Zasto je Djindjic ubijen?

Kako samo paradoksalno zvuci da su osnovne ideje Djindje bile da se treba kretati ka boljem i pokusati biti bolji, a ovde svi propagiraju kako treba stati i razracunati se sa svim i svacim. Kako treba posto-poto uci u EU, dok je covek propagirao kako treba raditi i podici privredu da bi bili iole konkurentni u EU i mogli da opstanemo. Da treba raditi i razvijati se a ne besomucno uzimati kredite od MMF-a i krpiti budjet. Na politickoj sceni posle Djindje ne postoji ni jedan politicar koji ima iole kakvu viziju, a pola njih se predstavlja kao nastavljaci njegove. Ne smetaju nama Miskovici, Peconici i Bekici da budemo uspesni i zivimo normalno, mi smo sami sebi problem jer sedimo i kukamo kako su ubili Djindju i nema ko da nas povede. Narod bez ikakve svoje vizije, ovce.

Ma ja imam potpuno isto razmišljenje kao ti ali ljudi ga ne vole.Masovno.Nažalost.

Pa i ne treba da ga vole. Sta ima da ga vole. Nije im on devojka ili kum. On je bio moodonja koji je dobro znao sta smrdi u ovoj drzavi i hteo to da ukloni. A oni koji smrde, prirodno je da ga ne vole.

A vas dvojica (i još po neki) ga volite ????

Hbte,
to je bre bolest,
ALO !!!!

Tražite pomoć, ali pod hitno .....

NEKROFILIJA !!!!!

:dash::dash::dash:

Markom si popio koju od jutros?:mrgreen: Ja ga poštujem kao političara mnogo više od mnogih voleti nekoga je ipak rezervisano za porodicu ili ženski svet:neutral:
Da ne bude zabune. Bez ikakvog osvrta na motive ratova koje smo vodili, onaj ko IZGUBI rat ide na gubiliste ili na sud. Mi smo izgubili rat. To je nesto sto su Srbi uglavnom zaboravili kako izgleda - biti gubinik u ratu, jos od Kosova i turske invazije. Pa nam je izgleda jako tesko da to shvatimo.

Nasa rukovodstva, i vojno i politicko, su se igrala zivotima, buducnoscu, imovinom svih nas kada su krenuli u rat.
Kada krenes u rat, ne smes ga izgubiti. Ako izgubis, prodjes onako kako smo mi prosli.

Jako mi je krivo sto niko nije izasao (bar ja nisam cuo) i objasnio ovom narodu, kratko i jasno, u DJINDJICEVOM stilu, sustinu - da je njegovo rukovodstvo i vojska IZGUBILA RAT (stavise, 5-6 njih). I da je zbog toga prosao kako je prosao.

Ja sam poreklom potpuno van "uze Srbije", 75% Krajisnik, 25% sa Kosova, mada sam rodjen i ziveo u Beogradu. Mene gornje cinjenice jako bole, i da sam ja vodio iste te ratove ne bi ovako zavrsili sigurno, cak i da sam ih izgubio. Ali cinjenice su cinjenice, a ovo je malo u Zoranovo ime. Srbijo, shvati da si (sramno, ali nazalost to nije bitno) IZGUBILA rat(ove) i otuda sledi mnogo toga sto smo morali kao nacija da istrpimo, ne najmanje po pitanju dostojanstva.

Ovo je off-topic, ali me vise nervira to oko naseg junackog rukovodstva.
Takodje nikako da shvatimo da bi MI, Srbija, trebali najvise da sudimo i osudimo i Milosevica i mnoge druge, gde vojska zauzima vrlo znacajno mesto, za ono sto su ucinili (a nije trebalo) i ono sto nisu ucinili (a trebalo je) i u tim ratovima (kad su ih vec zapoceli) i van njih (sto se tice unutrasnje situacije u samoj Srbiji - pljacka, inflacija, sund, mafijasenje - ukratko, 90-te, cije pogubno delovanje nazalost osecamo i to snazno jos uvek).
Vrlo tačno primećeno posebno ono o PORAZU.

.to je vec daleka istorija ,chujem i kundak da je ostao ziv poveo bi srbiju u europsko atlantske integracije ............krajem aprila pochinje slet ".........besednishtvo u chast Kundaka "...................:):)

A niko neće da kaže da je
i Sloba bio
Lider u regionu,
Faktor mira i stabilnosti ....

Kako bi tek on strelovito poveo Srbiju u EUROpu,
samo da EUROpa nije došla prva ....

Pa da vidiš onda "besedništva" ....
Ovo su amateri koji se grebu za stipendijicu, poslić ....
Da vidiš kad to profesionalci rade ....

Evo i iz istorije nečega... Mada nema direktne veze sa temom...

Ruski kozaci koji su pomagali ustašama u bitci kod obrova...

kozaci.jpg

Istorija ne poznaje Ruske Kozake u redovima Vermacht-a, vec UKRAJINSKE, druga prica i druga stvar, isti ti Ukrajinci su zaj... Ruse vise puta a i nama nisu bas bili naklonjeni ako izuzmemo onih par stotina mlada kojima se nasi pozenise 90-ih!
Pozdrav :cool:

Istorija ne poznaje Ruske Kozake u redovima Vermacht-a, vec UKRAJINSKE, druga prica i druga stvar, isti ti Ukrajinci su zaj... Ruse vise puta a i nama nisu bas bili naklonjeni ako izuzmemo onih par stotina mlada kojima se nasi pozenise 90-ih!
Pozdrav :cool:
Čudno na nekim temama o Rusiji se ljudi kunu u sve što im je sveto(Rusiju:mrgreen: ) da ukrajinci uopšte ne postoje i da su tamo 100% lojalni Rusiji.

Ekipa kriminalaca koja mu je odradila posao dolaska na vlast i sa kojom je muvao sve vreme ,otkrila je da ce ih Djindjic zeznuti i ispaliti .Tu se veliki prevrtljivac Djindjic pokazao u pravom svetlu i prekombinovao je i zato je dobio to sto je dobio.Nedolsedni ljudi uvek tako zavrse i to je opste pravilo.

Ђинђић је убијен зато што је изручио Слободана Милошевића у Хаг,а Легији је намештено убиство зато што је издао Слобу 5. октобра 2000. године и зато што је учествовао у хапшењу пре изручења!
Све то су наручили Марко Милошевић и Мира Марковић из Москве,а ликвидацију су извели људи из руске службе...
Легија никад не би извршио такав злочин са пушком која је регистрована у бази црвених беретки у Кули јер би га то директно повезало са злочином и без добре политичке подршке која би га спасла кривичног гоњења(и Апис је иза себе имао Карађорђевиће). Ако погледате убиство на Ибарској Магистрали и остале злочине који се стављају на терет црвених беретки можете приметити да су то злочини у којима су трагови пажљиво скривани што се не може рећи за атентат на Ђинђића где су на месту злочина остављени опушци са ДНК Звездана Јовановића и пушка која је остављена испод камења на Новом Београду где су и деца могла да је нађу то је врло траљаво и сумњиво у вези доказа!
У пресуди која је донесена није јасан мотив због кога би Легија убио Ђинђића!
По мени мотив би био то да се Легија плашио да ће га ухапсити за злочин на Ибарској магистрали и убиство Ивана Стамболића, мада не видим како би га убиство премијера спасло суђења за те злочине,чак и тај мотив који није поменут,а једини је који бар делује логично аи се он у пресуди не помиње.

Back