dijelovi grada sa srpskom većinom volino.
Guglaj je*em te zatucana.
OK, aj ti meni objasni zašto Milorad Dodik u sinoćnjim obraćanju javnom mnijenju koristi izraze "SHODNO" i "GLEDE".... Nemoj mi samo reći da su to drevni srpski izrazi još od vremena kad se Hilandar zidao ...Мислиш......да смо тако добро пушили Немцима, Америци и НАТО-у онда би "Победили" као ви ?![]()
![]()
Добро.....а што се ти мени обраћаш српским језиком ? Све те разумем. Ђе је овај твој бошњачки или хрватски да га чујем како звучи.OK, aj ti meni objasni zašto Milorad Dodik u sinoćnjim obraćanju javnom mnijenju koristi izraze "SHODNO" i "GLEDE".... Nemoj mi samo reći da su to drevni srpski izrazi još od vremena kad se Hilandar zidao ...
Ja sam hrvat iz siska i govorim hrvatski, kad koristim srpske riječi u nekoj od rasprava to je iz poštovanja prema srbijanskom sugovorniku... Slabo vi/ti razumijete hrvatski jezik, vi koristite samo 3 padeža i niste sposobni razumjeti puni smisao izrečenog ili napisanog...Добро.....а што се ти мени обраћаш српским језиком ? Све те разумем. Ђе је овај твој бошњачки или хрватски да га чујем како звучи.
Нико ти није тражио да ме уважаваш. Питам те, зашто не причаш на хрватском.....'оћу да га чујем.Ja sam hrvat iz siska i govorim hrvatski, kad koristim srpske riječi u nekoj od rasprava to je iz poštovanja prema srbijanskom sugovorniku... Slabo vi/ti razumijete hrvatski jezik, vi koristite samo 3 padeža i niste sposobni razumjeti puni smisao izrečenog ili napisanog...