Ko je najviše izdao srpske nacionalne interese na Kosovo Milošević, Đinđić, Tadić ili Vučić?

Svako po malo je izdavao, sve po nalogu zapada. Kako Amerika i EU traže od njih, ali mislim da je od njih svih AV najviši izdajnik jer je sve spreman da uradi i izda kako bi opstao jos koji mandat na vlasti.

Neki dan sam čitao na nekom portalu (ostavicu link) u Kosovskoj Mitrovici je skinuo ćirilični natpis i zamjenio sa latinični i sportska dvorana je nekada bila u bojama srpske trobojke, dok je danas u zelenoj boji.

Mislim da je Kosovo izgubljeno i da nemamo više šanse da ga vratimo ukoliko ovaj opstane na vlasti još koju godinu. Ko zna šta će luđak uraditi i izdati još... dao im je telekom, tablice, elektroprivredu... sve im predaje polako.

https://vijestisrpske.ba/vuciceva-patriotska-maska-i-surova-istina-o-predaji-kosova/
Sever Kosova i Metohije bio bi vojno zauzet od strane NATO i od strane Šiftara.

Svako po malo je izdavao, sve po nalogu zapada. Kako Amerika i EU traže od njih, ali mislim da je od njih svih AV najviši izdajnik jer je sve spreman da uradi i izda kako bi opstao jos koji mandat na vlasti.

Neki dan sam čitao na nekom portalu (ostavicu link) u Kosovskoj Mitrovici je skinuo ćirilični natpis i zamjenio sa latinični i sportska dvorana je nekada bila u bojama srpske trobojke, dok je danas u zelenoj boji.

Mislim da je Kosovo izgubljeno i da nemamo više šanse da ga vratimo ukoliko ovaj opstane na vlasti još koju godinu. Ko zna šta će luđak uraditi i izdati još... dao im je telekom, tablice, elektroprivredu... sve im predaje polako.

https://vijestisrpske.ba/vuciceva-patriotska-maska-i-surova-istina-o-predaji-kosova/
Izvini, da li stvarno veruješ u to da je problem i iz daleka nastao tek devedesetih? Ps njima je Tito dao državu i svu vlast na Kosovu još na tzv. “Drugom zasedanju” tzv. “AVNOJA” u Jajcu.

Sve ostalo su konstrukcije.

Surova istina je da je ovo čista racionalizacija sopstvenih ideoloških stavova. Kratko i jasno.

Milosevic kapitulirao, Vucic posle 2012. dovrsio posao za koji je davao podrsku kao clan vlade 1999, i zbog koga je i vracen u vlast.

Djindjic je manevrisao koliko je mogao u zadatim okvirima.

Tadic je naivno davao neke ustupke, misleci da je to dovoljno za EUropski put zemlje.
Kapitulirali su srpski komunisti u Titovom Jajcu, sve ostalo su racionalizacije.

Djindjic je manevrisao koliko je mogao u zadatim okvirima.

Tadic je naivno davao neke ustupke, misleci da je to dovoljno za EUropski put zemlje.
Đinđić nije “manevrisao” nego govorio o “tegovima” koji Srbiji “ne daju napred”. Videli smo i Tadićeva dostignuća: ko je doveo na vlast i održavao i podržavao tu opciju nema šta da se čudi pojavi AV-ove demagoške varijante iste.

Đinđić nije “manevrisao” nego govorio o “tegovima” koji Srbiji “ne daju napred”. Videli smo i Tadićeva dostignuća: ko je doveo na vlast i održavao i podržavao tu opciju nema šta da se čudi pojavi AV-ove demagoške varijante iste.
radikali ne znaju sta je demagogija.

ortodoksno prodavanje muda za bubrege i laganje nacije nije demagogija. ni to nisi savladao.

demagogija je filozofija ko zna da je primeni kako treba.

G3ARMy0XwAEX8-I.jpg

Objektivno KPJu. i Milosevic. Posle odlaska vojske ,nista vise nije moglo da se uradi.
Moglo je da se ne potpisuju razne stvari.

Vučić je nesumnjivo šampion izdaje. U hotelu Ric ili kako se zove, tražio je od zapada vlast a nudio je izdaju svega što treba.
Ovi drugi nisu imali da pameti nikada takav dil. Vučić jeste.
Rđom kapo dok mu je koljena!

Moglo je da se ne potpisuju razne stvari.

Vučić je nesumnjivo šampion izdaje. U hotelu Ric ili kako se zove, tražio je od zapada vlast a nudio je izdaju svega što treba.
Ovi drugi nisu imali da pameti nikada takav dil. Vučić jeste.
Rđom kapo dok mu je koljena!
Ne. Kada se vojska povukla to je kraj price. Poraz je potpisan u Kumanovu,uz ucenu da ce Srbija izgledati kao Gaza danas. Nista tu nije mogao da uradi ni Djindjic,Kostunica,Tadic pa ni Vucic. Kao sto ni Zelenski ne moze nista na teritoriji koju su Rusi zauzeli.

Ne. Kada se vojska povukla to je kraj price. Poraz je potpisan u Kumanovu,uz ucenu da ce Srbija izgledati kao Gaza danas. Nista tu nije mogao da uradi ni Djindjic,Kostunica,Tadic pa ni Vucic. Kao sto ni Zelenski ne moze nista na teritoriji koju su Rusi zauzeli.
Pa jedno je kraj priče, drugo je izdaja. Kraj priče ne mora da bude posledica izdaje, nego posledica poraza.
Ono što je Vučić uradio je izdaja i onog što je sačuvano.

Pa jedno je kraj priče, drugo je izdaja. Kraj priče ne mora da bude posledica izdaje, nego posledica poraza.
Ono što je Vučić uradio je izdaja i onog što je sačuvano.
Bez obzira na lik i delo uplakanog AV fakat je da je Nemačka još pod Merkelovkom krenula na Srbe i kad je Tramp u prvom mandatu imao razumevanja za Srbe, a posle su došli unuka naciste Berbokovka, pa Šolc i sad Merc.

AV je kriv za mnogo toga, ali ne i za nemački revanšizam.

Treba pročitati šta su u to vreme sve radili Krimski Tatari i Arnautluk. Srbi su mogli da prođu i kao Jermeni.
I prosli su. Srbija je 2puta bila ispraznjena u 18 veku ,pocevsi od 1690. Kaze profesor Lompar,pa se opet nastanila. Danasnji Srbi u Vojvodini, zatim SlavenoSerbija, to su ti iseljenici. Srbi su zilav narod.

Back