Zasto je Djindjic ubijen?

Ђика је убијен индиректно због Гадафија.

Срђа Поповић је спремио гомилу доказа да Војислав Коштуница стоји иза злочина спрам демократа у Бенгазију.

Доказе ће презентовати у сарадњи са тамошњом подружницом Отпора.

У Белановици влада паника. Купују се залихе хране лепе се прозори, а Воја је прешао у бункер од викендице. Сви очекују томахавке.

Mislim da je Đinđić bio jedan od rijetkih političara na prostorima bivše Juge koji je imao crtu modernog političara , a najvažnije od svega koji se ljudima znao približiti , ali i raditi za njih.

Мислити и шрафити шрафове у старом храсту са полупијаном даркерком није исто колега.

Aha, jeste, istinu zboriš...

http://www.naslovi.net/2008-02-23/blic/ruska-drzavna-televizija-podrzala-ubistvo-djindjica/581504

Znam da je bilo nešto, al' sam skroz zaboravio...

Konstantin Semin,chovek sa mozgom,pametan,mislilac,novinar od integriteta
to se retko vidja
svaka mu se dala

Danas su se žitelji Beograda verovatno setili drugih mitinga. Setili su se kako se talasala masa koja je svrgla starca Miloševića. Bili su to, između ostalog, ti isti fudbalski fanatici. Setili su se kako je zemlja, otupela od liberalnih obećanja, plačući ispraćala na onaj svet marionetu Zorana Đinđića - čoveka koji je uništio legendarnu srpsku armiju i specijalne službe, prodao Hagu heroje srpskog otpora zarad apstraktne ekonomske pomoći i koji je za to dobio zasluženi metak“.

u 3 rechenice sazeta istorija srbistana zadnjih 10 godina
genijalno

Konstantin Semin,chovek sa mozgom,pametan,mislilac,novinar od integriteta
to se retko vidja
svaka mu se dala

Danas su se žitelji Beograda verovatno setili drugih mitinga. Setili su se kako se talasala masa koja je svrgla starca Miloševića. Bili su to, između ostalog, ti isti fudbalski fanatici. Setili su se kako je zemlja, otupela od liberalnih obećanja, plačući ispraćala na onaj svet marionetu Zorana Đinđića - čoveka koji je uništio legendarnu srpsku armiju i specijalne službe, prodao Hagu heroje srpskog otpora zarad apstraktne ekonomske pomoći i koji je za to dobio zasluženi metak“.

u 3 rechenice sazeta istorija srbistana zadnjih 10 godina
genijalno

Kako to ne znaš? Pa žuti su bili u delirijumu dok nisu dobili izvinjenje, ne znam koga. A da su ga napljuvali crnje od nas - živa istina.

Zaboravih...:mrgreen:

Evo klip:

Jel nije problem da se ubacim? :D Ajde ovako... nemam ja šta puno da kažem o ovoj temi, ali neko moje mišljenje je da su Đinđića ubili oni koji su ga u politiku i uveli... pa zapitajte se: Zašto je Đinđić ubijen neposredno posle neformalnog razgovora sa Švabama i dogovora o podeli Kosova na južni i severni deo... Sever nama, jug Albancima... to mu je i najbolje potez u celoj njegovoj političkoj karijeri! Kome se to nije svidelo? Legiji, Koštunici, Miloševiću??? malo morgen... istim onima koji žele da stvore veliku Albaniju u čiji sastav ulazi čitava teritorija Kosmeta...
CIA snajka CIA, upropastili su pola sveta!

Back