Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahaha

Koji si ti manijakalni sendvičar

To su bile linije rata sa kojih se dernecilo i pucalo po Sarajevu, hahahaha koji si ti kreten, oni koji su grad držali u opsadi ti navodiš kao žrtve.

Da ponovim, nijedan grad ili mjesto na koje smo krenuli, Hrvati ili mi, niste branili ni 3 dana, znači nemate grada koji je bio pod opsadom.

A 1995.godine kad smo bili na određenim ratištima opremljeni kao i vi, tek onda ste se povlačili.

Ono što ste pokazali U Hrvatskoj će ući u anale, ljudi ne mogu da vjeruju da se tolika teritorija tako brzo gubila.
Sa Grabavice ne možeš pucati po Sarajevu jer nije na brdu.

Sva ta mjesta koja sam nabrojao su bila u poluokruženju. To što ti ne poznaješ Sarajevo već znaš samo gdje su najzgodnije koze u tvojoj kasabi je druga stvar.

Да......то ти је онај фазон.....кад те оперишу и тек пробуде а ти не знаш за себе са сто дренова и катетера у себи и нападне те Тајсон плус чистачице на одељењу да те бију бејзболкама и кажу: "Како смо те пребили, која си ти пиччка" !!

Pa da, malo vam čitava JNA, trebali smo ostati sa lovačkim puškama i u patikama?

Nema to, jarane, uteko si na vrijeme...

• Lužine (Ston), deo Stonskog polja, u opštini Ston (Hrvatska), sa ostacima nekadašnjeg Manastira Bogorodice Stonske, kasnije poznatog i kao "Gospa od Lužina".
  • ......................................................................................................................................................................................
Храм Успења Пресвете Богородице у Корчули је главни и највећи православни храм на острву Корчула. Посвећен је Успењу Пресвете Богородице, припада Епархији захумско-херцеговачкој и приморској. Саграђен је око 1220. године, задужбина је Немањића.
jel ima na baniji neka pravoslava crkva iz 13tog vijeka.... :))))

I još nešto.

U zoni odgovornosti 2. Korpusa ARBiH, gdje god smo napravili ofanzivu na vaše linije, nijedna nije opstala. Izgubili ste pola Majevice i Ozrena...
Nemaš ti blage veze, ti si Sarajevo vidio samo na TV.

Hajde da te naučim nešto, na brdima oko Sarajeva su bili i muslimani, Hrasno brdo, Igman, Golo brdo itd.

Zato ne prdi i ne provaljuj se.

Sa Grabavice ne možeš pucati po Sarajevu jer nije na brdu.

Sva ta mjesta koja sam nabrojao su bila u poluokruženju. To što ti ne poznaješ Sarajevo već znaš samo gdje su najzgodnije koze u tvojoj kasabi je druga stvar.

Hahahaha, de ne blamiraj se. Oni koji su ljude držali u okruženju su po tebi žrtve onih iz okruženja?

Da li ti vidiš koliko si ti nenormalan? Samo da znaš, ja uživam kad naletim na tako jednog retardiranog kao ti da slušam te argumente...

De ti meni napiši gdje ste imali neku opsadu devedesetih? Gdje se niste povukli čim je krenula akcija?

Ћуј, баааааа.... 'де ти нама објасни КОЈИ је то "модеран свијет"???
Да ли си ти свестан, босанска магарчино, да је од Базније кланицу направио управо
тај "модеран свијет", и да су вам управо они дали да се сити напушите ћуне,
а ти као последња тупава коњина, још увек кмечиш и показујеш прстом на Србе.
Док не сконташ, бааа.. шта се и због чега дешавало, остаћеш глуп к'о магарећа ћуна!

Hahaha, rusomude, znam ja odlično ko je ubijao po Bosni a znam i ko bi ponovo ali ne smije, jer bi za početak prvo proguto one balvane sto bi ih postavio na put...

Hahahaha, de ne blamiraj se. Oni koji su ljude držali u okruženju su po tebi žrtve onih iz okruženja?

Da li ti vidiš koliko si ti nenormalan? Samo da znaš, ja uživam kad naletim na tako jednog retardiranog kao ti da slušam te argumente...

De ti meni napiši gdje ste imali neku opsadu devedesetih? Gdje se niste povukli čim je krenula akcija?

Nemaš ti blage veze gdje su bile linije, objasnio sam ti u prethodnom postu kozojebu.

Igman iznad Ilidže, Hrasno brdo iznad Lukavice - muslimanski položaji.

Znači iznad a ne ispod. Jesi li ikada bio u Sarajevu?

Nemaš ti blage veze, ti si Sarajevo vidio samo na TV.

Hajde da te naučim nešto, na brdima oko Sarajeva su bili i muslimani, Hrasno brdo, Igman, Golo brdo itd.

Zato ne prdi i ne provaljuj se.

Jesu, Jesu, sve sa oružjem i opremom JNA, ostavio im Kukanjac...

Hoćeš video da postavim s a njegovim intervjuom, da se džaba dalje ne blamiraš, čojk objašnjava kako vam je sve ostavio I jos se čudi da ste uspjeli neke kote izgubiti. Hoćeš li?

Nemaš ti blage veze gdje su bile linije, objasnio sam ti u prethodnom postu kozojebu.

Igman iznad Ilidže, Hrasno brdo iznad Lukavice - muslimanski položaji.

Znači iznad a ne ispod. Jesi li ikada bio u Sarajevu?

Pa, prvo odgovor, nisam bio u ratu nikako oko Sarajeva niti u Sarajevu.

Drugo, pitanje. Zašto niste ostajali u opsadi ili u obruču kao Sarajevo ako je to tako dobro i ako iz tog obruča možeš oštetiti neprijatelja?

Jesu, Jesu, sve sa oružjem i opremom JNA, ostavio im Kukanjac...

Hoćeš video da postavim s a njegovim intervjuom, da se džaba dalje ne blamiraš, čojk objašnjava kako vam je sve ostavio I jos se čudi da ste uspjeli neke kote izgubiti. Hoćeš li?

Ne skreći sa teme i muslimanski položaji su bili iznad Sarajeva i sa njih se sa brda pucalo po srpskim naseljima kao Grbavica, Lukavica i Ilidža.

Hoćeš da ti pokažem na karti?

Највећа БУДУЋА грешка потурица из Босне је та што сад мисле да им је свет украо неку победу '95. и са тим уверењем ће кренути у нови рат под дијаметрално измењеним околностима у свету. У почетку то неће примећивати. Можда ће чак и добијати у рату али кад им историја узврати ударац, питање је шта ће бити од њих. Можда и буде по оној Радовановој.....".....А муслимански народ можда у нестанак" !

Pa, prvo odgovor, nisam bio u ratu nikako oko Sarajeva niti u Sarajevu.

Drugo, pitanje. Zašto niste ostajali u opsadi ili u obruču kao Sarajevo ako je to tako dobro i ako iz tog obruča možeš oštetiti neprijatelja?
Pa cijelo vrijeme rata su Nedžarići, Ilidža i Grbavica bili pod našom kontrolom.

4.avgusta 1992. godne ste napali srpska naselja Vojkoviće, Grlicu i Krupac sa Igmana i bili potučeni tako da ih više nikada niste napali do kraja rata.

Leševi su smrdjeli danima, dok vas naši nisu pustili da ih pokupite.

Лој ти је запушио све крвне судове мозга ( Ако си потурица ) ако си Хрват....онда си излудео од трпања у анус од стране фратара.

Prošlo te balvaniziranje? I treba
Ne skreći sa teme i muslimanski položaji su bili iznad Sarajeva i sa njih se sa brda pucalo po srpskim naseljima kao Grbavica, Lukavica i Ilidža.

Hoćeš da ti pokažem na karti?

Da li ti pokušavaš da kažeš da je Sarajevo držalo te neke selendre u obruču?

Mislim, ako si pijan, dođi sutra nastavićemo, ali ovo vise nije ni zanimljivo.

Покажи.....мене занима као Србина та карта.

Zeleno su muslimanski položaji, plavo srpski.
2020-10-18_204013.png

Nisu to selendre, to su dijelovi grada sa srpskom većinom volino.

Guglaj je*em te zatucana.

Ne napisa ti meni, imaš li kakvu opsadu u novijoj srpskoj historiji ili ne? Pokazuje li ti to hrabrost velikosrpskih Borca za bijelu tehniku?

To o Sarajevu se ne blamiraj dalje, pitaj kolege iz VRS iz selendri oko Tuzle koliko nam je trebalo da budu odbačeni na dovoljnu udaljenost, ja mislim od 09/1992 više nisu mogli ni minobacači dobaciti do grada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back